Diensten: Online marketing, Website

Bekendste personal trainers van België

mockup bfit

Over B-Fit

B-Fit is een team van coaches die cliëntgerichte personal training en performance coaching aanbieden. Het bedrijf werd opgericht door Thomas Van de Vel en is gespecialiseerd in afslanken, vetverlies en spieropbouw. Als je je gezondheid, lichaamssamenstelling of kracht wil verbeteren, dan ben je bij B-Fit aan het juiste adres.

De coaching sessies die B-Fit aanbiedt, zijn bovendien volledig op maat. Zo kun je zelf kiezen waar je wilt trainen. Wil je begeleid sporten zonder je huis of kantoor te verlaten? Of train je liever op een gekozen locatie? De personal trainers van B-Fit passen zich volledig aan naar jouw wensen.

logo bfit
Na meer dan 5 jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.
thomas van de vel bfit recensie e1710246210839
Thomas Van de Vel
B-Fit Personal Training & De Fitfabriek

Hoe wij het project van B-Fit aanpakten

3,8%

Conversie percentage

462

Posities in Google

bfit 1 scaled

Een dynamische website in een sportief jasje

De website van B-Fit is dynamisch en energiek, net als hun team van personal trainers. De sportieve stijl en vlotte navigatie weerspiegelen perfect waar B-Fit voor staat. Een website die motiveert en inspireert, precies wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

bfit 2 scaled

Cross-linking tussen locaties en trainers

Het aanbod van locaties en trainers is in de loop der jaren fors toegenomen. Per locatie kan er worden bekeken welke trainers er lesgeven. Andersom kun je ook per specifieke trainer nagaan in welke vestigingen hij of zij training geeft. Op die manier worden deze twee parameters met elkaar verbonden, en spelen we in op het gebruiksgemak van de bezoeker.

bfit 3 scaled

Bron aan bewegingsadvies

Of je nu op zoek bent naar tips over training, voeding of algemene gezondheid, B-Fit heeft het allemaal op hun blog. Deze uitgebreide bron aan sportief advies biedt handige inzichten en praktische tips om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

bfit 4 scaled

Gratis e-books vol expertkennis

Met een rijk aanbod aan gratis e-books, deelt B-Fit zijn expertkennis op een toegankelijke manier. Of je nu inspiratie zoekt voor gezonde recepten, wilt leren over krachttraining, of op zoek bent naar tips voor vetverbranding, in deze e-books vind je een schat aan informatie. Rechtstreeks van de B-Fit experts tot bij jou.

bfit 5 scaled

Leer je coach kennen

Maak alvast kennis met je coach op de website! Op de teampagina van B-Fit krijg je een duidelijk overzicht van alle trainers, elk met hun eigen introductie, foto, opleidingen en expertises. Zo krijg je een goed beeld van wie je kan begeleiden op je pad naar een fitter en gezonder leven.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden