Diensten: Website

Maatwerk platform met uitgebreide functies

mockup singles

Over Singles

Zin om je sociaal netwerk uit te breiden? Of vul jij graag je weekends in met toffe activiteiten? Dan ben je bij Singles aan het juiste adres. Het concept is simpel: zonder dat er verwachtingen bij komen kijken, leer je een heleboel andere vrijgezellen kennen. Nieuwe vrienden maken gebeurt namelijk spontaner dan een nieuwe partner zoeken. Op dit principe is het concept van Singles gebaseerd. Je spreekt af met een toffe bende en doet dingen samen. Net zoals in het echte leven. Spontaan, natuurlijk en zonder druk.

Hoe wij het project van Singles aanpakten

singles 2 scaled

Afgesloten ledenportaal

Voor de leden van Singles is er een exclusief ledenportaal beschikbaar. Na het inloggen toont de website een rijke wereld aan informatie en activiteiten. Leden krijgen toegang tot een uitgebreide kalender met georganiseerde evenementen, nieuws en updates, evenals hun persoonlijke dashboard.

singles 1 scaled

Gepersonaliseerd aanbod aan activiteiten

Op de activiteitenpagina van Singles is er een breed scala aan evenementen en activiteiten te vinden, zorgvuldig afgestemd op je leeftijdsgroep. Of je nu een jongvolwassene of een senior bent, er is voor elk wat wils. Dit zorgt ervoor dat je altijd gelijkgestemde singles kunt ontmoeten en dat de activiteiten bij je interesses aansluiten.

singles 3 scaled

Uitgebreid account dashboard

Als lid van Singles word je begroet met je eigen persoonlijk dashboard. Dit dashboard biedt een breed overzicht van alles wat relevant is voor jou als lid. Je vindt er niet alleen je geplande activiteiten, maar ook een lijst van je favoriete evenementen. Het toont daarnaast ook alle informatie over je huidige lidmaatschapsstatus.

singles 4 scaled

Plan gemakkelijk je kennismaking in

Dankzij een geïntegreerd kalendersysteem, kun je, na het selecteren van je provincie, gemakkelijk de datum en tijd van je kennismaking kiezen. Dit betekent dat je je nieuwe avontuur kunt beginnen op een moment dat voor jou het beste past.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Een speels design voor SPORT-IT

mockup sportit

Over SPORT-IT

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kinderen? Dan ben je bij SPORT IT aan het juiste adres. SPORT IT organiseert externe vakantiekampen voor kinderen van 3 tot en met 16 jaar.

Hun aanbod bestaat uit kampen waarbij actie, creativiteit of beleving centraal staat. Er zijn voor alle leeftijden verschillende kampen beschikbaar binnen deze categorieën. Hun aanbod van kampen strekt zich uit over regio Lier, Nijlen, Malle, Borsbeek en Duffel.

Daarnaast heeft SPORT IT ook een aanbod aan wekelijkse activiteiten. De allerkleinsten kunnen deelnemen aan Multimove activiteiten en de oudere kinderen aan Multiskillz.

logo sportit
De aanpak, flexibiliteit en communicatie tijdens het nieuwe project was top! Het Kreatix team staat continu paraat in de ontwikkelingsfase alsook na de lancering van de website. Een frisse, uitnodigende en professionele website is daarvan het resultaat. We besparen immens veel tijd door de ‘Dashboard’ van onze website. Het bestellingssysteem gaat heel vlot en door de handige bijgeleverde handleidingen kunnen al onze mensen er snel mee overweg! We zijn blij dat we deze keuze hebben durven maken. Deze stap had onze organisatie nodig om te kunnen groeien in onze markt.
jonas mertens sportit recensie e1710247941761
Jonas Mertens
Sportit.be

Hoe wij het project van SPORT-IT aanpakten

sportit 1 scaled

Speelse en creatieve website

De website springt onmiddellijk in het oog met een speels en creatief design. De vrolijke en levendige look weerspiegelt de energie en fun die de sportkampen van SPORT IT te bieden hebben.

sportit 2 scaled

Een antwoord op al jouw vragen

Heb je een vraag over de inschrijvingen, je account, attesten of annulaties? Op de FAQ pagina vind je een duidelijk en uitgebreid antwoord op al jouw vragen. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring, zowel voor de kinderen als de ouders.

sportit 4 scaled

Uitgebreide kampfilter

Het vinden van het perfecte kamp voor je kind is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de uitgebreide kampfilter van SPORT IT. Of je nu zoekt op categorie, periode, plaats, geboortejaar of kampnaam, de filter maakt het mogelijk om snel en moeiteloos het ideale kamp te vinden dat aan al jouw criteria voldoet.

sportit 5 scaled

Informatieve kamppagina

De informatieve kamppagina’s van SPORT IT geven ouders en kinderen een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten. Elke pagina bevat essentiële details zoals de datum, locatie en leeftijd van de deelnemers, maar ook sfeerbeelden dankzij een uitgebreide fotogalerij. Daarnaast helpt het kleurenschema – uniek voor elk kampthema – bezoekers om in een oogopslag te zien of het kamp een creatief, actief of beleefkamp is.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Verenigde dierenartsen van Vlaanderen

brandbird 2023 12 20T131820.178 1536x864 1

Over VeDa Vlaanderen

VeDa Vlaanderen is de beroepsvereniging voor iedere Vlaamse dierenarts. Hun vorige website was verouderd en ze kregen ook geen snelle service bij de andere websitebouwer. Daarom contacteerde VeDa Vlaanderen ons om een nieuw platform te bouwen. We bouwden niet alleen een frisse, nieuwe site. We ontwikkelden ook een aantal handige functies zoals zoekertjes, vacatures en een kalender met evenementen.

Hoe wij het project van VeDa Vlaanderen aanpakten

brandbird 2023 12 20T132613.687 scaled

Rustgevend en overzichtelijk ontwerp

Omdat de leden van VeDa Vlaanderen van alle leeftijden zijn, zorgden wij voor een rustgevend en overzichtelijk ontwerp.

Alles is makkelijk filterbaar én vindbaar op hun nieuwe website.

brandbird 2023 12 20T132604.687 scaled

Jobplatform

Omdat er wel wat openstaande vacatures zijn in de sector, bouwden we een jobplatform voor VeDa.

Zo vinden artsen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging meteen de openstaande vacatures.

brandbird 2023 12 20T132840.179 scaled

Koophoekje

Veel dierenartsen hebben materiaal te koop staan.

Via de koophoek kunnen ze dit ook overzichtelijk aanbieden op het platform van VeDa.

brandbird 2023 12 20T132534.055 scaled

Nieuwsbrieven raadplegen

Niet iedereen leest meteen nieuwsbrieven.

Daarom voorzagen we een dynamische module die de nieuwsbrieven van VeDa zal bundelen op de website. Handig!

brandbird 2023 12 20T132546.756 scaled

Filterbaar nieuws

VeDa heeft heel wat te melden doorheen het jaar.

Daarom voorzagen we de nieuws-functie van een handige filter. Zo kan iedereen meteen relevante artikels terugvinden op de site.

brandbird 2023 12 20T132555.687 scaled

Lid worden van VeDa

Ook dit proces was omslachtig op de vorige website.

Daarom bouwden we een dynamisch formulier met conditionele logica. Zo gaat het verwerken van aanvragen veel sneller voor de administratieve dienst van VeDa.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden