fbpx
Skip links
Online marketing, Website
B2B Bedrijven

B2B website voor deze Google Maps Premier Partner

Localyse
Localyse

Over het bedrijf

Localyse is een expert in location intelligence software. Concreet werken zij met API's van Google om handige integraties voor bedrijven te maken. Dit kan gaan van de address validation API tot het opvolgen van natuurbehoud via Google Earth. Localyse kwam aankloppen bij Kreatix omdat ze hun eerste stappen wilden zetten met betrekking tot online marketing. We bouwden een converterende B2B-website, lanceerden online marketingcampagnes en bouwden aan hun SEO-verhaal. Ondertussen plukken zij daar de vruchten van!

LOCALYSE_LOGO (1)

Klant sinds:

2023

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Modern ontwerp met foto's door Kreatix

Het is niet omdat je een B2B-website laat bouwen dat deze saai of technisch moet zijn. We voorzien altijd een knap ontwerp op maat van de klant.

Later zijn we ook professionele foto’s gaan nemen bij Localyse omdat ze dit nog niet hadden. Dat zorgt altijd voor een gouden randje op een website!

Duidelijke dienstenpagina's

We bouwen B2B-pagina’s altijd op een duidelijke manier op. We leggen de dienst uit, tonen relevante cases en voegen recensies van klanten toe. 

Case-study-systeem

Het is héél belangrijk voor B2B-websites om je projecten te laten zien. Je kan uren spreken over wat je kan doen voor een klant, maar het is beter om het te laten zien.

Zo had Localyse een mooi project voor Monizze gerealiseerd. Daar pakken we mee uit op de site!

Lead generatie via content marketing

Wij blijven fan van downloads en whitepapers voor B2B-marketing. Beslissingsnemers laten zich graag informeren.

Daarom ontwikkelden we met Localyse een whitepaper over de toepassingen van Google Earth voor bedrijven. Zo hebben we al honderden gekwalificeerde leads binnengebracht.

Intense focus op SEO

B2B-bedrijven vergeten vaak dat SEO een zeer waardevol saleskanaal is. Omdat Localyse praktisch van 0 moest beginnen, hadden we een blanco blad om onze strategie op toe te passen. Op een jaar tijd zijn we dan ook van 7 posities in Google naar bijna 100 zoekwoorden gegaan.

Omdat we de best practices rond SEO blijven toepassen, zien we een heel stabiele lijn omhoog. Dat hebben we graag!

Volledige zichtbaarheid met Google Ads

Als potentiële klanten zoeken naar keywords rond de diensten die Localyse aanbiedt, zal je een ad van hen terugvinden.

We hebben op korte termijn campagnes gelanceerd met zichtbaarheid op alle relevante zoektermen. Zo lopen we nooit een lead mis!

Onze marketingstrategie omvat steeds een aanpak op meerdere kanalen. Alleen zo bereik je elke potentiële, gekwalificeerde lead.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem