fbpx

Pagina 1 posities in Google voor B-fit

bfitpersonaltraining 1024x647 1

Over het bedrijf

B-Fit is een team van coaches die cliëntgerichte personal training en performance coaching aanbieden. Het bedrijf werd opgericht door Thomas Van de Vel en is gespecialiseerd in afslanken, vetverlies en spieropbouw. Als je je gezondheid, lichaamssamenstelling of kracht wil verbeteren, dan ben je bij B-Fit aan het juiste adres.

De coaching sessies die B-Fit aanbiedt, zijn bovendien volledig op maat. Zo kun je zelf kiezen waar je wilt trainen. Wil je begeleid sporten zonder je huis of kantoor te verlaten? Of train je liever op een gekozen locatie? De personal trainers van B-Fit schikken zich volledig naar de wensen van hun klanten.

logobaseline RGB

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Het probleem

Kreatix-zaakvoerder Oliver deed in het verleden beroep op een professionele coach om gewicht te verliezen. Tijdens de trainingssessies praatte hij met B-Fit-zaakvoerder Thomas over zijn passie: websites bouwen & online marketing. 

Toeval of niet, maar Thomas was al enige tijd op zoek naar een vaste marketingpartner om B-Fit op de digitale kaart te prikken. Hij beheerde de marketing zelf, maar vond dat de tijd rijp was om dit uit te besteden.

De oplossing

Kreatix ontwierp de nieuwe website van B-Fit en verloste Thomas hiermee van een aanslepend probleem. Het resultaat? Een moderne, stijlvolle website die wordt ondersteund door sterke marketingcampagnes.

Een dynamische website

De website werd in een modern jasje gestoken en kreeg een dynamische structuur. Daarnaast gaven we websitebezoekers de mogelijkheid om een gratis e-cursus op de site te downloaden omtrent vetverbranding en maakten we de integratie met het mailprogramma Mailchimp.

Sterke marketingcampagnes

De nieuwe site van B-Fit werd ondersteund door het powerkoppel Google & Facebook Ads. Via Google startten we een campagne op met als doel om lokaal meer leads te scoren. Happen websitebezoekers niet toe? Dan worden deze opnieuw benaderd via Facebook advertenties.

Cross linking

Het aanbod van locaties en trainers is in de loop der jaren fors toegenomen. Om up-to-date te blijven, namen we de site opnieuw onder handen in 2020. Per locatie kan er nu worden bekeken welke trainers er lesgeven. Andersom kun je ook per specifieke trainer nagaan in welke vestigingen hij of zij training geeft. Op die manier worden deze twee parameters met elkaar gecrosslinkt, en spelen we in op het gebruiksgemak van de bezoeker.

bfit
brandbird 16 2

Het resultaat

B-Fit zag al snel resultaat, want de inschrijvingen stroomden binnen en worden ook feilloos verwerkt. Zaakvoerder Thomas heeft nu meer tijd om zich te focussen op waar hij écht goed in is: mensen coachen.

De e-cursus omtrent vetverbranding werd intussen al gretig gedownload. Het biedt B-Fit de mogelijkheid om zijn expertise aan potentiële klanten te bewijzen en hun vertrouwen te winnen.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment