Diensten: Online marketing, Website

Online marketing voor deze SaaS uit België

go getter software

Over Go Getter Software

Go Getter Software is een Belgische SaaS. Vanuit hun kantoor in Antwerpen ondersteunen ze ondernemers met hun administratie.

Hun slimme tool versimpelt de boekhouding & het klantenbeheer van KMO’s in België. 

Na mislukte trajecten bij grote marketingbureaus, kwam het team van Go Getter terecht bij Kreatix. Sinds september 2023 ondersteunen wij hen met de online marketing en bouwden we een performante, nieuwe website. Een fijne samenwerking die we elke dag uitbreiden!

go getter logo
Over de jaren heen hebben we met verschillende marketing agencies en inhouse marketeers samengewerkt. Daar kwamen veel ideeën uit met weinig resultaat. Sinds 6 maanden werken wij samen met Kreatix voor web development, SEO, Meta/Google ads, online content... Voor ons een wereld van verschil: Oliver is iemand die oprecht meedenkt met je bedrijf, steeds in termen van oplossingen, efficiënt en to-the-point. Heel ons team is razend positief over de samenwerking 🙂
Dyo_Dekelver
Dyo Dekelver
Go Getter Software

Hoe wij het project van Go Getter Software aanpakten

go getter software

Duidelijk overzicht van alle features

Bij een SaaS moet het meteen duidelijk zijn wat potentiële klanten kunnen verwachten. Door een grid lay-out toe te passen, zien websitebezoekers meteen de belangrijkste features van Go Getter. Handig!

go getter software

Samenwerken, niet tegenwerken

We laten duidelijk zien dat Go Getter samenwerkt met je boekhouder & bestaande tools. Zo moet een nieuwe klant niet heel hun workflow omsmijten.

go getter software

Koppeling met Hubspot

De volledige site van Go Getter is 1-op-1 gekoppeld met de Hubspot marketing software. Zo kan het bedrijf de hele weg van een klant goed opvolgen.

go getter software

De persoonlijke touch

Websites voor SaaS-bedrijven zijn vaak heel droog en technisch. Wij wilden zeker een persoonlijke touch geven aan de website. Zo pakken we uit met hun sterke support & een leuke teamfoto.

go getter software

Inspelen op de actualiteit

Momenteel is de software van Go Getter 120% aftrekbaar omwille van e-facturatie. Dat nemen we duidelijk mee op alle sales-pagina’s. Zo spelen we in op de actualiteit.

go getter software

Maandelijks nieuwe content

Wij schrijven elke maand nieuwe artikels voor Go Getter. Zo blijft de site up-to-date en dynamisch. Verder zorgt dit ook voor een betere indexatie in de zoekmachines dankzij SEO.

go getter software

Helder vacature-systeem

Een SaaS is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Als groeibedrijf heeft Go Getter een heleboel vacatures. Die geven we weer in een handige tabel volgens elke afdeling. Zo vinden sollicitanten sneller hun weg op de website!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

B2B ondersteuning voor deze monday.com platinum partner

tryve

Over Tryve

Tryve is opgericht in 2020 en is op sneltempo gegroeid naar monday.com platinum partner. Om meer B2B-leads te scoren, zochten ze de ondersteuning van Kreatix.

Eerst ontwikkelden we een nieuwe, performante website. Daarna zijn we aan de slag gegaan met hun online marketing.

Een combinatie van SEO, Performance Max-campagnes & retargeting via Meta zorgt voor een constante stroom aan B2B-leads.

TRYVE LOGO RGB scaled 2
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Kreatix. De afgelopen 3 maanden hebben ze voor ons een nieuwe website gebouwd, online content gecreëerd en ad campaigns opgezet. Ondanks dat ze al best veel klanten hebben, slagen ze erin om zeer snel vragen te beantwoorden. Oliver en zijn team zijn professioneel, challengen waar nodig en waken over de ROI.
8
Lorentz Verstraete
Tryve

Hoe wij het project van Tryve aanpakten

tryve

Modern ontwerp

Tryve is vooral bezig met het CRM monday.com. Zij hanteren een fris, modern ontwerp. We trokken dit door naar de nieuwe site van Tryve. Zo verhogen we de herkenbaarheid!

tryve

Authenticiteit & humor

Het team van Tryve zijn stuk voor stuk plezante en grappige mensen. Die lijn wilden we doortrekken in de site, met woordmopjes als ‘we’ll make you Tryve’.

We pakken ook uit met foto’s van het team. Dat is altijd een meerwaarde voor je website!

tryve

Inzetten op SEO met artikels en handleidingen

Om meer B2B-profielen te lokken naar de site, zetten we zwaar in op content en SEO.

Door deze informatieve artikels te schrijven, scoort de site hoger in Google. Zeker als je weet dat de website voorheen écht geen posities had in Google. Samen met het team van Tryve schrijven we deze SEO-geoptimaliseerde artikels.

tryve

Vacature-systeem

Tryve is altijd op zoek naar interessante profielen. Daarom ontwikkelden we een uitgebreid vacature-systeem dat ze ook zelf kunnen beheren.

tryve

Salespages voor hun eigen apps

Tryve bouwt ook maatwerk monday.com oplossingen die dan in de marketplace komen. Wij ontwikkelden samen met hen gerichte salespages met prijstabellen. 

tryve

Social proof

Tryve is monday.com platinum partner. Dat kunnen we niet laten liggen. We integreerden deze badge op meerdere plekken op de website om de conversie te verhogen.

tryve

Gerichte advertenties

Op basis van retargeting en lookalike audiences zorgen we dat de advertenties van Tryve bij de juiste profielen terecht komen. 

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Scoren in Google met de officiële BOMAblog

mockup bomablog

Over BOMAblog

BOMA is dé expert in schoonmaakoplossingen en ontwikkelt al meer dan 46 jaar professionele schoonmaakmaterialen voor bedrijven en instellingen. Bij BOMA draait alles om een volledige ontzorging: van een tijdige levering tot advies en ondersteuning op de werkvloer. Ook duurzaamheid staat bij BOMA voorop. Als specialist in duurzame oplossingen voor schoonmaak en hygiëne, gelooft BOMA in een circulaire economie. De grondstoffen van hun producten worden natuurlijk afgebroken, of worden hergebruikt.

Weetje: Oliver is zijn carrière gestart bij BOMA in het magazijn op 16-jarige leeftijd. Leuk dat we na al die jaren nog steeds samenwerken.

Hoe wij het project van BOMAblog aanpakten

bomablog 1 scaled

Meertalige website

BOMAblog levert waardevolle en praktische content in zowel het Nederlands als het Frans. Met een eenvoudig te navigeren interface kunnen bezoekers gemakkelijk schakelen tussen beide talen, waardoor een breed aanbod aan informatieve artikelen over schoonmaken en hygiëne toegankelijk wordt voor een divers publiek.

bomablog 2 scaled

Handig overzicht van blogs

BOMAblog beschikt over een uitgebreid en goed gestructureerd blog aanbod, netjes georganiseerd in relevante categorieën. Met deze gebruiksvriendelijke navigatie bovenaan, kunnen lezers gemakkelijk en snel de specifieke content vinden die ze zoeken, variërend van reinigingstips tot diepgaande artikelen over hygiënepraktijken.

bomablog 3 scaled

Verzamelen van leads door gratis downloads

BOMAblog biedt waardevolle, gratis whitepapers aan over verschillende schoonmaak- en hygiënethema’s. Bezoekers kunnen deze eenvoudig downloaden door hun contactgegevens in te vullen, waardoor BOMAblog de mogelijkheid krijgt om een relatie op te bouwen en waardevolle content te leveren aan potentiële leads.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Marketing ondersteuning & website

mockup ft

Over FT Parketvloeren

F&T Parketvloeren is een gereputeerde parketspecialist, en zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom met behulp van hoogwaardige materialen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring, en speelt volledig in op alle verlangens en voorkeuren van de klant. Samen met de klant gaat F&T Parketvloeren op zoek naar een parketoplossing die past bij de levensstijl en het interieur van de klant. In een notendop: F&T Parketvloeren is een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt.

Hoe wij het project van FT Parketvloeren aanpakten

ft 1 scaled

Stijlvol design

De harmonieuze combinatie van parketkleuren en zwarte accenten zorgt voor een elegant en stijlvol ontwerp, dat het prestige van een erkende parketverkoper weerspiegelt.

ft 2 scaled

Visuele tentoonstelling van hun realisaties

Op de website van F&T Parketvloeren vind je een rijkelijk gevulde fotogalerij met prachtige realisaties. Het is als een virtuele tentoonstelling die je kunt bewonderen, waardoor je in één oogopslag ziet wat F&T Parketvloeren allemaal kan realiseren.

ft 3 scaled

Duidelijk stappenplan om jouw vloer te kiezen

De website van F&T Parketvloeren maakt de keuze van een nieuwe vloer een fluitje van een cent. Via een eenvoudig en duidelijk stappenplan, begeleid door relevante foto’s en tekst, wordt het proces van het kiezen van de perfecte parketvloer tot een fijne en efficiënte ervaring gemaakt.

ft 4 scaled

Gratis downloads om leads te genereren

F&T Parketvloeren biedt een gratis te downloaden moodbook aan om bezoekers te inspireren bij hun keuze voor een parketvloer. Door hun contactgegevens achter te laten, krijgen ze toegang tot een rijke bron van ideeën, wat tegelijkertijd een effectieve manier is voor F&T om potentiële leads te genereren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Bekendste personal trainers van België

mockup bfit

Over B-Fit

B-Fit is een team van coaches die cliëntgerichte personal training en performance coaching aanbieden. Het bedrijf werd opgericht door Thomas Van de Vel en is gespecialiseerd in afslanken, vetverlies en spieropbouw. Als je je gezondheid, lichaamssamenstelling of kracht wil verbeteren, dan ben je bij B-Fit aan het juiste adres.

De coaching sessies die B-Fit aanbiedt, zijn bovendien volledig op maat. Zo kun je zelf kiezen waar je wilt trainen. Wil je begeleid sporten zonder je huis of kantoor te verlaten? Of train je liever op een gekozen locatie? De personal trainers van B-Fit passen zich volledig aan naar jouw wensen.

logo bfit
Na meer dan 5 jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.
thomas van de vel bfit recensie e1710246210839
Thomas Van de Vel
B-Fit Personal Training & De Fitfabriek

Hoe wij het project van B-Fit aanpakten

bfit 1 scaled

Een dynamische website in een sportief jasje

De website van B-Fit is dynamisch en energiek, net als hun team van personal trainers. De sportieve stijl en vlotte navigatie weerspiegelen perfect waar B-Fit voor staat. Een website die motiveert en inspireert, precies wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

bfit 2 scaled

Cross-linking tussen locaties en trainers

Het aanbod van locaties en trainers is in de loop der jaren fors toegenomen. Per locatie kan er worden bekeken welke trainers er lesgeven. Andersom kun je ook per specifieke trainer nagaan in welke vestigingen hij of zij training geeft. Op die manier worden deze twee parameters met elkaar verbonden, en spelen we in op het gebruiksgemak van de bezoeker.

bfit 3 scaled

Bron aan bewegingsadvies

Of je nu op zoek bent naar tips over training, voeding of algemene gezondheid, B-Fit heeft het allemaal op hun blog. Deze uitgebreide bron aan sportief advies biedt handige inzichten en praktische tips om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

bfit 4 scaled

Gratis e-books vol expertkennis

Met een rijk aanbod aan gratis e-books, deelt B-Fit zijn expertkennis op een toegankelijke manier. Of je nu inspiratie zoekt voor gezonde recepten, wilt leren over krachttraining, of op zoek bent naar tips voor vetverbranding, in deze e-books vind je een schat aan informatie. Rechtstreeks van de B-Fit experts tot bij jou.

bfit 5 scaled

Leer je coach kennen

Maak alvast kennis met je coach op de website! Op de teampagina van B-Fit krijg je een duidelijk overzicht van alle trainers, elk met hun eigen introductie, foto, opleidingen en expertises. Zo krijg je een goed beeld van wie je kan begeleiden op je pad naar een fitter en gezonder leven.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing

Dé vochtbestrijders van België

protector 1024x648 1

Over Protector

Protector noemt zichzelf weleens de huisdokter. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bestrijding van vocht, huiszwammen en houtworm is Protector dan ook dé referentie in de sector. Met een vast team van ervaren medewerkers biedt Protector je een totaaloplossing. Het zit ‘m bij Protector dan ook in de kleine dingen. Omdat wonen op een werf allesbehalve leuk is, beperkt het bedrijf de overlast tot een minimum door bijvoorbeeld de werkzaamheden af te schermen.

Hoe wij het project van Protector aanpakten

download e1710246907783

De uitdaging van Protector

Emile van Protector koos er enkele jaren geleden voor om Google Ads uit te besteden aan een extern marketingbureau. Helaas, zonder succes. Emile was dan ook naarstig op zoek naar een nieuwe Google Ads partner, en kwam zo bij Kreatix terecht.

We hadden een goed kennismakingsgesprek en stelden vast dat onze neuzen in dezelfde richting stonden.</br></br>Aanvankelijk stonden we voor een uitdaging, want het vertrouwen van Emile in marketingbureaus was inmiddels geslonken. We moesten en zouden dat vertrouwen dan ook terugwinnen.

CleanShot 2023 07 25 at

De oplossing: Google Ads zoals het hoort

Aangezien Protector zowel actief is in Vlaanderen als in Wallonië, bouwden we een uitgebreide, tweetalige Google Ads campagne op. Zo kunnen we snel inspelen op concurrentie.

CleanShot 2023 07 11 at

Het resultaat:
3553 leads per jaar

Deze resultaten werden gehaald tegen een kost per lead van €19. Voor een vochtbestrijdingsbedrijf is dat zeer rendabel. Daarom mogen we al 4 jaar de campagnes van Protector beheren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Vlaamse diamantair in Antwerpen

mockup jadiam

Over Ja-Diam

Ja-Diam is een gevestigde diamantexpert, gespecialiseerd in de verkoop, aankoop & taxatie van diamanten en juwelen. Het familiebedrijf is al meer dan drie generaties lang gevestigd in de befaamde diamantwijk van Antwerpen. Zowel bij het verkopen, als bij het aankopen van diamanten komt heel wat onzekerheid kijken. Aan de hand van een eerlijke taxatie door deskundigen, wil Ja-Diam deze onzekere gevoelens wegnemen.

Hoe wij het project van Ja-Diam aanpakten

jadiam 1 scaled

Luxueuze uitstraling

De website van Ja-Diam straalt pure luxe uit, passend in de diamantsector. Door het combineren van een stijlvol ontwerp met een verfijnde gebruikerservaring, hebben we een online aanwezigheid gecreëerd die het vakmanschap van dit familiebedrijf weerspiegelt.

jadiam 2 scaled

Uitgebreide bron aan informatie

Ja-Diam is meer dan enkel een plek om diamanten te kopen en verkopen. Via hun blog vind je heel wat artikelen, variërend van hoe je juwelen verkoopt tot het ontstaan van diamanten. Het is dé plek voor iedereen die meer wil leren over deze fascinerende sector.

jadiam 3 scaled

Meertalige website in het Nederlands, Frans, Engels en Duits

Met een meertalige website die beschikbaar is in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, bereikt Ja-Diam een breed internationaal publiek.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Grootste verkoper van Birkenstock in België

mockup birkenshop

Over Birkenshop

Birkenshop is een onafhankelijk verkooppunt van Birkenstocks, opgericht door Lieve Swijzen. Zij is hét brein achter Birkenshop en ziet haar webshop als haar vierde kind.

Wat begon als een hobby en beperkte nevenactiviteit, mondde uit in een waar succes. Hoe dat komt? De persoonlijk aanpak van Lieve en haar dochter Heleen zorgt ervoor dat elke klant als een koning wordt behandeld.

Bij Birkenshop is niemand een nummer. Elke vraag wordt persoonlijk door hen beantwoord. Ook het verwerken van de bestellingen wordt persoonlijk door Lieve en Heleen opgevolgd.

logo birkenshop 2
Kreatix staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service.
lieve swijzen birkenshop corpedi recensie e1710239516962
Lieve Swijzen
birkenshop.be

Hoe wij het project van Birkenshop aanpakten

birkenshop 1 scaled

Uitgebreide webshop met verschillende filtermogelijkheden

De Birkenshop webshop biedt een uitgebreid assortiment aan Birkenstock schoenen. Dankzij de vele filtermogelijkheden, zoals schoenmaat, model, kleur en afdeling, is het vinden van de perfecte schoen een fluitje van een cent. Het winkelen wordt zo een vlotte en gebruiksvriendelijke ervaring.

birkenshop 2 scaled

Duidelijk overzicht van producteigenschappen

Elke schoen van Birkenshop bevat een duidelijk overzicht van de producteigenschappen. Dit zorgt ervoor dat klanten alle nodige informatie bij de hand hebben, van materiaal en maat tot kleur en model, om zo de ideale Birkenstock schoen te vinden.

birkenshop 3 scaled

Meertalige website (Nederlands, Frans en Engels met SEO-optimalisatie)

Birkenshop gaat internationaal met hun meertalige website. Met versies in het Nederlands, Frans en Engels bereiken ze meer mensen dan ooit tevoren. Daarnaast werd er ook een aangepaste SEO-optimalisatie voorzien, waardoor ze gemakkelijker via Google gevonden worden.

birkenshop 4 scaled

Geoptimaliseerd design voor mobiele toestellen

Het design van Birkenshop is volledig geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Of je nu een smartphone of een tablet gebruikt, je kunt gemakkelijk door het assortiment bladeren en jouw perfecte paar Birkenstocks bestellen. Een naadloze shopping ervaring, altijd en overal.

birkenshop 5 scaled

Social proof zorgt voor conversie

Birkenshop maakt gebruik van de kracht van social proof om conversies te stimuleren. Reviews van tevreden klanten bieden een vertrouwensboost en helpen potentiële kopers bij hun beslissing om hun aankoop te doen. Niets overtuigt beter dan het horen van andere tevreden klanten.

birkenshop 6 scaled

Tips & tricks voor je voeten in de blog

De Birkenshop blog is een ware bron van informatie voor alles wat met Birkenstocks en voeten te maken heeft. Of je nu tips zoekt over voetverzorging, meer wilt weten over de materialen die in Birkenstocks worden gebruikt of advies wilt over de beste reisschoenen, Birkenshop heeft het allemaal voor je op een rijtje gezet.

birkenshop 7 scaled

Een duidelijk antwoord op al je vragen

Heb je vragen over je bestelling, verzending & levering of andere vragen over schoenen? De ‘Veelgestelde vragen’ pagina van Birkenshop biedt duidelijke antwoorden op alle belangrijke vragen. Zo is alle nodige informatie altijd maar één klik van je verwijderd.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Vacatures invullen met ads

mockup cijferbazen

Over Cijferbazen

Cijferbazen is een samenwerking van zes onafhankelijke boekhoudkantoren onder één merknaam.

Kreatix kreeg de eer om een volledige ondersteuning te bieden. Zo bedachten we de naam, ontwierpen we het logo en de website, bouwden we hun sociale media kanalen en adverteren we online.

logo cijferbazen
Oliver van Kreatix heeft ons geholpen bij de opbouw van onze nieuwe website Cijferbazen. Wat ons onmiddellijk opviel bij de kennismaking met Oliver, is zijn gedrevenheid, enthousiasme & passie voor zijn job! Dit is ook de doorslaggevende reden geweest waarvoor we initieel met hem een samenwerking hebben opgestart. Ook op die samenwerking kijken we alvast terug met een zeer positief gevoel! Oliver heeft oog voor detail, luistert en denk mee naar wat belangrijk is voor ons als klant, hanteert korte communicatielijnen en volgt zaken goed op. We zijn zeer tevreden over de aangename & deskundige aanpak van Oliver en zijn team!
yelena francken cijferbazen e1710240934481
Yelena Francken
Cijferbazen.be

Hoe wij het project van Cijferbazen aanpakten

cijferbazen 1 scaled

Kantoorlocator

Dankzij onze tool vinden leads meteen het dichtstbijzijnde kantoor mét contactgegevens. Wij implementeren dit vaker voor bedrijven met meerdere locaties. Handig!

cijferbazen 2 scaled

Vacature-systeem

Goed personeel vinden is vaak moeilijker dan leads genereren. Daarom bouwden we een vacature-systeem op maat waardoor Cijferbazen snel nieuwe opportuniteiten kan posten. Daarna ondersteunen wij dit met advertenties.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Dé beste suikervervanger uit België

mockup zusto

Over Zùsto

Zùsto verkoopt suiker met 75% minder calorieën, gericht naar bewuste bakkers en diabetici.

We ondersteunen de internationale expansie van het bedrijf met een meertalige webwinkel, globale advertenties, whitepapers, blogartikels en B2B lead generatie.

logo zusto
Wij bevelen Kreatix ten zeerste aan voor hun uitzonderlijke combinatie van marketingexpertise en technische ontwikkelingscapaciteiten.
nico renmans zusto recensie e1710240272131
Nico Renmans
Zùsto.com

Hoe wij het project van Zùsto aanpakten

zusto 1 scaled

Meertalige webwinkel

We bouwden een nieuwe webshop in WooCommerce. Momenteel is de site beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Arabisch.

zusto 2 scaled

Digitaal receptenboek

We zorgden voor een explosie van de mailinglijst. Dit dankzij ons digitaal receptenboekje. Dit is ondertussen meer dan 20.000 keer gedownload.

zusto 3 scaled

Top-posities in Google

We hebben een grote focus op SEO gelegd. Hierdoor konden we voor een aantal belangrijke zoekwoorden hoog scoren. Met het zoekwoord ‘Sucralose’ staan we vaak op de eerste positie. Dit zorgt voor duizenden extra hits per maand!

zusto 4 scaled

USA, baby!

Door de internationale expansie, krijgen we de kans om ook breder te adverteren. Zo onderhouden we B2B-campagnes in de USA. Van New York tot Chicago!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden