fbpx
Skip links
Website
Media & Magazines

Conversiegerichte website voor boekingen

mockup thebookiing
The Booking Company

Over het bedrijf

The Booking Company is de kortste weg naar jouw feest! Het bedrijf, onder leiding van Kim Schillebeeckx, verzorgt tal van boekingen van verschillende soorten nationale en internationale artiesten binnen heel België en Nederland. Wil je graag een artiest boeken, of wil je als artiest graag op een feest optreden, dan is Kim Schillebeeckx jouw aanspreekpunt. Van populaire bands tot bekende tv-figuren. Hoe dan ook; bij The Booking Company vind je gegarandeerd de ideale act voor jouw event.

logo thebooking

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Interactieve homepagina

De homepagina van The Booking Company trekt meteen de aandacht met een boeiende video en een voorproefje van hun brede aanbod aan artiesten. Je krijgt onmiddellijk een gevoel van wat het bedrijf te bieden heeft!

Filterbaar overzicht van artiesten

The Booking Company biedt een uitgebreid aanbod aan artiesten aan. Op de artiestenpagina kan je eenvoudig filteren op categorieën zoals DJ’s, zangers of animatie, om zo snel jouw perfecte match te vinden voor je evenement.

Boek jouw artiest

Voor elke artiest kun je via een eenvoudig formulier een boekingsaanvraag indienen. Op de artiestenpagina krijg je een duidelijk beeld van de artiest via video’s, beschrijvingen en prijzen.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem