fbpx

PHI DATA transformeert digitaal met Kreatix

phi data

Over het bedrijf

Kreatix kreeg de kans om samen te werken met PHI DATA, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale transformatie voor organisaties.

PHI DATA biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder asset tracking, warehouse management, stock management, labeling automation en hulp bij het lokaliseren van medewerkers in noodgevallen.

Samen hebben we een meertalige, SEO-geoptimaliseerde website ontwikkeld, gericht op het genereren van meer B2B-leads.

Logo Phi data ai

Klant sinds

2023

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Het resultaat

Een B2B-hub van waaruit we onze marketingcampagnes kunnen lanceren!

brandbird 92 scaled

Meertaligheid voor internationale marketing

De nieuwe website van PHI DATA ondersteunt meerdere talen, wat essentieel is voor hun internationale marketinginspanningen. Dit stelt hen in staat om een breder publiek te bereiken en meer potentiële klanten aan te spreken.

phi data

Case study-systeem om hun oplossingen te laten zien

We hebben een case study-systeem geïmplementeerd waarmee PHI DATA de effectiviteit van hun oplossingen kan demonstreren. Dit helpt potentiële klanten inzicht te krijgen in de toegevoegde waarde die PHI DATA kan bieden voor hun bedrijf.

phi data

Blog-systeem om nieuwtjes te delen

Het blog-systeem stelt PHI DATA in staat om relevant nieuws en waardevolle inzichten met hun doelgroep te delen. Dit helpt bij het opbouwen van hun merkautoriteit en het aantrekken van geïnteresseerde bezoekers.

phi data

Events-systeem om te laten zien waar ze aanwezig zijn

Het events-systeem geeft PHI DATA de mogelijkheid om te laten zien op welke evenementen en beurzen ze aanwezig zijn, waardoor potentiële klanten gemakkelijk met hen in contact kunnen komen en meer over hun oplossingen kunnen leren.

phi data

Integratie met de nieuwsbrief voor content marketing

We hebben de website geïntegreerd met hun nieuwsbriefsysteem, waardoor PHI DATA effectief content marketing kan inzetten om leads te genereren en bestaande klanten betrokken te houden.

phi data

Vacature-systeem voor the war on talent

Het vacature-systeem helpt PHI DATA om snel en eenvoudig openstaande posities te beheren en potentiële kandidaten de kans te geven om zich bij hun groeiende team aan te sluiten.

phi data

Google Ads-campagnes op waardevolle zoekwoorden

Ten slotte hebben we samen met PHI DATA Google Ads-campagnes opgezet, gericht op waardevolle zoekwoorden om hun online zichtbaarheid te vergroten en meer gekwalificeerde leads aan te trekken.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment