fbpx
Skip links
Online marketing, Website
Media & Magazines

Dynamisch contentplatform voor #ZigZagHR

mockup zigzag
#ZigZagHR

Over het bedrijf

#ZigZagHR is dé HR-community voor progressieve HR professionals in België. Het bedrijf, onder leiding van Lesley Arens & Sven Hubin, organiseert maandelijkse HR events en inspireert professionals via haar maandelijks vaktijdschrift. De maandelijkse events bieden een opportuniteit voor professionals om gericht te connecteren met en te leren van HR peers. In hun podcasts zoomen ze in op actuele HR-topics, samen met professionals uit het werkveld.

ZigZagHR Logo RRR ZW 1 1

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Dynamische homepagina met de nieuwste artikels

Op de homepagina van #ZigZagHR worden de nieuwste artikels dynamisch ingeladen, aangevuld met een overzicht van de trending en meest gelezen artikels. Zo zorgen ze ervoor dat HR professionals altijd op de hoogte zijn van de meest actuele thema’s.

Abonnementenmodule voor individuen en bedrijven

#ZigZagHR biedt een handige abonnementenmodule voor zowel individuele HR-professionals als bedrijven. Met een abonnement krijgen ze toegang tot plus-artikels en extra content. Voor het gebruiksgemak kunnen bedrijven in één keer meerdere werknemers inschrijven.

Vacatureportaal voor professionals

Het vacatureportaal van #ZigZagHR is een waardevolle bron voor professionals in HR. De vacaturepagina bevat een breed aanbod aan vacatures van externe partners. Daardoor krijg je altijd een duidelijk overzicht van de nieuwste carrièremogelijkheden.

Chronologische kalender voor evenementen

De evenementenpagina van #ZigZagHR is ontworpen met een chronologische kalender die alle komende evenementen per maand toont. Daarnaast worden afgelopen evenementen ook uitgelicht met een samenvatting, verschillende foto’s en vaak een bijhorend artikel.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem