Diensten: Website

Leadsgenererende site met newsflashes

mockup sva 1

Over Sels & Verhoeven Accountancy

Sels & Verhoeven Accountancy (afgekort SVA) is een full-service accountantskantoor dat KMO’s begeleidt door elke fase van hun bedrijfsvoering. Hun ontzorging gaat echter verder dan het hoogstnodige. Bij Sels & Verhoeven Accountancy denken ze na. Hun dienstverlening gaat een stapje verder dan enkel boekhouden. Gedurende een samenwerking denkt Sels & Verhoeven Accountancy verder na over fiscale optimalisatie, pensioenplanning of successieplanning. Je kunt bij SVA steeds rekenen op advies op maat.

logo sva
Ik kan zeker een samenwerking met Kreatix aanbevelen, daar ze meteen mijn noden begrepen en een sterke website hebben neergezet.
seppe sels sva accountancy recensie e1710249729922
Seppe Sels
Sva-accountants.be

Hoe wij het project van Sels & Verhoeven Accountancy aanpakten

sva 1 scaled

Overzicht van newsflashes

Bij SVA bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wereld. Op hun website vind je een zorgvuldig geselecteerde verzameling van newsflashes die regelmatig worden bijgewerkt.

sva 2 scaled

Helder overzicht van de diensten

Op de homepagina van SVA krijg je meteen een duidelijk beeld van wat ze te bieden hebben. Elk van hun diensten is er overzichtelijk en helder gepresenteerd, zodat je meteen ziet welke ondersteuning ze kunnen bieden.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Vacatures invullen met ads

mockup cijferbazen

Over Cijferbazen

Cijferbazen is een samenwerking van zes onafhankelijke boekhoudkantoren onder één merknaam.

Kreatix kreeg de eer om een volledige ondersteuning te bieden. Zo bedachten we de naam, ontwierpen we het logo en de website, bouwden we hun sociale media kanalen en adverteren we online.

logo cijferbazen
Oliver van Kreatix heeft ons geholpen bij de opbouw van onze nieuwe website Cijferbazen. Wat ons onmiddellijk opviel bij de kennismaking met Oliver, is zijn gedrevenheid, enthousiasme & passie voor zijn job! Dit is ook de doorslaggevende reden geweest waarvoor we initieel met hem een samenwerking hebben opgestart. Ook op die samenwerking kijken we alvast terug met een zeer positief gevoel! Oliver heeft oog voor detail, luistert en denk mee naar wat belangrijk is voor ons als klant, hanteert korte communicatielijnen en volgt zaken goed op. We zijn zeer tevreden over de aangename & deskundige aanpak van Oliver en zijn team!
yelena francken cijferbazen e1710240934481
Yelena Francken
Cijferbazen.be

Hoe wij het project van Cijferbazen aanpakten

cijferbazen 1 scaled

Kantoorlocator

Dankzij onze tool vinden leads meteen het dichtstbijzijnde kantoor mét contactgegevens. Wij implementeren dit vaker voor bedrijven met meerdere locaties. Handig!

cijferbazen 2 scaled

Vacature-systeem

Goed personeel vinden is vaak moeilijker dan leads genereren. Daarom bouwden we een vacature-systeem op maat waardoor Cijferbazen snel nieuwe opportuniteiten kan posten. Daarna ondersteunen wij dit met advertenties.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Juridisch concept in de markt zetten

brandbird 2023 11 22T104131.759 2048x1152 1

Over Digitale Jurist

Evelien van Digitale Jurist nam Kreatix onder de arm voor het vermarkten van haar juridisch concept. Het bedrijf voorziet juridische documenten en advies voor een scherpe prijs. De focus ligt op starters en KMO’s. Wij bouwden de website, zorgden voor een heldere SEO-structuur en adviseerden bij de eerste posts op LinkedIn.

Hoe wij het project van Digitale Jurist aanpakten

brandbird 2023 11 22T105126.219 scaled

Persoonlijk, modern ontwerp

Als je een website moet maken voor een bedrijf dat zich sterk maakt in een persoonlijke aanpak, is het belangrijk dat die persoon ook zichtbaar is.

Daarom zorgden we voor professionele foto’s, ontwikkelden we een aangename huisstijl en laten we Evelien ook vaak terugkomen op de site.

brandbird 2023 11 22T105138.501 scaled

Duidelijke prijzen

De juridische sector heeft de reputatie van niet heel transparant te zijn. Met de lancering van de Digitale Jurist wilden we deze trend doorbreken. Alle prijzen staan open en transparant op de website.

Zo weet een bezoeker meteen hoeveel het zou kosten om iets te laten uitvoeren door Evelien.

brandbird 2023 11 22T105147.935 scaled

Uitpakken met succesverhalen

We hebben een overzicht gemaakt van voorgaande projecten. Zo zien bezoekers wat de Digitale Jurist al gedaan heeft en wat ze kunnen verwachten. Bij deze succesverhalen zetten wij ook steeds een recensie van de klant, dat zegt soms meer dan de case study zelf.

brandbird 2023 11 22T105157.500 scaled

SEO-geoptimaliseerde blogs

Als je een nieuw concept in de markt wil zetten, moet je zorgen voor vindbaarheid. Een startend bedrijf heeft niet altijd veel budget voor advertenties. Daarom focussen we bij de Digitale Jurist op een uitgebreide SEO-strategie. 

Het resultaat? Amper 72u na livegang stond de site al voor bepaalde zoektermen op de eerste pagina van Google! Dat zorgt voor zuurstof.

brandbird 2023 11 22T105224.210 scaled

Stevige boost met LinkedIn-consultancy

Omdat zaakvoerder Oliver LinkedIn zeer goed begrijpt, hebben we in dit project ook consultancy voorzien.

We schreven mee aan de eerste post die ook meteen viraal gegaan is. Uit deze post heeft Evelien van de Digitale Jurist meteen ook een aantal klanten gehaald.

Social selling werkt!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden