fbpx

Een eigentijdse website voor Interlabel

interlabel 1024x648 1

Over het bedrijf

Interlabel is een gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen, en is hofleverancier van onder andere Duvel, Spa, La Chouffe & Albert Heijn. Het team van Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding, vanaf ontwerp tot en met etikettering.

Interlabel logo

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Website

Het probleem

Het Interlabel-team kwam bij Kreatix aankloppen voor een nieuwe, moderne website. De toenmalige website van Interlabel was gedateerd, en diende louter als online visitekaart. Er was totaal geen sprake van conversieoptimalisatie, noch werd er rekening gehouden met zoekmachines.

De oplossing

De opdracht van Interlabel was duidelijk: bezorg ons een eigentijdse, gestroomlijnde website die voldoet aan de meest recente normen. Een visitekaart 2.0 zeg maar.

De rode draad doorheen dit project? Keep it simple. Zo gezegd, zo gedaan. We bouwden in-house de nieuwe website op in ons modulair systeem, zodat de klant in de toekomst makkelijk zelf aanpassingen kan doen.

iphone mockup 1
brandbird 15

Het resultaat

Enige tijd later was het dan zover: de oplevering van de nieuwe website van Interlabel. Geen technische hoogstandjes of originele oplossingen, wel een eenvoudig en clear design. Kept it simple!
De oude website van Interlabel was niet zo mobile-friendly. Nochtans is een responsieve website tegenwoordig van onmisbare waarde. Maar liefst 70% van alle online activiteiten worden namelijk uitgevoerd op een mobiel apparaat. Is je website niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, dan doe je jezelf de das om. Hier hoeft het team van Interlabel in elk geval niet meer wakker van te liggen!

Interlabel heeft een portefeuille van internationale klanten. Een meertalige versie van de website kon dus niet ontbreken. Om het kleinschalig te houden, kozen we ervoor om de website te herbouwen in drie talen: in het Vlaams, Frans & in het Engels. Aan de hand van deze laatste, universele versie kan elke klant, ongeacht hun afkomst, zijn weg vinden op de website.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment