Diensten: Website

Marketingsite voor de podcast van Mathieu Bollaert

studio of life

Over Studio of Life

Studio of Life is de podcast van Mathieu Bollaert. Hij nodigde zaakvoerder Oliver uit voor een gesprek, en die kon er niet tegen dat de website van Studio of Life zo ondermaats was. Al snel werd duidelijk dat een nieuwe marketingsite de podcast zou laten groeien. Samen gingen ze aan de slag om de Studio of Life ook online meer zichtbaarheid te geven.

studio of life logo
Het team heeft mij als klant, een zeer aangename ervaring gebracht. De overname van de huidige website bij een andere provider verliep zeer makkelijk. De heldere en gestructureerde manier van communicatie gaf mij ten alle tijde het gevoel van vertrouwen. Een absolute aanrader als je je online marketing naar het volgende niveau wenst te brengen!
mathieu bollaert
Mathieu Bollaert
Studio of Life

Hoe wij het project van Studio of Life aanpakten

studio of life website

Overzicht van de nieuwste afleveringen

We ontwikkelden een dynamisch systeem waarbij de nieuwste afleveringen van Studio of Life meteen op de homepagina verschijnen.

studio of life website

Partners in de kijker

De partners die de podcast sponsoren verdienen ook een plekje op de website. Ook hier voorzagen wij een dynamisch systeem waarbij ze gerangschikt worden op basis van bijdrage of pakket.

studio of life website

SEO-geoptimaliseerde pagina's

Een podcast kan elke kijker goed gebruiken. Daarom bouwden we een SEO-geoptimaliseerd systeem zodat de afleveringen ook hoog in Google kunnen scoren. Enkel afhankelijk zijn van de algoritmes van Spotify of Apple is zeer gevaarlijk.

studio of life website

Bekende gasten uitlichten

Als je Average Rob op je podcast hebt gehad, dan moet je daar gewoon mee uitpakken! Daarom plaatsten we de recensies van gasten doorheen de website. De ene al wat professioneler dan de andere. 😉 

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1