Diensten: Online marketing, Webshop

Hét nieuwsplatform voor bestuurders met abonnementen

mockup bestuurder

Over De Bestuurder

Ontdek De Bestuurder: hét essentiële informatieplatform voor elke bestuurder in België! Dit briljante platform is opgericht door Philip Peeters, die vastberaden was om het naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom zocht hij een partner die dezelfde visie deelde en samen met hem aan de toekomst van zijn bedrijf wilde bouwen.

logo bestuurder 1024x252 1
Wie vandaag een sterk mediamerk wil uitbouwen, moet verschillende touchpoints met de aangesloten community beheren. Om onze digitale strategie hierop af te stemmen, koos ik om samen te werken met de toppers van Kreatix. Ze zijn onze digitale marketingpartner en ik kijk alvast uit naar een duurzame samenwerking.
philip peeters de bestuurder testimonial e1710234845789
Philip Peeters
Zaakvoerder De Bestuurder

Hoe wij het project van De Bestuurder aanpakten

87%

Stijging maandelijkse lezers

142%

Stijging bezoekers uit Google

bestuurder 1

Zakelijk ontwerp

Bij het creëren van De Bestuurder hebben we een professioneel en uitnodigend ontwerp gerealiseerd dat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Ons strakke, gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door de site navigeren en de informatie vinden die ze zoeken.

bestuurder 2

Abonnementenmodule

Onze geavanceerde abonnementenmodule stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel lid te worden van De Bestuurder. We hebben een naadloos en veilig proces geïmplementeerd, waardoor abonnees zorgeloos kunnen genieten van exclusieve content.

bestuurder 3

Makkelijk events organiseren

Onze geïntegreerde event-module maakt het plannen en beheren van evenementen een fluitje van een cent. Van aanmeldingen tot het bijhouden van bezoekersaantallen, wij bieden alle tools die je nodig hebt om succesvolle evenementen te organiseren.

bestuurder 4

Merkbare marketingresultaten

Onze samenwerking met De Bestuurder heeft geleid tot indrukwekkende marketingresultaten. We hebben een solide online aanwezigheid opgebouwd, waardoor het platform nu hoog scoort in Google-zoekresultaten en een groeiend aantal bezoekers trekt.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1