fbpx
Skip links
Online marketing, Website
Vakmensen & Bouw

Marketing ondersteuning & website

mockup ft
F&T Parketvloeren

Over het bedrijf

F&T Parketvloeren is een gereputeerde parketspecialist, en zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom met behulp van hoogwaardige materialen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring, en speelt volledig in op alle verlangens en voorkeuren van de klant. Samen met de klant gaat F&T Parketvloeren op zoek naar een parketoplossing die past bij de levensstijl en het interieur van de klant. In een notendop: F&T Parketvloeren is een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt.

logo ft

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Stijlvol design

De harmonieuze combinatie van parketkleuren en zwarte accenten zorgt voor een elegant en stijlvol ontwerp, dat het prestige van een erkende parketverkoper weerspiegelt.

Visuele tentoonstelling van hun realisaties

Op de website van F&T Parketvloeren vind je een rijkelijk gevulde fotogalerij met prachtige realisaties. Het is als een virtuele tentoonstelling die je kunt bewonderen, waardoor je in één oogopslag ziet wat F&T Parketvloeren allemaal kan realiseren.

Duidelijk stappenplan om jouw vloer te kiezen

De website van F&T Parketvloeren maakt de keuze van een nieuwe vloer een fluitje van een cent. Via een eenvoudig en duidelijk stappenplan, begeleid door relevante foto’s en tekst, wordt het proces van het kiezen van de perfecte parketvloer tot een fijne en efficiënte ervaring gemaakt.

Gratis downloads om leads te genereren

F&T Parketvloeren biedt een gratis te downloaden moodbook aan om bezoekers te inspireren bij hun keuze voor een parketvloer. Door hun contactgegevens achter te laten, krijgen ze toegang tot een rijke bron van ideeën, wat tegelijkertijd een effectieve manier is voor F&T om potentiële leads te genereren.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem