Diensten: Website

Heldere hotelwebsite

mockup hva

Over Hof Van Aragon

Hof van Aragon is een echt familiebedrijf en maakt deel uit van de Rastelli Groep, die met meer dan een eeuw ervaring in Herentals, Diest, Heist-op-den-Berg en Tervuren, borg staat voor een gastvrij en verzorgd verblijf. 

Hof van Aragon is bovendien het oudste én meest authentieke hotel in Lier. Wil je graag heerlijk overnachten in een smaakvol decor? Dan ben je bij Hof van Aragon aan het juiste adres.

Hoe wij het project van Hof Van Aragon aanpakten

hva 1 scaled

Meertalige website

Om zowel lokale als internationale gasten te bedienen, heeft Hof van Aragon hun website toegankelijk gemaakt in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Op deze manier kunnen ze een breder publiek aanspreken en zorgen ze ervoor dat informatie over hun diensten voor iedereen duidelijk en begrijpelijk is.

hva 2 scaled

Duidelijk overzicht van de verschillende kamers

Hof van Aragon biedt haar gasten een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de beschikbare kamers op hun website. Elk type kamer is uitgerust met een uitgebreide fotogalerij en beschrijvende tekst, waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. 

hva 3 scaled

Inschrijvingen beheren voor hun Zondag restaurant

Hof van Aragon maakt gebruik van een gestroomlijnd systeem op hun website voor de inschrijvingen van hun populaire Zondag restaurant. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen eenvoudig en snel hun plaatsen reserveren voor het wekelijkse uitgebreide en seizoensgebonden menu.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden