Groeibedrijf met stevige ambities

Samen met jou bouwen we een mooi verhaal uit. Wij gaan steeds voor een partnership op de lange termijn. Niet snel cashen, wel duurzaam resultaten boeken.

De kracht van het niet moeilijker maken dan het is

Loop je ook verloren in alle buzzwords en beloftes?
Wil je gewoon een partner die sterke resultaten kan boeken?

Dan is Kreatix de geknipte partner voor jou.
Sinds 2014 bouwen wij no-nonsense projecten. 

Een collectief van fijne mensen die zich elke dag inzetten voor het succes van onze klanten. 

Wat begon als een tandem in 2014, is ondertussen uitgegroeid tot een hecht team van professionals.

Zaakvoerder

Mede-oprichter & Developer

Marketeer & Copywriter

Developer

Ons verhaal

Het avontuur van Kreatix

william druk
contract-eline-foto

2007

Oliver ontdekt op 12-jarige leeftijd het internet en start met het ontwikkelen van websites.

2014

Na een eerste jaar hogeschool beslissen Oliver (18) en William (18) om een bedrijfje op te richten. Kreatix is geboren. Samen bouwen ze websites en bedenken ze marketingcampagnes voor bedrijven.

2015

Eerste persvermelding wanneer Oliver en William een multinational binnenhalen als studenten. Ze combineren hun studies met Kreatix, maar merken dat dat niet altijd zo vlotjes loopt. Een belangrijke beslissing dringt zich op...

2016

Kreatix huurt het eerste (kleine) kantoor en werkt vanaf dan full-time voor klanten! Stapsgewijs bouwen ze hun klantenportefeuille uit en leveren ze responsieve websites aan groeiende bedrijven.

2018

Het eerste 'boerenjaar' voor Kreatix na een verlegde focus. Oliver en William verfijnen hun diensten. Ze vergroten het kantoor en leverden projecten voor Stad Lier, Boma en Ceres Pharma. Na een intens jaar van opleidingen en experimenteren, bieden ze nu ook SEO aan.

2019

De eerste aanwerving is een feit! Eerst kwam online marketeer Eline, daarna developer Wim. Het klantenportfolio verdubbelt in een jaar. Het kantoor wordt weer iets groter. De eerste interviews/podcasts volgen en het aantal aanvragen stijgt exponentieel. De menselijke aanpak wordt gesmaakt. Het team werkt aan een groot SEO-project voor de Europese Commissie.

2020

Kreatix koerst door de economische crisis en groeit verder door. De webwinkels in het beheer van de zaak knallen door het dak tijdens de lockdown en vragen veel aandacht. Kreatix ondersteunt en levert knappe resultaten.

Zaakvoerder Oliver 40 minuten in gesprek over ondernemerschap & Kreatix

Samenwerken met deze toffe mensen?

Scroll to Top