Diensten: Online marketing, Website

Online marketing voor deze SaaS uit België

go getter software

Over Go Getter Software

Go Getter Software is een Belgische SaaS. Vanuit hun kantoor in Antwerpen ondersteunen ze ondernemers met hun administratie.

Hun slimme tool versimpelt de boekhouding & het klantenbeheer van KMO’s in België. 

Na mislukte trajecten bij grote marketingbureaus, kwam het team van Go Getter terecht bij Kreatix. Sinds september 2023 ondersteunen wij hen met de online marketing en bouwden we een performante, nieuwe website. Een fijne samenwerking die we elke dag uitbreiden!

go getter logo
Over de jaren heen hebben we met verschillende marketing agencies en inhouse marketeers samengewerkt. Daar kwamen veel ideeën uit met weinig resultaat. Sinds 6 maanden werken wij samen met Kreatix voor web development, SEO, Meta/Google ads, online content... Voor ons een wereld van verschil: Oliver is iemand die oprecht meedenkt met je bedrijf, steeds in termen van oplossingen, efficiënt en to-the-point. Heel ons team is razend positief over de samenwerking 🙂
Dyo_Dekelver
Dyo Dekelver
Go Getter Software

Hoe wij het project van Go Getter Software aanpakten

84

Leads per maand

4,1%

Conversiepercentage

go getter software

Duidelijk overzicht van alle features

Bij een SaaS moet het meteen duidelijk zijn wat potentiële klanten kunnen verwachten. Door een grid lay-out toe te passen, zien websitebezoekers meteen de belangrijkste features van Go Getter. Handig!

go getter software

Samenwerken, niet tegenwerken

We laten duidelijk zien dat Go Getter samenwerkt met je boekhouder & bestaande tools. Zo moet een nieuwe klant niet heel hun workflow omsmijten.

go getter software

Koppeling met Hubspot

De volledige site van Go Getter is 1-op-1 gekoppeld met de Hubspot marketing software. Zo kan het bedrijf de hele weg van een klant goed opvolgen.

go getter software

De persoonlijke touch

Websites voor SaaS-bedrijven zijn vaak heel droog en technisch. Wij wilden zeker een persoonlijke touch geven aan de website. Zo pakken we uit met hun sterke support & een leuke teamfoto.

go getter software

Inspelen op de actualiteit

Momenteel is de software van Go Getter 120% aftrekbaar omwille van e-facturatie. Dat nemen we duidelijk mee op alle sales-pagina’s. Zo spelen we in op de actualiteit.

go getter software

Maandelijks nieuwe content

Wij schrijven elke maand nieuwe artikels voor Go Getter. Zo blijft de site up-to-date en dynamisch. Verder zorgt dit ook voor een betere indexatie in de zoekmachines dankzij SEO.

go getter software

Helder vacature-systeem

Een SaaS is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Als groeibedrijf heeft Go Getter een heleboel vacatures. Die geven we weer in een handige tabel volgens elke afdeling. Zo vinden sollicitanten sneller hun weg op de website!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden