fbpx
Skip links
Website
B2B Bedrijven

Performante content-site voor de overheid

mockup multimodaal
Multimodaal.Vlaanderen

Over het bedrijf

Multimodaal.Vlaanderen is een onderdeel van VIL vzw, een project van de Vlaamse overheid. Ze kwamen aankloppen bij Kreatix omdat de oude website niet performant genoeg was.

Het duurde lang om content te plaatsen, het design kon een opfrisbeurt gebruiken en de back-end was té ingewikkeld voor het team. Dat kon dus beter!

logo multimodaal

Klant sinds:

2022

Wat we beheren:

Website

Wat de klant zegt

Kreatix begeleidde ons zeer professioneel tijdens het maken van onze nieuwe website. Ze hielden zich steeds aan alle deadlines en gemaakte afspraken, en dachten constructief mee na over de inhoud én lay-out.

Michèle Aerts

Multimodaal.Vlaanderen

Handig filtersysteem

Multimodaal.Vlaanderen heeft zeer veel succesverhalen. Wij zorgden voor een dynamische filter die de pagina niet doet herladen. Gebruiksgemak ten top!

Call-to-actions over de hele site

De vorige site van Multimodaal.Vlaanderen converteerde niet genoeg. Daarom staat er nu onder elke pagina een duidelijke CTA.

Makkelijk content plaatsen

Het team plaatst regelmatig nieuwe artikels en succesverhalen op de site. Daarom bouwden we een dynamische template die automatisch belangrijke zaken gaat inladen. Zo kan je niets meer vergeten toe te voegen, kan je sneller content publiceren en is je design consistent door de gehele site!

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem