Diensten: Online marketing, Website

Internationale IoT-oplossingen voor bedrijven

mockup phidata

Over PHI DATA

Kreatix kreeg de kans om samen te werken met PHI DATA, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale transformatie voor organisaties.

PHI DATA biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder asset tracking, warehouse management, stock management, labeling automation en hulp bij het lokaliseren van medewerkers in noodgevallen.

Samen hebben we een meertalige, SEO-geoptimaliseerde website ontwikkeld, gericht op het genereren van meer B2B-leads

Hoe wij het project van PHI DATA aanpakten

40+

B2B-leads per maand

324%

Stijging bezoekers uit Google

phi 1

Meertaligheid voor internationale marketing

De nieuwe website van PHI DATA ondersteunt meerdere talen, wat essentieel is voor hun internationale marketinginspanningen. Dit stelt hen in staat om een breder publiek te bereiken en meer potentiële klanten aan te spreken.

phi 2

Case study-systeem om hun oplossingen te laten zien

We hebben een case study-systeem geïmplementeerd waarmee PHI DATA de effectiviteit van hun oplossingen kan demonstreren. Dit helpt potentiële klanten inzicht te krijgen in de toegevoegde waarde die PHI DATA kan bieden voor hun bedrijf.

phi 3

Blog-systeem om nieuwtjes te delen

Het blog-systeem stelt PHI DATA in staat om relevant nieuws en waardevolle inzichten met hun doelgroep te delen. Dit helpt bij het opbouwen van hun merkautoriteit en het aantrekken van geïnteresseerde bezoekers.

phi 4

Events-systeem om te laten zien waar ze aanwezig zijn

Het events-systeem geeft PHI DATA de mogelijkheid om te laten zien op welke evenementen en beurzen ze aanwezig zijn, waardoor potentiële klanten gemakkelijk met hen in contact kunnen komen en meer over hun oplossingen kunnen leren.

phi 5

Integratie met de nieuwsbrief voor content marketing

We hebben de website geïntegreerd met hun nieuwsbriefsysteem, waardoor PHI DATA effectief content marketing kan inzetten om leads te genereren en bestaande klanten betrokken te houden.

phi 6

Vacature-systeem voor the war on talent

Het vacature-systeem helpt PHI DATA om snel en eenvoudig openstaande posities te beheren en potentiële kandidaten de kans te geven om zich bij hun groeiende team aan te sluiten.

phi 7

Google Ads-campagnes op waardevolle zoekwoorden

Ten slotte hebben we samen met PHI DATA Google Ads-campagnes opgezet, gericht op waardevolle zoekwoorden om hun online zichtbaarheid te vergroten en meer gekwalificeerde leads aan te trekken.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden