Diensten: Website

Een meertalige, informatieve website

mockup interlabel

Over Interlabel

Interlabel is een gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen, en is hofleverancier van onder andere Duvel, Spa, La Chouffe & Albert Heijn. Het team van Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding, vanaf ontwerp tot en met etikettering.

Hoe wij het project van Interlabel aanpakten

interlabel 1 scaled

Meertalige website

Interlabel biedt een meertalige website aan om hun internationale klanten beter te kunnen bedienen. Bezoekers kunnen de taal van de website eenvoudig veranderen naar Nederlands, Frans of Engels, afhankelijk van hun voorkeur.

interlabel 2 scaled

Compleet overzicht van producten en diensten

Interlabel voorziet een gedetailleerde verzameling van hun producten en diensten op hun website. Deze bevatten informatie over de gebruikte papiersoorten, hun specialisaties en de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de producten. De pagina is gestructureerd en informatief, waardoor klanten duidelijk begrijpen wat Interlabel te bieden heeft.

interlabel 3 scaled

Teampagina met contact gegevens

De contactpagina van Interlabel bevat een uitgebreid overzicht van het team. Elke medewerker wordt hier voorgesteld met hun naam, telefoonnummer en e-mailadres. Klanten hebben zo de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een specifieke medewerker voor hun vragen of opmerkingen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1