Diensten: Online marketing, Website

Marketing ondersteuning & website

mockup ft

Over FT Parketvloeren

F&T Parketvloeren is een gereputeerde parketspecialist, en zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom met behulp van hoogwaardige materialen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring, en speelt volledig in op alle verlangens en voorkeuren van de klant. Samen met de klant gaat F&T Parketvloeren op zoek naar een parketoplossing die past bij de levensstijl en het interieur van de klant. In een notendop: F&T Parketvloeren is een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt.

Hoe wij het project van FT Parketvloeren aanpakten

ft 1 scaled

Stijlvol design

De harmonieuze combinatie van parketkleuren en zwarte accenten zorgt voor een elegant en stijlvol ontwerp, dat het prestige van een erkende parketverkoper weerspiegelt.

ft 2 scaled

Visuele tentoonstelling van hun realisaties

Op de website van F&T Parketvloeren vind je een rijkelijk gevulde fotogalerij met prachtige realisaties. Het is als een virtuele tentoonstelling die je kunt bewonderen, waardoor je in één oogopslag ziet wat F&T Parketvloeren allemaal kan realiseren.

ft 3 scaled

Duidelijk stappenplan om jouw vloer te kiezen

De website van F&T Parketvloeren maakt de keuze van een nieuwe vloer een fluitje van een cent. Via een eenvoudig en duidelijk stappenplan, begeleid door relevante foto’s en tekst, wordt het proces van het kiezen van de perfecte parketvloer tot een fijne en efficiënte ervaring gemaakt.

ft 4 scaled

Gratis downloads om leads te genereren

F&T Parketvloeren biedt een gratis te downloaden moodbook aan om bezoekers te inspireren bij hun keuze voor een parketvloer. Door hun contactgegevens achter te laten, krijgen ze toegang tot een rijke bron van ideeën, wat tegelijkertijd een effectieve manier is voor F&T om potentiële leads te genereren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden