fbpx

Logiville kiest voor innovatie door Kreatix

logiville

Over het bedrijf

We zijn trots om onze succesvolle samenwerking met VIL voort te zetten, ditmaal door een innovatief platform te ontwikkelen voor Logiville, hét logistiek innovatiecentrum voor tours, meetings en events.

Na ons geslaagd project met Multimodaal.Vlaanderen zijn we dankbaar dat VIL opnieuw haar vertrouwen in ons stelt.

Met trots presenteren we Logiville, waarin we onze expertise hebben ingezet om een gebruiksvriendelijke en uitnodigende digitale ervaring te creëren die bezoekers inspireert om de wereld van logistieke innovatie te verkennen.

logo 1

Klant sinds

2023

Wat we beheren:

Website

Het resultaat

Een gerenoveerde hub voor Logiville om door te groeien.

logiville

Futuristisch ontwerp

Logiville’s futuristische ontwerp weerspiegelt de vooruitstrevende aard van het innovatiecentrum. De visueel aantrekkelijke en moderne vormgeving trekt bezoekers aan en zorgt voor een aangename gebruikservaring.

logiville

Dynamisch overzicht van de beschikbare tours

Onze gebruiksvriendelijke interface biedt een dynamisch overzicht van de beschikbare tours, waardoor bezoekers snel en eenvoudig hun gewenste logistieke innovatietour kunnen vinden en boeken.

logiville

Filterbaar overzicht van hun partners

We hebben een filterbaar overzicht van Logiville’s partners gecreëerd, waardoor bezoekers eenvoudig kunnen zoeken naar relevante partners en samenwerkingsmogelijkheden binnen de logistieke sector.

logiville

Uitnodigende call-to-action

Door het gebruik van uitnodigende call-to-action-elementen moedigen we bezoekers aan om deel te nemen aan tours, events te ontdekken en zich in te schrijven voor nieuwsbrieven, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en conversie.

logiville

Handige boekingstool met een koppeling met Teamleader

Logiville’s handige boekingstool is gekoppeld aan Teamleader, waardoor het beheer van boekingen en de planning van tours en meetings naadloos en efficiënt verloopt.

logiville

Handig overzicht van de meeting rooms

Logiville’s platform toont een helder en overzichtelijk overzicht van de beschikbare meeting rooms, waardoor bedrijven gemakkelijk de perfecte ruimte kunnen vinden en reserveren voor hun bijeenkomsten.

logiville

Filterbare blogartikels met integratie van Mailchimp

De filterbare blogartikelen bieden bezoekers waardevolle inzichten in logistieke innovaties, terwijl de integratie met Mailchimp zorgt voor een soepele en efficiënte communicatie met geïnteresseerde abonnees.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment