fbpx
Skip links
Online marketing
Vakmensen & Bouw

Dé vochtbestrijders van België

protector 1024x648 1
Protector

Over het bedrijf

Protector noemt zichzelf weleens de huisdokter. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bestrijding van vocht, huiszwammen en houtworm is Protector dan ook dé referentie in de sector. Met een vast team van ervaren medewerkers biedt Protector je een totaaloplossing. Het zit ‘m bij Protector dan ook in de kleine dingen. Omdat wonen op een werf allesbehalve leuk is, beperkt het bedrijf de overlast tot een minimum door bijvoorbeeld de werkzaamheden af te schermen.

protector logo

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Online marketing

De uitdaging van Protector

Emile van Protector koos er enkele jaren geleden voor om Google Ads uit te besteden aan een extern marketingbureau. Helaas, zonder succes. Emile was dan ook naarstig op zoek naar een nieuwe Google Ads partner, en kwam zo bij Kreatix terecht. We hadden een goed kennismakingsgesprek en stelden vast dat onze neuzen in dezelfde richting stonden.

Aanvankelijk stonden we voor een uitdaging, want het vertrouwen van Emile in marketingbureaus was inmiddels geslonken. We moesten en zouden dat vertrouwen dan ook terugwinnen.

De oplossing: Google Ads zoals het hoort

Aangezien Protector zowel actief is in Vlaanderen als in Wallonië, bouwden we een uitgebreide, tweetalige Google Ads campagne op. Zo kunnen we snel inspelen op concurrentie.

CleanShot 2023 07 25 at
CleanShot 2023 07 11 at

Het resultaat:
3553 leads per jaar

Deze resultaten werden gehaald tegen een kost per lead van €19. Voor een vochtbestrijdingsbedrijf is dat zeer rendabel. Daarom mogen we al 4 jaar de campagnes van Protector beheren.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem