Kreatix lanceert een gratis e-mailhandtekening tool

Oliver Op de Beeck

26 mei 2023

Kreatix, een toonaangevend marketingbureau in België, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste tool: een e-mailhandtekening generator. De tool, beschikbaar op https://e-mailhandtekening.be, biedt bedrijven de mogelijkheid om volledig gratis een gepersonaliseerde e-mailhandtekening te creëren in het Nederlands.

In de digitale wereld van vandaag zijn e-mailhandtekeningen meer dan alleen een naam en een titel. Ze zijn een kans voor bedrijven om hun merkidentiteit te versterken én belangrijke contactgegevens te delen. Kreatix heeft deze tool ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit, zodat bedrijven eenvoudig hun handtekening kunnen personaliseren met een profielfoto, logo, contactgegevens, links naar sociale media en een extra veld voor tekst naar keuze. Bovendien kunnen gebruikers de stijl van hun handtekening aanpassen door het lettertype, de lettergrootte en de kleuren te kiezen. Ze kunnen zelfs de vorm en de kleur van de sociale media iconen aanpassen.

De tool is inhouse gemaakt door Kreatix, een marketingbureau dat zich jarenlang ergerde aan het aanbod voor e-mailhandtekeningen. Ofwel moest je je gegevens aan een grote Amerikaanse speler geven, ofwel moest je maandelijks betalen.

“Om onze klanten te ondersteunen, ontwikkelden we een handige e-mailhandtekening tool. Deze delen we nu graag met jou,” zegt Oliver Op de Beeck, zaakvoerder van Kreatix.

Een belangrijk aspect van deze tool is dat Kreatix geen data opslaat van de e-mailhandtekeningen. In tegenstelling tot andere tools, weten zij niet wat je invult of welke handtekening je maakt. Ze houden louter bezoekersstatistieken bij via Google Analytics om te meten hoeveel mensen hun tool effectief gebruiken.

Gebruikers worden aangeraden om de tool te gebruiken op een laptop of computer voor een optimale ervaring, aangezien smartphones een te kleine schermgrootte hebben om vlot een e-mailhandtekening te maken.

Na het aanmaken van de handtekening, kunnen gebruikers deze eenvoudig toevoegen aan hun Gmail-account. Voor andere e-mailclients zal een vergelijkbaar proces van kopiëren en plakken nodig zijn.

Over Kreatix

Kreatix is een marketingbureau dat gevestigd is in Broechem, België. Sinds 2014 verzorgen zij de websites van meer dan 400 KMO’s in Vlaanderen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder websitebouw en online marketing. Hun missie is om bedrijven te helpen groeien door effectieve en innovatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Media contact:

Oliver Op de Beeck

Zaakvoerder, Kreatix

+32 472 49 37 37

[email protected]

Krijg maandelijkse marketingtips

Reeds 2000+ gedreven ondernemers en marketeers ontvangen elke maand onze nieuwsbrief bomvol tips, tricks en artikels

Inhoud van artikel

Gratis website analyse?

Laat je website gratis analyseren door onze experts. Krijg een video met alle verbeterpunten & opportuniteiten!

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden