Diensten: Website

Conversiegerichte website voor boekingen

mockup thebookiing

Over The Booking Company

The Booking Company is de kortste weg naar jouw feest! Het bedrijf, onder leiding van Kim Schillebeeckx, verzorgt tal van boekingen van verschillende soorten nationale en internationale artiesten binnen heel België en Nederland. Wil je graag een artiest boeken, of wil je als artiest graag op een feest optreden, dan is Kim Schillebeeckx jouw aanspreekpunt. Van populaire bands tot bekende tv-figuren. Hoe dan ook; bij The Booking Company vind je gegarandeerd de ideale act voor jouw event.

Hoe wij het project van The Booking Company aanpakten

thebooking 1 scaled

Interactieve homepagina

De homepagina van The Booking Company trekt meteen de aandacht met een boeiende video en een voorproefje van hun brede aanbod aan artiesten. Je krijgt onmiddellijk een gevoel van wat het bedrijf te bieden heeft!

thebooking 2 scaled

Filterbaar overzicht van artiesten

The Booking Company biedt een uitgebreid aanbod aan artiesten aan. Op de artiestenpagina kan je eenvoudig filteren op categorieën zoals DJ’s, zangers of animatie, om zo snel jouw perfecte match te vinden voor je evenement.

thebooking 3 scaled

Boek jouw artiest

Voor elke artiest kun je via een eenvoudig formulier een boekingsaanvraag indienen. Op de artiestenpagina krijg je een duidelijk beeld van de artiest via video’s, beschrijvingen en prijzen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden