fbpx

Een praktische website voor Groep Waaslandia

brandbird 31

Over het bedrijf

Groep Waaslandia is actief in het geregeld openbaar vervoer, bijzondere vormen van geregeld vervoer (leerlingenvervoer) en de touringcarsector. De expert in vervoer werkt hoofdzakelijk in opdracht van De Lijn, verspreid over 5 vestigingen in de provincie Antwerpen en het Waasland.

Annotation 2019 01 16 140443

Klant sinds

2017

Wat we beheren:

Website

Het probleem

De website van Groep Waaslandia was gedateerd en intern opgebouwd. Om de site in een moderner jasje te steken, zocht Groep Waaslandia naar een professionele partner.

De oplossing

Groep Waaslandia kwam uiteindelijk bij Kreatix terecht voor deze opdracht. We kregen het vertrouwen om hun zakelijke website te herbouwen naar een verzorgde, minimalistische versie. Opzet: keep it simple.

De nieuwe website moest bovendien een overzichtelijk vacature-systeem bevatten. Ook de geschiedenis van het bedrijf wou Groep Waaslandia extra in de kijker zetten.

waaslandia
brandbird 16

Het resultaat

Oplevering: kept it simple. Een clean design, een login voor het personeel naar een beveiligde software, een dynamische tijdlijn die de geschiedenis van het bedrijf mooi weergeeft & een vacature-systeem.

Het vacature-systeem bestaat uit een tweedelig luik: enerzijds voor buschauffeurs & anderzijds voor techniekers. Geïnteresseerden kunnen makkelijk hun CV uploaden die dan rechtstreeks in de mailbox belandt van de verantwoordelijke in kwestie.

We kunnen alleen maar besluiten dat dit een fijn project was met idem dito fijne mensen. Dit gevoel was bovendien wederzijds. Groep Waaslandia was tevreden van het geleverde resultaat, waardoor we het vertrouwen kregen om de website te bouwen voor een nieuw project dat ze uitwerken. To be continued!

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment