fbpx
Skip links
Website
B2B Bedrijven

Handig boekingssysteem in verschillende talen

mockup zimmer
Zimmertoren Lier

Over het bedrijf

De Zimmertoren is misschien wel de bekendste toeristische trekpleister van Lier. Het is gelegen aan de Kleine Nete op het Zimmerplein en valt daar absoluut niet weg te denken.

Naast haar fysieke aanwezigheid in hartje Lier, werd het hoog tijd om ook de online aanwezigheid van de toren naar een hoger niveau te tillen. 

We kregen het vertrouwen van het team van de Zimmertoren om de website volledig onder handen te nemen. 

logo zimmer

Klant sinds:

2021

Wat we beheren:

Website

Handige reservatie module

Enerzijds wil de Zimmertoren activiteitsreservaties binnenhalen via de website. Hiervoor hebben we een functie op maat ontwikkeld waarmee bezoekers in slechts 5 simpele stappen hun moment kunnen vastleggen voor een rondleiding.

Online infobalie

Anderzijds dient de website van de Zimmertoren als een online infobalie waar bezoekers alle nodige informatie kunnen verkrijgen. We hebben de informatieve pagina’s dusdanig opgebouwd en aan elkaar gelinkt zodat bezoekers makkelijk doorheen de website kunnen navigeren.

Website in verschillende talen

Met een meertalige website die beschikbaar is in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, bereikt de Zimmertoren toeristen uit verschillende landen. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor SEO, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines en een groter bereik.

Design op maat

Voor het ontwerp zijn we vertrokken vanuit elementen van de Wonderklok. We bleven volledig in het thema van de Zimmertoren zelf. Zo hebben we ons voor de footer laten inspireren door de wijzerplaten.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem