fbpx

Lignaverda staat nu ook op de digitale kaart

lignaverda

Over het bedrijf

Bij Kreatix hebben we de eer gehad om samen te werken met Lignaverda, een toonaangevende organisatie die zich inzet voor herbebossing in Afrika. Sinds hun oprichting in 2009 hebben ze zich gericht op het creëren van groene oplossingen voor de toekomst.

Recent hebben we hen geholpen bij de fusie van Lignaverda met Ondernemers Zonder Grenzen, waardoor hun inspanningen nu verenigd zijn onder één krachtig merk.

Gebaseerd op het ontwerp van hun getalenteerde huisdesigner Tom, hebben we een reeks nuttige functies op hun website geïntegreerd.

lignaverda logo

Klant sinds

2023

Wat we beheren:

Website

Werner Sels

Ik ben absoluut onder de indruk van het werk dat Kreatix heeft verricht op het gebied van webontwikkeling. Het team van professionals bij Kreatix heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen door een website te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Vanaf het begin van het project waren ze uiterst responsief, namen de tijd om onze behoeften en doelstellingen te begrijpen, en vertaalden die vervolgens vakkundig in een prachtig ontwerp. Gedurende het hele proces toonden ze een indrukwekkende aandacht voor detail, en streefden ze naar een resultaat dat niet alleen goed werkt, maar ook ons merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Het team van Kreatix heeft een uitstekende technische expertise getoond, en ze zijn erin geslaagd om complexe functionaliteiten te implementeren met ogenschijnlijke moeiteloosheid. Ze hebben ook de tijd genomen om ervoor te zorgen dat we volledig op de hoogte waren van alle aspecten van onze nieuwe site en hoe deze te beheren, wat we enorm waarderen.

Wat ik het meest waardeer aan Kreatix is hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Ze waren altijd bereid om extra stappen te zetten om ervoor te zorgen dat we tevreden waren met het eindproduct. En het resultaat is een website die niet alleen geweldig uitziet en presteert, maar ook de ware essentie van ons merk weerspiegelt. Ik zou Kreatix zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit webontwikkeling. Hun expertise, klantgerichtheid en toewijding maken ze tot een waar genoegen om mee samen te werken.

5/5
Werner Sels, Founder & CEO Lignaverda

Het resultaat

Een gloednieuwe internationale website die Lignaverda weer op de kaart zet.

lignaverda

Donatietool

Om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om Lignaverda te steunen, hebben we een gebruiksvriendelijke donatietool toegevoegd. Deze tool maakt het mogelijk om met een paar klikken bij te dragen aan hun nobele doel.

lignaverda

Nieuws-systeem voor persberichten

Een geïntegreerd blogsysteem houdt bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en successen van Lignaverda, waardoor de transparantie en de betrokkenheid van de gemeenschap wordt vergroot.

lignaverda

Overzicht structuur Lignaverda

We hebben een gedetailleerd overzicht van het team van Lignaverda toegevoegd om bezoekers een beter inzicht te geven in wie er achter deze geweldige inspanningen zit en om een persoonlijk tintje te geven.

lignaverda

Vermelding van hun partners

Een duidelijk overzicht van alle partners van Lignaverda onderstreept de breedte van hun samenwerkingen en illustreert de gezamenlijke inspanningen die nodig zijn om hun doelen te bereiken.

lignaverda

Dynamische kaarten van projecten

Om de impact van het werk van Lignaverda echt te illustreren, hebben we dynamische kaarten van alle regio’s waar ze actief zijn in herbebossing geïntegreerd. Dit helpt bezoekers om de werkelijke omvang van hun projecten te begrijpen.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment