fbpx

De Bestuurder kiest voor Kreatix als website-bestuurder

de bestuurder

Over het bedrijf

Ontdek De Bestuurder: hét essentiële informatieplatform voor elke bestuurder in België! Dit briljante platform is opgericht door Philip Peeters, die vastberaden was om het naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom zocht hij een partner die dezelfde visie deelde en samen met hem aan de toekomst van zijn bedrijf wilde bouwen.

En dat is precies wat we deden! Wij hebben een krachtig informatieplatform ontwikkeld dat uitblinkt in Google-zoekresultaten, automatische abonnementen aanbiedt en een systeem integreert zoals De Tijd, waardoor lezers kunnen genieten van enkele gratis artikelen. Bovendien hebben we ook een evenement-module toegevoegd voor extra gebruikersgemak.

Kortom, wij hebben alles in huis om een mediabedrijf als De Bestuurder te laten floreren! Samen vormen we een dynamisch, professioneel team dat klaar is om de uitdagingen van de mediawereld aan te gaan.

de bestuurder logo

Klant sinds

2022

Wat we beheren:

Online marketing, Webshop, Website

1662566684119

Wie vandaag een sterk mediamerk wil uitbouwen, moet verschillende touchpoints met de aangesloten community beheren. Om onze digitale strategie hierop af te stemmen, koos ik om samen te werken met de toppers van Kreatix. Ze zijn onze digitale marketingpartner en ik kijk alvast uit naar een duurzame samenwerking.

5/5
Philip Peeters, zaakvoerder De Bestuurder

Het resultaat

Steile groei voor De Bestuurder in de belangrijkste marktsegmenten.

brandbird 73 scaled

Zakelijk ontwerp

Bij het creëren van De Bestuurder hebben we een professioneel en uitnodigend ontwerp gerealiseerd dat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Ons strakke, gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door de site navigeren en de informatie vinden die ze zoeken. 

de bestuurder

Abonneer-module

Onze geavanceerde abonneer-module stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel lid te worden van De Bestuurder. We hebben een naadloos en veilig proces geïmplementeerd, waardoor abonnees zorgeloos kunnen genieten van exclusieve content. 

de bestuurder

Makkelijk events organiseren

Onze geïntegreerde event-module maakt het plannen en beheren van evenementen een fluitje van een cent. Van aanmeldingen tot het bijhouden van bezoekersaantallen, wij bieden alle tools die je nodig hebt om succesvolle evenementen te organiseren. 

de bestuurder

Merkbare marketingresultaten

Onze samenwerking met De Bestuurder heeft geleid tot indrukwekkende marketingresultaten. We hebben een solide online aanwezigheid opgebouwd, waardoor het platform nu hoog scoort in Google-zoekresultaten en een groeiend aantal bezoekers trekt. 

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment