fbpx
Skip links
Online marketing, Website
Verzorging

Bekendste personal trainers van België

mockup bfit
B-Fit

Over het bedrijf

B-Fit is een team van coaches die cliëntgerichte personal training en performance coaching aanbieden. Het bedrijf werd opgericht door Thomas Van de Vel en is gespecialiseerd in afslanken, vetverlies en spieropbouw. Als je je gezondheid, lichaamssamenstelling of kracht wil verbeteren, dan ben je bij B-Fit aan het juiste adres.

De coaching sessies die B-Fit aanbiedt, zijn bovendien volledig op maat. Zo kun je zelf kiezen waar je wilt trainen. Wil je begeleid sporten zonder je huis of kantoor te verlaten? Of train je liever op een gekozen locatie? De personal trainers van B-Fit passen zich volledig aan naar jouw wensen.

logo bfit

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Wat de klant zegt

Na meer dan 5 jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.

Thomas Van de Vel

B-Fit Personal Training & De Fitfabriek

Een dynamische website in een sportief jasje

De website van B-Fit is dynamisch en energiek, net als hun team van personal trainers. De sportieve stijl en vlotte navigatie weerspiegelen perfect waar B-Fit voor staat. Een website die motiveert en inspireert, precies wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Cross-linking tussen locaties en trainers

Het aanbod van locaties en trainers is in de loop der jaren fors toegenomen. Per locatie kan er worden bekeken welke trainers er lesgeven. Andersom kun je ook per specifieke trainer nagaan in welke vestigingen hij of zij training geeft. Op die manier worden deze twee parameters met elkaar verbonden, en spelen we in op het gebruiksgemak van de bezoeker.

Bron aan bewegingsadvies

Of je nu op zoek bent naar tips over training, voeding of algemene gezondheid, B-Fit heeft het allemaal op hun blog. Deze uitgebreide bron aan sportief advies biedt handige inzichten en praktische tips om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Gratis e-books vol expertkennis

Met een rijk aanbod aan gratis e-books, deelt B-Fit zijn expertkennis op een toegankelijke manier. Of je nu inspiratie zoekt voor gezonde recepten, wilt leren over krachttraining, of op zoek bent naar tips voor vetverbranding, in deze e-books vind je een schat aan informatie. Rechtstreeks van de B-Fit experts tot bij jou.

Leer je coach kennen

Maak alvast kennis met je coach op de website! Op de teampagina van B-Fit krijg je een duidelijk overzicht van alle trainers, elk met hun eigen introductie, foto, opleidingen en expertises. Zo krijg je een goed beeld van wie je kan begeleiden op je pad naar een fitter en gezonder leven.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem