fbpx

Internationale marketing & meertalige webshop voor Zùsto

Zùsto

Over het bedrijf

Zùsto verkoopt suiker met 75% minder calorieën, gericht naar bewuste bakkers en diabetici.

We ondersteunen de internationale expansie van het bedrijf met een meertalige webwinkel, globale advertenties, whitepapers, blogartikels en B2B lead generatie.

Zùsto

Klant sinds

2021

Wat we beheren:

Online Marketing, Webshop

Het resultaat

We werken sinds 2021 voor Zùsto. In dat jaar bereikten we meer dan 12 miljoen mensen over de hele wereld, verhoogden we de online verkoop & zorgden we voor meerdere top-posities in Google.

Meertalige webwinkel

We bouwden een nieuwe webshop in WooCommerce. Momenteel is de site beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Arabisch.

Zùsto

Digitaal receptenboek

We zorgden voor een explosie van de mailinglijst. Dit dankzij ons digitaal receptenboekje. Dit is ondertussen meer dan 20.000 keer gedownload.

Zùsto

Top-posities in Google

We hebben een grote focus op SEO gelegd. Hierdoor konden we voor een aantal belangrijke zoekwoorden hoog scoren. Met het zoekwoord 'Sucralose' staan we vaak op de eerste positie. Dit zorgt voor duizenden extra hits per maand!

Zùsto

USA, baby!

Door de internationale expansie, krijgen we de kans om ook breder te adverteren. Zo onderhouden we B2B-campagnes in de USA. Van New York tot Chicago!

Zùsto

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap