Diensten: Online marketing, Webshop

Grootste verkoper van Birkenstock in België

mockup birkenshop

Over Birkenshop

Birkenshop is een onafhankelijk verkooppunt van Birkenstocks, opgericht door Lieve Swijzen. Zij is hét brein achter Birkenshop en ziet haar webshop als haar vierde kind.

Wat begon als een hobby en beperkte nevenactiviteit, mondde uit in een waar succes. Hoe dat komt? De persoonlijk aanpak van Lieve en haar dochter Heleen zorgt ervoor dat elke klant als een koning wordt behandeld.

Bij Birkenshop is niemand een nummer. Elke vraag wordt persoonlijk door hen beantwoord. Ook het verwerken van de bestellingen wordt persoonlijk door Lieve en Heleen opgevolgd.

logo birkenshop 2
Kreatix staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service.
lieve swijzen birkenshop corpedi recensie e1710239516962
Lieve Swijzen
birkenshop.be

Hoe wij het project van Birkenshop aanpakten

700%

ROAS

75.000+

Maandelijkse bezoekers

birkenshop 1 scaled

Uitgebreide webshop met verschillende filtermogelijkheden

De Birkenshop webshop biedt een uitgebreid assortiment aan Birkenstock schoenen. Dankzij de vele filtermogelijkheden, zoals schoenmaat, model, kleur en afdeling, is het vinden van de perfecte schoen een fluitje van een cent. Het winkelen wordt zo een vlotte en gebruiksvriendelijke ervaring.

birkenshop 2 scaled

Duidelijk overzicht van producteigenschappen

Elke schoen van Birkenshop bevat een duidelijk overzicht van de producteigenschappen. Dit zorgt ervoor dat klanten alle nodige informatie bij de hand hebben, van materiaal en maat tot kleur en model, om zo de ideale Birkenstock schoen te vinden.

birkenshop 3 scaled

Meertalige website (Nederlands, Frans en Engels met SEO-optimalisatie)

Birkenshop gaat internationaal met hun meertalige website. Met versies in het Nederlands, Frans en Engels bereiken ze meer mensen dan ooit tevoren. Daarnaast werd er ook een aangepaste SEO-optimalisatie voorzien, waardoor ze gemakkelijker via Google gevonden worden.

birkenshop 4 scaled

Geoptimaliseerd design voor mobiele toestellen

Het design van Birkenshop is volledig geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Of je nu een smartphone of een tablet gebruikt, je kunt gemakkelijk door het assortiment bladeren en jouw perfecte paar Birkenstocks bestellen. Een naadloze shopping ervaring, altijd en overal.

birkenshop 5 scaled

Social proof zorgt voor conversie

Birkenshop maakt gebruik van de kracht van social proof om conversies te stimuleren. Reviews van tevreden klanten bieden een vertrouwensboost en helpen potentiële kopers bij hun beslissing om hun aankoop te doen. Niets overtuigt beter dan het horen van andere tevreden klanten.

birkenshop 6 scaled

Tips & tricks voor je voeten in de blog

De Birkenshop blog is een ware bron van informatie voor alles wat met Birkenstocks en voeten te maken heeft. Of je nu tips zoekt over voetverzorging, meer wilt weten over de materialen die in Birkenstocks worden gebruikt of advies wilt over de beste reisschoenen, Birkenshop heeft het allemaal voor je op een rijtje gezet.

birkenshop 7 scaled

Een duidelijk antwoord op al je vragen

Heb je vragen over je bestelling, verzending & levering of andere vragen over schoenen? De ‘Veelgestelde vragen’ pagina van Birkenshop biedt duidelijke antwoorden op alle belangrijke vragen. Zo is alle nodige informatie altijd maar één klik van je verwijderd.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1