fbpx
Skip links
Website
Accountancy & Legal

Juridisch concept in de markt zetten

digitale jurist
Digitale Jurist

Over het bedrijf

Evelien van Digitale Jurist nam Kreatix onder de arm voor het vermarkten van haar juridisch concept. Het bedrijf voorziet juridische documenten en advies voor een scherpe prijs. De focus ligt op starters en KMO's. Wij bouwden de website, zorgden voor een heldere SEO-structuur en adviseerden bij de eerste posts op LinkedIn.

DigitaleJurist-logo

Klant sinds:

2023

Wat we beheren:

Website

Persoonlijk, modern ontwerp

Als je een website moet maken voor een bedrijf dat zich sterk maakt in een persoonlijke aanpak, is het belangrijk dat die persoon ook zichtbaar is.

Daarom zorgden we voor professionele foto’s, ontwikkelden we een aangename huisstijl en laten we Evelien ook vaak terugkomen op de site.

Duidelijke prijzen

De juridische sector heeft de reputatie van niet heel transparant te zijn. Met de lancering van de Digitale Jurist wilden we deze trend doorbreken. Alle prijzen staan open en transparant op de website.

Zo weet een bezoeker meteen hoeveel het zou kosten om iets te laten uitvoeren door Evelien.

Uitpakken met succesverhalen

We hebben een overzicht gemaakt van voorgaande projecten. Zo zien bezoekers wat de Digitale Jurist al gedaan heeft en wat ze kunnen verwachten. Bij deze succesverhalen zetten wij ook steeds een recensie van de klant, dat zegt soms meer dan de case study zelf.

SEO-geoptimaliseerde blogs

Als je een nieuw concept in de markt wil zetten, moet je zorgen voor vindbaarheid. Een startend bedrijf heeft niet altijd veel budget voor advertenties. Daarom focussen we bij de Digitale Jurist op een uitgebreide SEO-strategie. 

Het resultaat? Amper 72u na livegang stond de site al voor bepaalde zoektermen op de eerste pagina van Google! Dat zorgt voor zuurstof.

Stevige boost met LinkedIn-consultancy

Omdat zaakvoerder Oliver LinkedIn zeer goed begrijpt, hebben we in dit project ook consultancy voorzien.

We schreven mee aan de eerste post die ook meteen viraal gegaan is. Uit deze post heeft Evelien van de Digitale Jurist meteen ook een aantal klanten gehaald.

Social selling werkt!

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem