fbpx

Online boekingsformule voor Hof Van Aragon

Hof Van Aragon

Over het bedrijf

Hof van Aragon is een echt familiebedrijf en maakt deel uit van de Rastelli Groep, die met meer dan een eeuw ervaring in Herentals, Diest, Heist-op-den-Berg en Tervuren borg staat voor een gastvrij en verzorgd verblijf.  Hof van Aragon is bovendien het oudste én meest authentieke hotel in Lier. Wil je graag heerlijk overnachten in een smaakvol decor? Dan ben je bij Hof van Aragon aan het juiste adres.
Hof Van Aragon

Klant sinds

2020

Wat we beheren:

Website

Het probleem

In 2018 kregen we het vertrouwen van de Rastelli Groep om stapsgewijs alle  websites van hun hotels te vernieuwen. Intussen staken we al reeds vier van hun websites in een nieuw jasje. Met het Hof Van Aragon leverden we onlangs een vijfde project af.

De oplossing

De website van Hof van Aragon was gedateerd, en voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. We bouwden de site opnieuw op in een modulair systeem, waarin de klant zelf snel aanpassingen kan maken. 
Hof Van Aragon
Hof Van Aragon

Het resultaat

Alle hotel-sites van de Rastelli Groep waren gedateerd en hierdoor niet mobielvriendelijk: een probleem dat we snel moesten aanpakken. 

Een responsieve website maakt namelijk het verschil tussen leven en dood. Zo gezegd, zo gedaan. We bouwden de nieuwe site op volgens de regels van de kunst, en integreerden enkele technische snufjes.

Hof Van Aragon is een vaste waarde in het centrum van Lier, en ontvangt regelmatig anderstalige gasten. Hetzij voor een unieke overnachting, of voor een onvergetelijk feest. We leverden de site op in meerdere talen, om zo een breder publiek van dienst te kunnen zijn.

We bouwden de site opnieuw op in een modulair systeem, waarin de klant zelf snel aanpassingen kan maken. Met de maatregelen van de overheid leek dit de juiste beslissing. In no-time kon de klant zelf een pagina toevoegen voor maaltijden aan huis.

Voorheen konden gasten enkel een kamer reserveren per telefoon. Dat is uiteraard niet meer van deze tijd. De oplossing hiervoor? We integreerden een online boekingsmodule die beschikbaarheden toont, en waarmee je meteen een overnachting kan vastleggen. Ka-ching!

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap