Diensten: Website

Makkelijk jouw afspraak inplannen

mockup

Over Medix

Medix is een multidisciplinaire groepspraktijk, een helende ‘thuis’ voor lijf, hoofd, spraak en smaak. Alle leeftijdsgroepen, van baby’s tot en met volwassenen, kunnen bij Medix terecht. Daarnaast helpen ze ook (top-)sporters en zwangere vrouwen verder. Met hun interdisciplinair team streven zij naar een professionele en kwalitatieve behandeling. Een efficiënte zorg en een persoonlijke aanpak vinden ze daarbij heel erg belangrijk.

Hoe wij het project van Medix aanpakten

medix 1 scaled

Duidelijk overzicht van hun diensten

Medix is meer dan een doorsnee groepspraktijk. Ze bieden een breed aanbod aan diensten aan, van osteopathie en logopedie tot ademhalingstherapie en diëtiek. Dit vind je meteen terug in het duidelijke overzicht op hun homepagina.

medix 2 scaled

Meteen een afspraak maken bij de juiste expert

Op de teampagina kunnen patiënten meteen de juiste expert selecteren en een afspraak boeken. Dankzij de heldere specialisaties, duidelijke profielfoto’s en boekingsknoppen, kunnen ze in een mum van tijd de hulp krijgen die ze nodig hebben.

medix 3 scaled

Een bron aan informatie

Medix is meer dan alleen een medische praktijk, het is een uitgebreide bron aan gezondheidsinformatie. Elk van hun expertises wordt uitgebreid beschreven op informatieve pagina’s, zodat patiënten heldere informatie krijgen over alle behandelingen en diensten.

medix 4 scaled

SEO-optimalisatie

Voor de nieuwe website werd ook de SEO geoptimaliseerd. We zorgden voor de juiste meta titels en beschrijvingen om de vindbaarheid in Google te verhogen. Zo behalen we nu al een aantal eerste posities in Google!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden