fbpx

De utlieme handleiding om te adverteren op Facebook & Instagram

Word jij ook soms op Facebook achtervolgd door koelkasten of laptops nadat je wat rondgekeken hebt op het web? Hoogstwaarschijnlijk ben je in de klauwen beland van de gevreesde Facebook Pixel.

Je zou misschien denken dat adverteren op Facebook nutteloos is, maar niets is minder waar. In 2019 genereerde Facebook maar liefst 4 miljard dollar aan inkomsten uit reclame. Zelfs wanneer je uitsluitend B2B verkoopt, is Facebook een waardevol platform.  

We scrollen immers allemaal dagelijks weleens door het nieuwsoverzicht van Facebook. Guess what? Zaakvoerders doen hetzelfde. Samen met Google Ads, vormt Facebook Ads een sterk team en scheppen ze de basis voor PPC-advertenties. 

Geen idee hoe je hiermee moet beginnen? Op zoek naar enkele concrete tips? Of heb je nog nooit van Facebook Ads gehoord? Onze handleiding gidst je door de do’s en don’ts van adverteren op Facebook en is een handige leidraad voor zowel beginners als gevorderden.

Inhoud van de handleiding:

Facebook Ads Handleiding

Download de handleiding

Toch liever uitbesteden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons! We leggen de focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2022 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap