Een passie voor de online wereld.

Een kennis van zaken.

Een drive om bij te leren.

Oliver en William zijn jouw digitale partners.

Laten we over je project praten

De tandem

Een combinatie van marketing en development.
Oliver Kreatix

Oliver Op de Beeck

Zaakvoerder & Marketing

Oliver is dagelijks bezig met digitale marketing en het optimaliseren van de verkoopsprocessen voor de klanten. Hij is gedreven, gepassioneerd door het digitale en een doorzetter. Door regelmatige bijscholing en experimenten, werkt hij pro-actief naar de klanten toe.

William Kreatix

William Matthynssens

Zaakvoerder & Developer

William is de developer bij Kreatix. Hij ontwikkelt jouw website met het oog op design, heeft een engelengeduld en is de persoon die ervoor zorgt dat technisch werkelijk alles naar behoren werkt. Kortom: hij levert het werk dat Kreatix laat draaien als een goede geöliede machine.

0 +

Klanten

0 +

Websites gebouwd

0 +

Marketingprojecten gelanceerd

Wat zeggen onze klanten?

Dag en nacht staat deze tandem paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk snelle, efficiënte en professionele service. Niets dan lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.
Lieve Swijzen Eigenaar, Birkenshop.be

Vrijblijvend je project bespreken?

Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken welke meerwaarde we je kunnen bieden. Wij maken steeds een gratis analyse, zonder verplichtingen. Vraag je gepersonaliseerde analyse vandaag nog aan!