Diensten: Website

Lignaverda staat nu ook op de digitale kaart

mockup lignaverda

Over Lignaverda

Bij Kreatix hebben we de eer gehad om samen te werken met Lignaverda, een toonaangevende organisatie die zich inzet voor herbebossing in Afrika. Sinds hun oprichting in 2009 hebben ze zich gericht op het creëren van groene oplossingen voor de toekomst.

Recent hebben we hen geholpen bij de fusie van Lignaverda met Ondernemers Zonder Grenzen, waardoor hun inspanningen nu verenigd zijn onder één krachtig merk.

Gebaseerd op het ontwerp van hun getalenteerde huisdesigner Tom, hebben we een reeks nuttige functies op hun website geïntegreerd.

logo e1683116595964
Ik ben absoluut onder de indruk van het werk dat Kreatix heeft verricht op het gebied van webontwikkeling. Het team van professionals bij Kreatix heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen door een website te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Vanaf het begin van het project waren ze uiterst responsief, namen de tijd om onze behoeften en doelstellingen te begrijpen, en vertaalden die vervolgens vakkundig in een prachtig ontwerp. Ik zou Kreatix zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit webontwikkeling. Hun expertise, klantgerichtheid en toewijding maken ze tot een waar genoegen om mee samen te werken.
werner sels lignaverda testimonial e1710172142879
Werner Sels
Founder & CEO Lignaverda

Hoe wij het project van Lignaverda aanpakten

lignaverda 1

Donatietool

Om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om Lignaverda te steunen, hebben we een gebruiksvriendelijke donatietool toegevoegd. Deze tool maakt het mogelijk om met een paar klikken bij te dragen aan hun nobele doel.

lignaverda 2

Nieuws-systeem voor persberichten

Een geïntegreerd blogsysteem houdt bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en successen van Lignaverda, waardoor de transparantie en de betrokkenheid van de gemeenschap wordt vergroot.

lignaverda 3

Overzicht structuur Lignaverda

We hebben een gedetailleerd overzicht van het team van Lignaverda toegevoegd om bezoekers een beter inzicht te geven in wie er achter deze geweldige inspanningen zit en om een persoonlijk tintje te geven.

lignaverda 4

Vermelding van hun partners

Een duidelijk overzicht van alle partners van Lignaverda onderstreept de breedte van hun samenwerkingen en illustreert de gezamenlijke inspanningen die nodig zijn om hun doelen te bereiken.

lignaverda 5

Dynamische kaarten van projecten

Om de impact van het werk van Lignaverda echt te illustreren, hebben we dynamische kaarten van alle regio’s waar ze actief zijn in herbebossing geïntegreerd. Dit helpt bezoekers om de werkelijke omvang van hun projecten te begrijpen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1