Skip links

Diensten

Wat doet Kreatix?

Wij stellen vrijblijvende offertes op met concrete projectprijzen. Wij analyseren en bekijken welke diensten noodzakelijk zijn voor je onderneming. Toch eens afzonderlijk bekijken wat we doen? Dat kan hieronder!

Web Development

Wij bouwen websites die resultaten leveren. Leesbaar op mobiele toestellen met een oog op verkoop. Je kan de site makkelijk zelf beheren en aanpassen. Wij onderhouden hem via onze tophosting.

Grafisch Ontwerp

Ben je op zoek naar een grondige herwerking van je lay-out? Wij verzorgen branding, offline print en online design. In-house werken we aan je visuele look. Dit in synergie met je website en marketingcampagnes.

E-commerce

Webshops die er niet alleen mooi uitzien maar ook goed verkopen. Wij hanteren maatwerk zodat het kinderspel is om je webshop te beheren. Wij staan je bij in elke stap van het proces.

Consulting

Wil je graag een frisse, jonge kijk op je huidige uitdagingen? Het domein van ons gespecialiseerd advies: marketing, strategie, web development en sociale media. Kortom: hoe scoren online. Wij leren het je!

Digitale Marketing

Uitpakken met een sterke website of een mooi logo is belangrijk, maar hoe zorg je ervoor dat mensen er ook werkelijk naar kijken? De oplossing: digitale marketing van Kreatix! Wij lanceren je online.

Optimalisatie

Wij optimaliseren jouw digitale projecten. Van website tot marketingcampagne, van SEO tot SEA. Krijg advies van een expert tegen een eerlijke projectprijs. Wij zorgen ervoor dat je online kan scoren, ook met een lager budget.

Vraag meteen je vrijblijvende offerte aan

Geen verplichtingen, geen ongemakkelijke telefoontjes achteraf. Wél een vrijblijvende offerte met duidelijke en transparante prijzen.

Return to top of page