fbpx

Handige reservatiemodule voor Zimmertoren Lier

Over de Zimmertoren

De Zimmertoren is misschien wel de bekendste toeristische trekpleister van Lier. Het is gelegen aan de Kleine Nete op het Zimmerplein en valt daar absoluut niet weg te denken.

Naast haar fysieke aanwezigheid in hartje Lier, werd het hoog tijd om ook de online aanwezigheid van de toren naar een hoger niveau te tillen. 

We kregen het vertrouwen van het team van de Zimmertoren om de website volledig onder handen te nemen. 

Klant sinds

2021

Wat we beheren:

Website

Het resultaat

We bouwden de website volledig from scratch in WordPress. Het resultaat is een gloednieuw design en een handige reservatiemodule. Bovendien is de website ook meertalig voor toeristen!

Handige reservatiemodule

Enerzijds wil de Zimmertoren activiteitsreservaties binnenhalen via de website. Hiervoor hebben we een functie op maat ontwikkeld waarmee bezoekers in slechts 5 simpele stappen hun moment kunnen vastleggen voor een rondleiding.

Online infobalie

Anderzijds dient de website van de Zimmertoren als een online infobalie waar bezoekers alle nodige informatie kunnen verkrijgen. We hebben de informatieve pagina's dusdanig opgebouwd en aan elkaar gelinkt zodat bezoekers makkelijk doorheen de website kunnen navigeren.

Design op maat

Voor het ontwerp zijn we vertrokken vanuit elementen van de Wonderklok. We bleven volledig in het thema van de Zimmertoren zelf. Zo hebben we ons voor de footer laten inspireren door de wijzerplaten.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap