Wij laten jouw bedrijf online groeien met een sterke website & winstgevende marketing

Kreatix bouwt websites en marketingcampagnes die voor omzetgroei zorgen. Dat doen we al meer dan 6 jaar voor honderden bedrijven.

Webontwikkeling
E-commerce
PPC-marketing
SEO

Totaalpakket voor jouw bedrijf

Onze digitale experten behandelen jouw bedrijf alsof we aandeelhouders zijn. Een sterke focus op resultaat met heldere communicatie achteraf.

Website op maat
Volgens de regels van de kunst met het oog op meer leads scoren. Inclusief een mobiele versie, vindbaarheid in Google & een makkelijk beheerbaar systeem.
Webshop op maat
Met stockbeheer, ERP-koppelingen, marketingintegraties en een optimale gebruikservaring. Volledige ondersteuning van A tot Z.
Online marketing
Advertenties op Google en Facebook die voor klanten zorgen. We bedenken, schrijven en lanceren campagnes. Ontdek de formules.
Content marketing
Wij pennen jouw visie neer in artikels op maat van jouw bedrijf. Informeer jouw potentiele leads!
SEO
Steek je concurrentie in Google voorbij met zoekmachineoptimalisatie en sterke blogs.
Nieuwsbrieven
Wij bedenken en versturen de juiste boodschap op het juiste moment. Automatisatie & design op maat.

Hoe klanten de samenwerking met Kreatix ervaren

oliver en william

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

Lieve Swijzen
Birkenshop.be

Bij Kreatix moet je geen dagen wachten voor je een antwoord krijgt op een prangende vraag. Als eigenaar van een drukbezochte webwinkel apprecieer ik het ten zeerste dat Kreatix snel reageert. Als ondernemer is het rustgevend dat een professionele partner mij kan ondersteunen bij de webwinkel & online marketing. Reeds 6 jaar ben ik klant bij Kreatix en heb daar nog geen moment spijt van gehad.

Greet Dieltjens
Corporella.be

Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.

Thomas Van de Vel
Bfitpersonaltraining.be

Wij zijn blij met onze nieuwe website gemaakt door Kreatix te Lier, Oliver en zijn team doen dat geweldig! Ik kan zeker een samenwerking met Kreatix aanbevelen, daar ze meteen mijn noden begrepen en een sterke website hebben neergezet. Thanks voor de samenwerking!

Seppe Sels
Sva-accountants.be

De aanpak, flexibiliteit en communicatie tijdens het nieuwe project was top! Het Kreatix team staat continu paraat in de ontwikkelingsfase alsook na de lancering van de website. Een frisse, uitnodigende en professionele website is daarvan het resultaat. We zijn blij dat we deze keuze hebben durven maken. Deze stap had onze organisatie nodig te kunnen groeien in onze markt. Hopelijk volgen er nog meerdere projecten in samenwerking met Kreatix!

Jonas Mertens
Sportit.be

Bedankt Kreatix voor de aangename samenwerking en om onze verwachtingen waar te maken! Ons team is klaar om nog meer bedrijven internationaal te gaan helpen met het optimaliseren van hun klantcontacten dankzij de nieuwe site.

Kurt Pinoy
Premiumplus.be
Onze bedrijfscultuur

Huis van vertrouwen

Met meer dan 150 geslaagde projecten is Kreatix een gevestigde waarde binnen de sector.

Onze fijne klanten

Bekijk wat we al gedaan hebben

Van B2B-websites tot B2C-webwinkels, Kreatix ontwikkelt alles in-house voor jouw bedrijf

Maatwerk platform voor Singles.be

Een technisch huzarenstukje, 100% in-house ontwikkeld door ons development-team.

Succesvolle webwinkel voor Birkenshop.be

Al 5 jaar beheren wij de snelgroeiende webshop van Birkenshop. Van ontwikkeling op maat tot uitgebreide marketingcampagnes.

Leads & personeel voor Trouilliez.be

Succesvolle marketingcampagnes zorgen voor meer werk, daarom verzorgen we ook vacature-campagnes voor Trouilliez Interieur!

Waarom in zee met Kreatix?

Met onze menselijke aanpak en bewezen resultaten maken we het verschil.

Vlotte communicatie
Focus op resultaat
In-house dienstverlening
Professionele nazorg

Behaal meer resultaat online

Heldere, transparante communicatie
360 graden ondersteuning met ontwikkeling en marketing
Doelgerichte focus op resultaat