Diensten: Webshop

Productconfigurator op maat

mockup ergo

Over Ergo Comfort

Bij Ergo Comfort kan je terecht voor advies op maat wat betreft ergonomie op de werkvloer.

Het doel van Ergo Comfort? De productiviteit op de werkvloer verhogen, door in te zetten op een maximale werknemerstevredenheid en door te investeren in een gezonde, comfortabele werkplek.

Naast individuele begeleiding en advies op maat, biedt Ergo Comfort een zorgvuldig geselecteerd gamma ergonomische producten en kantoormeubilair aan in de webshop.

Hoe wij het project van Ergo Comfort aanpakten

ergo 1 scaled

Slimme product configuratie

Bij Ergo Comfort kun je producten volledig naar wens aanpassen. Kies onder andere de juiste kleuren, maten en extra opties voor levering. Zo stel je jouw ideale ergonomische oplossing samen, volledig op maat van jouw behoeften.

ergo 2 scaled

Uitgebreide webshop

Met een ruim assortiment aan producten, verdeeld over verschillende categorieën, is het shoppen bij Ergo Comfort een fluitje van een cent. Ontdek de nieuwste items, bekijk de koopjes en vind de aanbevolen producten, allemaal onder één dak.

ergo 3 scaled

Blogsysteem met artikels over ergonomie

Met de blog van Ergo Comfort blijf je altijd op de hoogte van de laatste inzichten in ergonomie. Hier vind je tips over gezond werken, informatie over nieuwe producten en alles wat je moet weten om comfortabel en veilig te kunnen werken.

ergo 4 scaled

Overzichtelijke antwoorden op al je vragen

Op de FAQ-pagina van Ergo Comfort vind je duidelijke antwoorden op al je vragen, van hoe je kunt bestellen tot de details van betaling en levering. Zo wordt het shoppen bij Ergo Comfort nog eenvoudiger!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Grootste verkoper van Birkenstock in België

mockup birkenshop

Over Birkenshop

Birkenshop is een onafhankelijk verkooppunt van Birkenstocks, opgericht door Lieve Swijzen. Zij is hét brein achter Birkenshop en ziet haar webshop als haar vierde kind.

Wat begon als een hobby en beperkte nevenactiviteit, mondde uit in een waar succes. Hoe dat komt? De persoonlijk aanpak van Lieve en haar dochter Heleen zorgt ervoor dat elke klant als een koning wordt behandeld.

Bij Birkenshop is niemand een nummer. Elke vraag wordt persoonlijk door hen beantwoord. Ook het verwerken van de bestellingen wordt persoonlijk door Lieve en Heleen opgevolgd.

logo birkenshop 2
Kreatix staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service.
lieve swijzen birkenshop corpedi recensie e1710239516962
Lieve Swijzen
birkenshop.be

Hoe wij het project van Birkenshop aanpakten

birkenshop 1 scaled

Uitgebreide webshop met verschillende filtermogelijkheden

De Birkenshop webshop biedt een uitgebreid assortiment aan Birkenstock schoenen. Dankzij de vele filtermogelijkheden, zoals schoenmaat, model, kleur en afdeling, is het vinden van de perfecte schoen een fluitje van een cent. Het winkelen wordt zo een vlotte en gebruiksvriendelijke ervaring.

birkenshop 2 scaled

Duidelijk overzicht van producteigenschappen

Elke schoen van Birkenshop bevat een duidelijk overzicht van de producteigenschappen. Dit zorgt ervoor dat klanten alle nodige informatie bij de hand hebben, van materiaal en maat tot kleur en model, om zo de ideale Birkenstock schoen te vinden.

birkenshop 3 scaled

Meertalige website (Nederlands, Frans en Engels met SEO-optimalisatie)

Birkenshop gaat internationaal met hun meertalige website. Met versies in het Nederlands, Frans en Engels bereiken ze meer mensen dan ooit tevoren. Daarnaast werd er ook een aangepaste SEO-optimalisatie voorzien, waardoor ze gemakkelijker via Google gevonden worden.

birkenshop 4 scaled

Geoptimaliseerd design voor mobiele toestellen

Het design van Birkenshop is volledig geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Of je nu een smartphone of een tablet gebruikt, je kunt gemakkelijk door het assortiment bladeren en jouw perfecte paar Birkenstocks bestellen. Een naadloze shopping ervaring, altijd en overal.

birkenshop 5 scaled

Social proof zorgt voor conversie

Birkenshop maakt gebruik van de kracht van social proof om conversies te stimuleren. Reviews van tevreden klanten bieden een vertrouwensboost en helpen potentiële kopers bij hun beslissing om hun aankoop te doen. Niets overtuigt beter dan het horen van andere tevreden klanten.

birkenshop 6 scaled

Tips & tricks voor je voeten in de blog

De Birkenshop blog is een ware bron van informatie voor alles wat met Birkenstocks en voeten te maken heeft. Of je nu tips zoekt over voetverzorging, meer wilt weten over de materialen die in Birkenstocks worden gebruikt of advies wilt over de beste reisschoenen, Birkenshop heeft het allemaal voor je op een rijtje gezet.

birkenshop 7 scaled

Een duidelijk antwoord op al je vragen

Heb je vragen over je bestelling, verzending & levering of andere vragen over schoenen? De ‘Veelgestelde vragen’ pagina van Birkenshop biedt duidelijke antwoorden op alle belangrijke vragen. Zo is alle nodige informatie altijd maar één klik van je verwijderd.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Dé beste suikervervanger uit België

mockup zusto

Over Zùsto

Zùsto verkoopt suiker met 75% minder calorieën, gericht naar bewuste bakkers en diabetici.

We ondersteunen de internationale expansie van het bedrijf met een meertalige webwinkel, globale advertenties, whitepapers, blogartikels en B2B lead generatie.

logo zusto
Wij bevelen Kreatix ten zeerste aan voor hun uitzonderlijke combinatie van marketingexpertise en technische ontwikkelingscapaciteiten.
nico renmans zusto recensie e1710240272131
Nico Renmans
Zùsto.com

Hoe wij het project van Zùsto aanpakten

zusto 1 scaled

Meertalige webwinkel

We bouwden een nieuwe webshop in WooCommerce. Momenteel is de site beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Arabisch.

zusto 2 scaled

Digitaal receptenboek

We zorgden voor een explosie van de mailinglijst. Dit dankzij ons digitaal receptenboekje. Dit is ondertussen meer dan 20.000 keer gedownload.

zusto 3 scaled

Top-posities in Google

We hebben een grote focus op SEO gelegd. Hierdoor konden we voor een aantal belangrijke zoekwoorden hoog scoren. Met het zoekwoord ‘Sucralose’ staan we vaak op de eerste positie. Dit zorgt voor duizenden extra hits per maand!

zusto 4 scaled

USA, baby!

Door de internationale expansie, krijgen we de kans om ook breder te adverteren. Zo onderhouden we B2B-campagnes in de USA. Van New York tot Chicago!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Dé webshop voor orthopedische schoenen

mockup corpedi

Over Corpedi

Corpedi is het nieuwe bedrijf van Lieve, de zaakvoerster van Birkenshop.

Op deze webshop verkoopt ze, samen met haar dochter Heleen, trendy ergonomische schoenen. Hiermee bieden ze hun klanten een betere ondersteuning van hun voeten.

Wij kregen het vertrouwen voor het ontwerpen van het logo, het bouwen van de webshop en het verzorgen van de online campagnes. 

Birkenshop is reeds klant sinds 2016, dus dit project is een mooie verderzetting van onze klantrelatie!

logo corpedi
Kreatix staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service.
lieve swijzen birkenshop corpedi recensie e1710239516962
Lieve Swijzen
corpedi.be

Hoe wij het project van Corpedi aanpakten

corpedi 1 scaled

Maatwerk ontwerp

Voor de website van Corpedi kozen we een minimalistische, witte look. Zo verschuift de focus naar de geweldige productfoto’s.

corpedi 2 scaled

Mails vergaren met een actie

10% korting bij je volgende bestelling! Met deze strategie bouwen we de maillijst op, die we daarna kunnen activeren om de omzet te verhogen.

corpedi 3 scaled

Uitgebreide filters

Elke webshop heeft een sterk filtersysteem nodig. Dit bouwden we voor Corpedi zodat klanten snel hun favoriete schoen kunnen vinden. Dit verhoogt de conversie aanzienlijk!

corpedi 4 scaled

Bewezen groei

Elke maand zien wij de webshop groeien, waardoor we de kans krijgen om de marketingbudgetten op te schalen. Hierdoor brengen we de totale markt in kaart voor onze klant.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Product-configurator op maat

mockup buskruid

Over Buskruid

Buskruid is de snelgroeiende webshop van Lieve Raes.

Ze bedacht het concept ‘brievenbusbloemen’ en zochten ondersteuning om dit te vermarkten.

Na een eerste Google Ads-traject, beslisten we om de site te herbouwen.

Voorheen werd er gebruikt gemaakt van Shopify, nu kan ze doorgroeien dankzij een maatwerk WooCommerce-oplosssing. Zo bespaart ze enorm veel tijd met de dagelijkse verwerking van bestellingen.

logo buskruid
Ik krijg complimenten over de mooie site, en we zien ook weinig afgebroken check-outs. Voor ons een teken dat alles vlot loopt en gebruiksvriendelijk is.
Lieve Raes
buskruid.net

Hoe wij het project van Buskruid aanpakten

buskruid 1 scaled

Product-configurator op maat

Bij Buskruid kan je zelf je pakketje samenstellen. Dit hebben we volledig op maat gebouwd, zodat mensen snel accessoires kunnen toevoegen aan hun bestelling. Dat verhoogt dan weer de ‘average order value’.

buskruid 2 scaled

Helder overzicht van producten per categorie

Het brede aanbod van Buskruid verdeelden we onder in verschillende categorieën. Zo kan de klant snel en efficiënt het juiste product terugvinden. Naast bloemen verkoopt Buskruid namelijk ook schaaltjes, vaasjes en seizoen specials!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Hét nieuwsplatform voor bestuurders met abonnementen

mockup bestuurder

Over De Bestuurder

Ontdek De Bestuurder: hét essentiële informatieplatform voor elke bestuurder in België! Dit briljante platform is opgericht door Philip Peeters, die vastberaden was om het naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom zocht hij een partner die dezelfde visie deelde en samen met hem aan de toekomst van zijn bedrijf wilde bouwen.

logo bestuurder 1024x252 1
Wie vandaag een sterk mediamerk wil uitbouwen, moet verschillende touchpoints met de aangesloten community beheren. Om onze digitale strategie hierop af te stemmen, koos ik om samen te werken met de toppers van Kreatix. Ze zijn onze digitale marketingpartner en ik kijk alvast uit naar een duurzame samenwerking.
philip peeters de bestuurder testimonial e1710234845789
Philip Peeters
Zaakvoerder De Bestuurder

Hoe wij het project van De Bestuurder aanpakten

bestuurder 1

Zakelijk ontwerp

Bij het creëren van De Bestuurder hebben we een professioneel en uitnodigend ontwerp gerealiseerd dat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Ons strakke, gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door de site navigeren en de informatie vinden die ze zoeken.

bestuurder 2

Abonnementenmodule

Onze geavanceerde abonnementenmodule stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel lid te worden van De Bestuurder. We hebben een naadloos en veilig proces geïmplementeerd, waardoor abonnees zorgeloos kunnen genieten van exclusieve content.

bestuurder 3

Makkelijk events organiseren

Onze geïntegreerde event-module maakt het plannen en beheren van evenementen een fluitje van een cent. Van aanmeldingen tot het bijhouden van bezoekersaantallen, wij bieden alle tools die je nodig hebt om succesvolle evenementen te organiseren.

bestuurder 4

Merkbare marketingresultaten

Onze samenwerking met De Bestuurder heeft geleid tot indrukwekkende marketingresultaten. We hebben een solide online aanwezigheid opgebouwd, waardoor het platform nu hoog scoort in Google-zoekresultaten en een groeiend aantal bezoekers trekt.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Dé referentie voor Rainpharma in België

brandbird 2023 06 15T114243.786 2

Over Corporella

Als kinesitherapeuten zijn Greet Dieltjens en Alex Ballyn in 1989 gestart met een groepspraktijk. Door diverse specialisaties en uitbreidingen van het team, biedt Corporella nu een verscheidenheid aan behandelingen aan. Zowel op paramedisch als op esthetisch vlak. Naast het aanbieden van paramedische en esthetische behandelingen, beschikt Corporella ook over een aanbod van verzorgings- en schoonheidsproducten. Corporella is tevens een officiële verdeler van RainPharma. Shoppen kan je doen in de winkel of in de webshop.

Corporella logo voor recensie
Bij Kreatix moet je geen dagen wachten voor je een antwoord krijgt op een prangende vraag. Als eigenaar van een drukbezochte webwinkel apprecieer ik het ten zeerste dat Kreatix snel reageert. Als ondernemer is het rustgevend dat een professionele partner mij kan ondersteunen bij de webwinkel & online marketing. Reeds 10 jaar ben ik klant bij Kreatix en heb daar nog geen moment spijt van gehad.
greet dieltjens corporella recensie e1710169608591
Greet Dieltjens
Corporella.be

Hoe wij het project van Corporella aanpakten

brandbird 2023 06 15T115601.313 scaled 1

Duidelijk overzicht van het aanbod

Corporella is meer dan een officiële verdeler van RainPharma. Ze bieden ook dieetbegeleiding, workshops en schoonheidszorgen aan. Dit maken we meteen duidelijk op de homepagina.

brandbird 2023 06 15T115612.008 scaled 1

Promotie van workshops

Corporella is meer dan een officiële verdeler van RainPharma. Ze bieden ook dieetbegeleiding, workshops en schoonheidszorgen aan. Dit maken we meteen duidelijk op de homepagina.

brandbird 2023 06 15T115720.598 scaled 1

Duidelijke productpagina

De productpagina zouden we echt als clean omschrijven! Een knappe, minimalistische lay-out met alle aandacht voor het product. Verder voorzien we een overzicht van de betalingsmogelijkheden. Dit verhoogt de conversie.

brandbird 2023 06 15T115729.996 2048x1536 1

Filteren met categorieën

Omdat Corporella veel producten aanbiedt, is het belangrijk dat er een handige filter is. Deze zit niet verborgen, maar opent meteen aan de zijkant. Verder is er ook een uitgebreide zoekfunctie zodat klanten meteen het juiste product vinden.

brandbird 2023 06 15T115740.015 2048x1536 1

Pop-out winkelmandje

Het winkelmandje opent dynamisch aan de zijkant van het scherm, zodat we klanten niet onnodig wegsturen van belangrijke pagina’s. Heel handig in gebruik en een technologie die we meer en meer gebruiken bij het bouwen van webshops.

brandbird 2023 06 15T115711.431 2048x1536 1

Social proof opbouwen met getuigenissen

Je kan zeggen dat je geweldig bent, maar als iemand anders zegt dat je geweldig bent, dan is dat nog beter! We integreerden een getuigenissen-module om de social proof van de site te versterken.

brandbird 2023 06 15T115621.775 2048x1536 1

Meteen een afspraak maken voor kine

Alex, de man van Greet, biedt kinesitherapie aan bij Corporella. Via de site kun je snel & makkelijk een afspraak maken. Verder geven we hier een heleboel uitleg over alle behandelingen.

brandbird 2023 06 15T115632.545 2048x1536 1

Alle info over schoonheids behandelingen

Met een maatwerk menu aan de bovenkant van de pagina kunnen geïnteresseerden voor schoonheidsbehandelingen meteen de juiste keuze maken. Verder voorzien we hier foto’s die de behandelingen laten zien & volledige prijslijsten.

brandbird 2023 06 15T115701.668 2048x1536 1

Lead generation via whitepapers

Vindbaarheid in Google is belangrijk! Daarom voorzagen we een uitgebreid blog-systeem zodat we met blogs & recepten hoog in Google kunnen scoren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden