Diensten: Online marketing, Website

Modulaire units voor in de tuin

Over TimeOutBox

TimeOutBox is het nieuwe bedrijf van Miguel Van Hellemont.

Na 30 jaar actief te zijn in de B2B wereld, werd het tijd voor iets nieuws en voorzag hij als het ware een Time-Out in zijn privé en professioneel leven. Hij wilde graag weer meer voldoening uit andere activiteiten halen zoals maatschappelijk werk, uitoefenen van hobby’s en bijkomend ook meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en drie kinderen. 

Daarop ontwikkelde hij de TimeOutBox, die hij nu samen met ons in de markt zet! Zo ondersteunen we hem ook bij de online marketing.

In 30 jaar business heb ik steeds mijn buikgevoel gevolgd alsook het financieel plaatje dat er aanhangt. Bij het opstarten van een nieuwe business ben ik op zoek gegaan naar een partner voor mijn website. Ik heb in totaal 3 bedrijven gecontacteerd. Bij Kreatix had ik vanaf het eerste contact een goed buikgevoel. Toch ben ik in eerste instantie in zee gegaan met een ander bedrijf. Ik had dit dan ook aan Oliver gemeld dat er op financieel vlak toch een te groot verschil was. Reactie van Oliver was op dat moment constructief: je weet ons te vinden mocht het niet lukken. Twee weken later was het al zover en heb ik Oliver terug gecontacteerd (mijn trots even opzij gezet😉) en zijn we de samenwerking gestart. Hopelijk een lange!
De sterke punten van Kreatix: Duidelijke en snelle communicatie, proactief en professioneel.
miguel van hellemont timeoutbox recensie e1710239000510
Miguel Van Hellemont
timeoutbox.be

Hoe wij het project van TimeOutBox aanpakten

750+

Leads per jaar

13.000+

Bezoekers per maand

timeoutbox 1 scaled

Materiaalkiezer

Omdat Miguel een fan is van maatwerk, geven we op de site de verschillende opties weer. Zo kunnen leads hun droombox al in elkaar steken.

timeoutbox 2 scaled

Professionele foto's

We deden maar liefst 4 fotoshoots op verschillende tijdstippen om de box mooi in kaart te brengen.

timeoutbox 3 scaled

Helder stappenplan

Een bouwproject heeft altijd veel stappen & vragen. Daarom brachten wij deze meteen in kaart op de website. Zo weet de potentiële klant hoe het verder zal verlopen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden