Diensten: Online marketing

Dé vochtbestrijders van België

protector 1024x648 1

Over Protector

Protector noemt zichzelf weleens de huisdokter. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bestrijding van vocht, huiszwammen en houtworm is Protector dan ook dé referentie in de sector. Met een vast team van ervaren medewerkers biedt Protector je een totaaloplossing. Het zit ‘m bij Protector dan ook in de kleine dingen. Omdat wonen op een werf allesbehalve leuk is, beperkt het bedrijf de overlast tot een minimum door bijvoorbeeld de werkzaamheden af te schermen.

Hoe wij het project van Protector aanpakten

3500+

Leads per jaar

7,28%

Conversie percentage

download e1710246907783

De uitdaging van Protector

Emile van Protector koos er enkele jaren geleden voor om Google Ads uit te besteden aan een extern marketingbureau. Helaas, zonder succes. Emile was dan ook naarstig op zoek naar een nieuwe Google Ads partner, en kwam zo bij Kreatix terecht.

We hadden een goed kennismakingsgesprek en stelden vast dat onze neuzen in dezelfde richting stonden.</br></br>Aanvankelijk stonden we voor een uitdaging, want het vertrouwen van Emile in marketingbureaus was inmiddels geslonken. We moesten en zouden dat vertrouwen dan ook terugwinnen.

CleanShot 2023 07 25 at

De oplossing: Google Ads zoals het hoort

Aangezien Protector zowel actief is in Vlaanderen als in Wallonië, bouwden we een uitgebreide, tweetalige Google Ads campagne op. Zo kunnen we snel inspelen op concurrentie.

CleanShot 2023 07 11 at

Het resultaat:
3553 leads per jaar

Deze resultaten werden gehaald tegen een kost per lead van €19. Voor een vochtbestrijdingsbedrijf is dat zeer rendabel. Daarom mogen we al 4 jaar de campagnes van Protector beheren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1