fbpx
Skip links
Website
Verzorging

Makkelijk jouw afspraak inplannen

mockup medix
Medix

Over het bedrijf

Medix is een multidisciplinaire groepspraktijk, een helende ‘thuis’ voor lijf, hoofd, spraak en smaak. Alle leeftijdsgroepen, van baby’s tot en met volwassenen, kunnen bij Medix terecht. Daarnaast helpen ze ook (top-)sporters en zwangere vrouwen verder. Met hun interdisciplinair team streven zij naar een professionele en kwalitatieve behandeling. Een efficiënte zorg en een persoonlijke aanpak vinden ze daarbij heel erg belangrijk.

cropped

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Duidelijk overzicht van hun diensten

Medix is meer dan een doorsnee groepspraktijk. Ze bieden een breed aanbod aan diensten aan, van osteopathie en logopedie tot ademhalingstherapie en diëtiek. Dit vind je meteen terug in het duidelijke overzicht op hun homepagina.

Meteen een afspraak maken bij de juiste expert

Op de teampagina kunnen patiënten meteen de juiste expert selecteren en een afspraak boeken. Dankzij de heldere specialisaties, duidelijke profielfoto’s en boekingsknoppen, kunnen ze in een mum van tijd de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Een bron aan informatie

Medix is meer dan alleen een medische praktijk, het is een uitgebreide bron aan gezondheidsinformatie. Elk van hun expertises wordt uitgebreid beschreven op informatieve pagina’s, zodat patiënten heldere informatie krijgen over alle behandelingen en diensten.

SEO-optimalisatie

Voor de nieuwe website werd ook de SEO geoptimaliseerd. We zorgden voor de juiste meta titels en beschrijvingen om de vindbaarheid in Google te verhogen. Zo behalen we nu al een aantal eerste posities in Google!

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem