fbpx
Skip links
Online marketing, Website
B2B Bedrijven

Online marketing voor deze telecomprovider

sonal
Sonal

Over het bedrijf

Sonal bestaat al sinds 1978 en zocht een nieuwe marketingpartner. Ze zijn expert in telecommunicatie, VOIP en radio. Na het faillissement van een vorige partij, vonden ze onderdak bij het team van Kreatix. We bouwden een nieuwe website, zorgen voor een uitgebreide SEO-optimalisatie en gaan maandelijks aan de slag met het genereren van leads. Zo kan de website ook renderen op de lange termijn.

logo wit

Klant sinds:

2023

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Gerichte pagina's per dienst

Door de website onder te verdelen in verschillende conversiegerichte pagina’s, scoren we hoger in Google & kunnen we specifieke advertenties lanceren op LinkedIn, Google Ads & Meta.

Uitpakken met cases

Dankzij de jarenlange ervaring heeft Sonal een heleboel cases. Deze zetten we mooi in de kijker & voorzien we van een handig filter-systeem.

Conversiegericht contacteren

Elke website heeft wel een formulier, maar is dit ook geoptimaliseerd voor conversie? Door de foto’s van de adviseurs naast het formulier te plaatsen, verhogen we de menselijkheid en herkenbaarheid.

Uitpakken met features

Veel websites bevatten té weinig informatie. Daarom hebben we van elke dienst de features opgelijst in een overzichtelijke lay-out. Zo weet de websitebezoeker meteen wat ze kunnen verwachten als ze dit aanschaffen.

58% meer pagina's bezocht in de eerste maand

Door de nieuwe structuur van de website werden de pagina’s maar liefst 58% meer bekeken vanaf de eerste maand. Het hoeft niet lang te duren voor je resultaat merkt van je nieuwe Kreatix-site!

Lead generation via whitepapers

Door een whitepaper aan te bieden, kan Sonal snel en goedkoop nieuwe leads binnenhalen. Zo houden we de salesmolen draaiende en kan Sonal het bedrijfsresultaat verhogen! Mooi meegenomen

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem