fbpx

Een praktische website voor Groep Waaslandia

Groep Waaslandia

Over het bedrijf

Groep Waaslandia is actief in het geregeld openbaar vervoer, bijzondere vormen van geregeld vervoer (leerlingenvervoer) en de touringcarsector. De expert in vervoer werkt hoofdzakelijk in opdracht van De Lijn, verspreid over 5 vestigingen in de provincie Antwerpen en het Waasland.
Groep Waaslandia

Klant sinds

2017

Wat we beheren:

Website

Het probleem

De website van Groep Waaslandia was gedateerd en intern opgebouwd. Om de site in een moderner jasje te steken, zocht Groep Waaslandia naar een professionele partner.

De oplossing

Groep Waaslandia kwam uiteindelijk bij Kreatix terecht voor deze opdracht. We kregen het vertrouwen om hun zakelijke website te herbouwen naar een verzorgde, minimalistische versie. Opzet: keep it simple.

De nieuwe website moest bovendien een overzichtelijk vacature-systeem bevatten. Ook de geschiedenis van het bedrijf wou Groep Waaslandia extra in de kijker zetten.

Groep Waaslandia
Groep Waaslandia

Het resultaat

Oplevering: kept it simple. Een clean design, een login voor het personeel naar een beveiligde software, een dynamische tijdlijn die de geschiedenis van het bedrijf mooi weergeeft & een vacature-systeem.

Het vacature-systeem bestaat uit een tweedelig luik: enerzijds voor buschauffeurs & anderzijds voor techniekers. Geïnteresseerden kunnen makkelijk hun CV uploaden die dan rechtstreeks in de mailbox belandt van de verantwoordelijke in kwestie.

We kunnen alleen maar besluiten dat dit een fijn project was met idem dito fijne mensen. Dit gevoel was bovendien wederzijds. Groep Waaslandia was tevreden van het geleverde resultaat, waardoor we het vertrouwen kregen om de website te bouwen voor een nieuw project dat ze uitwerken. To be continued!

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

┬ę 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap