fbpx
Skip links
Website
B2B Bedrijven

Een meertalige, informatieve website

mockup interlabel
Interlabel

Over het bedrijf

Interlabel is een gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen, en is hofleverancier van onder andere Duvel, Spa, La Chouffe & Albert Heijn. Het team van Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding, vanaf ontwerp tot en met etikettering.

logo interlabel

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Meertalige website

Interlabel biedt een meertalige website aan om hun internationale klanten beter te kunnen bedienen. Bezoekers kunnen de taal van de website eenvoudig veranderen naar Nederlands, Frans of Engels, afhankelijk van hun voorkeur.

Compleet overzicht van producten en diensten

Interlabel voorziet een gedetailleerde verzameling van hun producten en diensten op hun website. Deze bevatten informatie over de gebruikte papiersoorten, hun specialisaties en de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de producten. De pagina is gestructureerd en informatief, waardoor klanten duidelijk begrijpen wat Interlabel te bieden heeft.

Teampagina met contact gegevens

De contactpagina van Interlabel bevat een uitgebreid overzicht van het team. Elke medewerker wordt hier voorgesteld met hun naam, telefoonnummer en e-mailadres. Klanten hebben zo de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een specifieke medewerker voor hun vragen of opmerkingen.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem