fbpx
Skip links
Online marketing, Website
B2B Bedrijven

Internationale IoT-oplossingen voor bedrijven

mockup phidata
PHI DATA

Over het bedrijf

Kreatix kreeg de kans om samen te werken met PHI DATA, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale transformatie voor organisaties.

PHI DATA biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder asset tracking, warehouse management, stock management, labeling automation en hulp bij het lokaliseren van medewerkers in noodgevallen.

Samen hebben we een meertalige, SEO-geoptimaliseerde website ontwikkeld, gericht op het genereren van meer B2B-leads

Logo Phi data ai

Klant sinds:

2023

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Meertaligheid voor internationale marketing

De nieuwe website van PHI DATA ondersteunt meerdere talen, wat essentieel is voor hun internationale marketinginspanningen. Dit stelt hen in staat om een breder publiek te bereiken en meer potentiële klanten aan te spreken.

Case study-systeem om hun oplossingen te laten zien

We hebben een case study-systeem geïmplementeerd waarmee PHI DATA de effectiviteit van hun oplossingen kan demonstreren. Dit helpt potentiële klanten inzicht te krijgen in de toegevoegde waarde die PHI DATA kan bieden voor hun bedrijf.

Blog-systeem om nieuwtjes te delen

Het blog-systeem stelt PHI DATA in staat om relevant nieuws en waardevolle inzichten met hun doelgroep te delen. Dit helpt bij het opbouwen van hun merkautoriteit en het aantrekken van geïnteresseerde bezoekers.

Events-systeem om te laten zien waar ze aanwezig zijn

Het events-systeem geeft PHI DATA de mogelijkheid om te laten zien op welke evenementen en beurzen ze aanwezig zijn, waardoor potentiële klanten gemakkelijk met hen in contact kunnen komen en meer over hun oplossingen kunnen leren.

Integratie met de nieuwsbrief voor content marketing

We hebben de website geïntegreerd met hun nieuwsbriefsysteem, waardoor PHI DATA effectief content marketing kan inzetten om leads te genereren en bestaande klanten betrokken te houden.

Vacature-systeem voor the war on talent

Het vacature-systeem helpt PHI DATA om snel en eenvoudig openstaande posities te beheren en potentiële kandidaten de kans te geven om zich bij hun groeiende team aan te sluiten.

Google Ads-campagnes op waardevolle zoekwoorden

Ten slotte hebben we samen met PHI DATA Google Ads-campagnes opgezet, gericht op waardevolle zoekwoorden om hun online zichtbaarheid te vergroten en meer gekwalificeerde leads aan te trekken.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem