Diensten

Optimalisatie

Wij optimaliseren jouw digitale projecten. Van website tot marketingcampagne, van SEO tot SEA. Krijg advies van een expert tegen een eerlijke projectprijs.

lees meer
Grafisch ontwerp

Ben je op zoek naar een grondige herwerking van je lay-out? Wij verzorgen branding, offline print en online design. In-house werken we aan je visuele look.

lees meer
Consulting

Wil je graag een frisse, jonge kijk op je huidige uitdagingen? Het domein van ons gespecialiseerd advies: marketing, strategie en web development.

lees meer
Webshop

Webshops die er niet alleen mooi uitzien maar ook goed verkopen. Wij hanteren maatwerk zodat het kinderspel is om je webshop te beheren. Wij staan je bij in elke stap van het proces.

lees meer
Digitale marketing

Uitpakken met een sterke website of een mooi logo is belangrijk, maar hoe zorg je ervoor dat mensen er ook werkelijk naar kijken? De oplossing: digitale marketing van Kreatix!

lees meer
Web development

Wij bouwen websites die resultaten leveren. Leesbaar op mobiele toestellen met een oog op verkoop. Je kan de site makkelijk zelf beheren en aanpassen. Wij onderhouden hem via onze tophosting.

lees meer
Hoe kunnen we je helpen?

Contacteer ons vrijblijvend om over je project te spreken. 

Kreatix heeft onze huisstijl gerestyled. Dankzij de vlotte communicatie is dit project in een recordtempo tot stand gekomen. De opvolging van onze nieuwsbrieven, website en webshop verloopt vlekkeloos. Kreatix betekent voor ons professioneel, creatief, snel en efficiënt!

Greet Dieltjens
Zaakvoerster, Corporella

Eens praten over je project?