fbpx
Skip links
Online marketing, Webshop
Media & Magazines

Hét nieuwsplatform voor bestuurders met abonnementen

mockup bestuurder
De Bestuurder

Over het bedrijf

Ontdek De Bestuurder: hét essentiële informatieplatform voor elke bestuurder in België! Dit briljante platform is opgericht door Philip Peeters, die vastberaden was om het naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom zocht hij een partner die dezelfde visie deelde en samen met hem aan de toekomst van zijn bedrijf wilde bouwen.

En dat is precies wat we deden! Wij hebben een krachtig informatieplatform ontwikkeld dat uitblinkt in Google-zoekresultaten, automatische abonnementen aanbiedt en een systeem integreert zoals De Tijd, waardoor lezers kunnen genieten van enkele gratis artikelen. Bovendien hebben we ook een evenement-module toegevoegd voor extra gebruikersgemak.

Kortom, wij hebben alles in huis om een mediabedrijf als De Bestuurder te laten floreren! Samen vormen we een dynamisch, professioneel team dat klaar is om de uitdagingen van de mediawereld aan te gaan.

logo bestuurder

Klant sinds:

2022

Wat we beheren:

Online marketing, Webshop

Wat de klant zegt

Wie vandaag een sterk mediamerk wil uitbouwen, moet verschillende touchpoints met de aangesloten community beheren. Om onze digitale strategie hierop af te stemmen, koos ik om samen te werken met de toppers van Kreatix. Ze zijn onze digitale marketingpartner en ik kijk alvast uit naar een duurzame samenwerking.

Philip Peeters

Zaakvoerder De Bestuurder

Zakelijk ontwerp

Bij het creëren van De Bestuurder hebben we een professioneel en uitnodigend ontwerp gerealiseerd dat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Ons strakke, gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door de site navigeren en de informatie vinden die ze zoeken.

Abonnementenmodule

Onze geavanceerde abonnementenmodule stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel lid te worden van De Bestuurder. We hebben een naadloos en veilig proces geïmplementeerd, waardoor abonnees zorgeloos kunnen genieten van exclusieve content.

Makkelijk events organiseren

Onze geïntegreerde event-module maakt het plannen en beheren van evenementen een fluitje van een cent. Van aanmeldingen tot het bijhouden van bezoekersaantallen, wij bieden alle tools die je nodig hebt om succesvolle evenementen te organiseren.

Merkbare marketingresultaten

Onze samenwerking met De Bestuurder heeft geleid tot indrukwekkende marketingresultaten. We hebben een solide online aanwezigheid opgebouwd, waardoor het platform nu hoog scoort in Google-zoekresultaten en een groeiend aantal bezoekers trekt.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem