Diensten: Online marketing, Website

Dynamisch contentplatform voor #ZigZagHR

mockup zigzag

Over #ZigZagHR

#ZigZagHR is dé HR-community voor progressieve HR professionals in België. Het bedrijf, onder leiding van Lesley Arens & Sven Hubin, organiseert maandelijkse HR events en inspireert professionals via haar maandelijks vaktijdschrift. De maandelijkse events bieden een opportuniteit voor professionals om gericht te connecteren met en te leren van HR peers. In hun podcasts zoomen ze in op actuele HR-topics, samen met professionals uit het werkveld.

Hoe wij het project van #ZigZagHR aanpakten

15.000+

Maandelijkse lezers

1300

Leads per jaar

zigzag 1 scaled

Dynamische homepagina met de nieuwste artikels

Op de homepagina van #ZigZagHR worden de nieuwste artikels dynamisch ingeladen, aangevuld met een overzicht van de trending en meest gelezen artikels. Zo zorgen ze ervoor dat HR professionals altijd op de hoogte zijn van de meest actuele thema’s.

zigzag 2 scaled

Abonnementenmodule voor individuen en bedrijven

#ZigZagHR biedt een handige abonnementenmodule voor zowel individuele HR-professionals als bedrijven. Met een abonnement krijgen ze toegang tot plus-artikels en extra content. Voor het gebruiksgemak kunnen bedrijven in één keer meerdere werknemers inschrijven.

zigzag 3 scaled

Vacatureportaal voor professionals

Het vacatureportaal van #ZigZagHR is een waardevolle bron voor professionals in HR. De vacaturepagina bevat een breed aanbod aan vacatures van externe partners. Daardoor krijg je altijd een duidelijk overzicht van de nieuwste carrièremogelijkheden.

zigzag 4 scaled

Chronologische kalender voor evenementen

De evenementenpagina van #ZigZagHR is ontworpen met een chronologische kalender die alle komende evenementen per maand toont. Daarnaast worden afgelopen evenementen ook uitgelicht met een samenvatting, verschillende foto’s en vaak een bijhorend artikel.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden