fbpx

Nieuwe co-working in centrum Lier

brandbird 48

Over het bedrijf

De Kwekerij Lier bevindt zich in het Academisch Kwartier. De uitbaters kwamen bij Kreatix aankloppen voor het bouwen van een dynamische website.

Als Liers bureau waren wij ongelooflijk enthousiast om hier onze schouders onder te zetten. Een geslaagd project!

Logo De Kwekerij

Klant sinds

2022

Wat we beheren:

Website

Hannelore Vermassen
Hannelore Vermassen
Directeur De Kwekerij Lier
Read More
Starten met een voor ons nieuw stadsproject, i.c. de oprichting van een incubator, is op zich al een uitdagend traject, dat naast een relevant partnerlandschap & dienstenpakket uiteraard finaal gebruikers van onze co-werkplekken, ateliers & polyvalente ruimten beoogt en dus digitale promotie vergt. Gelukkig hadden we tijdens onze gefaseerde ontwikkeling de professionele ondersteuning van Oliver en zijn team bij Kreatix voor onze online “vitrine”, een helder leesbare en aantrekkelijke website. Dat onze website met gefaseerde content - input van onze zijde, even wendbaar mee evolueerde met onze voortschrijdende inzichten, is te danken aan het getalenteerd en mee-denkend team van Kreatix. Onze website kon zodoende al snel (maanden vóór onze opening) als digitaal visitekaartje gelden voor onze prille en verbindende onderneming. Met het knap vormgegeven webdesign wisten Oliver, Wim & co van Kreatix perfect voeling te houden met de uitstraling en de boodschap die wij wensten uit te dragen. Dit kan je alleen bereiken door als team in open dialoog & samenwerking op dezelfde golflengte te balanceren en aanhoudend & snel feedback te vragen en te verwerken, wat in onze ervaring met Kreatix telkens de werkwijze bleek. Het team van Kreatix suggereert op attente en deskundige wijze verbeterpunten die de structuur & de navigatie van de website merkbaar optimaliseren. Maar niet alleen voor de opbouw van onze website is hun advies en efficiënte aanpak van belang, ook voor de templates en opstart van o.m. onze nieuw elektronische nieuwsbrieven is hun expertise een enorme hulp gebleken. De conversiegerichte return is daardoor nu al zichtbaar, met dank aan het klantgerichte engagement van Kreatix.

Het resultaat

Een prachtig dynamisch geheel dat zelf beheerd kan worden in WordPress door het team van De Kwekerij Lier.

Overzichtelijke formules

We ontwikkelden een dynamische prijstabel zodat potentiële klanten meteen hun prijs kunnen berekenen via de website.

brandbird 49

Conditioneel intakeformulier

Een meerstaps formulier met conditionele logica zorgt ervoor dat de administratie beperkt blijft. Op basis van een aantal vragen komt je aanvraag bij de juiste persoon terecht.

brandbird 50

Partners in de spotlight

De Kwekerij Lier heeft een heleboel partners. Deze krijgen allemaal een mooi plekje op de website met hun logo.

brandbird 51

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment