fbpx
Skip links
Website
B2B Bedrijven

Innovatief, digitaal platform

mockup logiville
LogiVille

Over het bedrijf

We zijn trots om onze succesvolle samenwerking met VIL voort te zetten, ditmaal door een innovatief platform te ontwikkelen voor Logiville, hét logistiek innovatiecentrum voor tours, meetings en events.

Na ons geslaagd project met Multimodaal.Vlaanderen zijn we dankbaar dat VIL opnieuw haar vertrouwen in ons stelt.

Met trots presenteren we Logiville, waarin we onze expertise hebben ingezet om een gebruiksvriendelijke en uitnodigende digitale ervaring te creëren die bezoekers inspireert om de wereld van logistieke innovatie te verkennen.

logo logiville

Klant sinds:

2023

Wat we beheren:

Website

Futuristisch ontwerp

Logiville’s futuristische ontwerp weerspiegelt de vooruitstrevende aard van het innovatiecentrum. De visueel aantrekkelijke en moderne vormgeving trekt bezoekers aan en zorgt voor een aangename gebruikservaring.

Dynamisch overzicht van de beschikbare tours

Onze gebruiksvriendelijke interface biedt een dynamisch overzicht van de beschikbare tours, waardoor bezoekers snel en eenvoudig hun gewenste logistieke innovatietour kunnen vinden en boeken.

Filterbaar overzicht van hun partners

We hebben een filterbaar overzicht van Logiville’s partners gecreëerd, waardoor bezoekers eenvoudig kunnen zoeken naar relevante partners en samenwerkingsmogelijkheden binnen de logistieke sector.

Uitnodigende call-to-action

Door het gebruik van uitnodigende call-to-action-elementen moedigen we bezoekers aan om deel te nemen aan tours, events te ontdekken en zich in te schrijven voor nieuwsbrieven, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en conversie.

Handige boekingstool met een koppeling met Teamleader

Logiville’s handige boekingstool is gekoppeld aan Teamleader, waardoor het beheer van boekingen en de planning van tours en meetings naadloos en efficiënt verloopt.

Handig overzicht van de meeting rooms

Logiville’s platform toont een helder en overzichtelijk overzicht van de beschikbare meeting rooms, waardoor bedrijven gemakkelijk de perfecte ruimte kunnen vinden en reserveren voor hun bijeenkomsten.

Filterbare blogartikels met integratie van Mailchimp

De filterbare blogartikelen bieden bezoekers waardevolle inzichten in logistieke innovaties, terwijl de integratie met Mailchimp zorgt voor een soepele en efficiënte communicatie met geïnteresseerde abonnees.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem