Diensten: Online marketing, Website

Leads scoren voor deze luchtgomspecialist

airgum cleaning

Over airGum Cleaning

airGum Cleaning is een familiebedrijf uit Ranst. Hun specialisatie is luchtgommen. Dankzij deze geavanceerde techniek krijgen ze elk oppervlak proper, zonder aantasting.

Ze contacteerden ons omdat ze deze diensten wilden promoten in de markt. Alles begon met een nieuwe, performante website. Via dit kanaal kunnen we een heleboel leads scoren aan een lage kost per lead. 

Daarna lanceerden we campagnes via Google Ads en Meta Ads. Met een combinatie van afbeeldingen en video’s overtuigen we de consument om contact op te nemen met airGum Cleaning.

airgum cleaning
Als een team van vakmensen is het niet altijd zo makkelijk om de digitale wereld te blijven volgen. We hebben gekozen voor een samenwerking met Kreatix omdat ze duidelijk uitleggen wat er nodig is om te groeien. Het snelle contact, eerlijke prijzen en blijvend resultaat is voor ons de reden dat wij al jaren samenwerken met Kreatix.
luk vercammen airgum
Luk Vercammen
airGum Cleaning

Hoe wij het project van airGum Cleaning aanpakten

48

Leads per maand

€12,58

Kost per lead

brandbird 2024 05 28T114757.686 scaled

Duidelijk overzicht van de diensten

Niet veel mensen weten dat je veel verschillende dingen kan luchtgommen. Daarom bouwden we afzonderlijke pagina’s voor elke dienst. Zo kunnen we hier ook gerichte advertenties naar sturen via Google en Meta. 

airgum cleaning

Voor & na foto's

Hoe geef je zo’n schoonmaakdienst nu het beste weer op een website? Met voor & na foto’s! Zo zie je meteen het effect van de luchtgomtechniek. Dit maakt het visueel aantrekkelijk en laat de bezoeker zien wat het resultaat is.

airgum cleaning

Overzicht van de projecten mét filter

Op deze manier kunnen we alle voorgaande projecten van airGum Cleaning laten zien. Bezoekers kunnen filteren op wat hun het meeste interesseert, en zo kunnen we dat ook dynamisch inladen op alle pagina’s.

airgum cleaning

Integratie van social proof

Je kan zelf zeggen dat je geweldig bent, maar het is nog beter als iemand anders dat zegt! Daarom hebben we een heleboel recensies op de website gezet.

airgum cleaning

Informeren met een FAQ

Deze techniek helpt bezoekers al op weg met hun vragen. Het is ook erg goed voor SEO, want de antwoorden kunnen indexeren op Google. Dat zorgt weer voor gratis kliks naar de website. Mooi meegenomen!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1