fbpx

Happy Mondays gaat digitaal met Kreatix

happy mondays

Over het bedrijf

Maak kennis met Happy Mondays, dé expert in bedrijfstrainingen die we als marketingbureau met trots ondersteunen!

Onze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat hun aanbod van inspirerende trainingen – zowel op locatie, bij bedrijven als via webinars – nog beter toegankelijk is voor een breed scala aan organisaties.

We hebben een reeks geavanceerde functies geïmplementeerd die niet alleen het gebruiksgemak verhogen, maar ook de zichtbaarheid en efficiëntie van Happy Mondays aanzienlijk verbeteren.

Happy Mondays Logo HD 2048x2048 1

Klant sinds

2022

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Het resultaat

Meer digitaal succes voor Happy Mondays met een trafiekstijging van 64%.

happy mondays

Trainingmodules (met automatische inschrijving en kalender)

Happy Mondays biedt gebruiksvriendelijke trainingmodules die automatische inschrijving en een geïntegreerde kalender bevatten. Hiermee kunnen deelnemers eenvoudig hun gewenste trainingen selecteren en registreren, terwijl bedrijven hun trainingsaanbod efficiënt kunnen beheren en organiseren.

happy mondays

Meertalige website (Nederlands, Frans en Engels met SEO-optimalisatie)

De meertalige website van Happy Mondays zorgt ervoor dat een breed publiek toegang heeft tot de aangeboden trainingen. Met naadloze ondersteuning voor Nederlands, Frans en Engels is het platform toegankelijk voor een internationaal publiek. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor SEO, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines en een groter bereik.

happy mondays

Integratie met Calendly voor snelle meetings te boeken met trainers

Happy Mondays heeft een naadloze integratie met Calendly om snel en gemakkelijk meetings te boeken. Deze handige tool stroomlijnt het proces van het inplannen van afspraken, zodat zowel de trainers als de deelnemers hun tijd optimaal kunnen benutten en zich kunnen concentreren op het verbeteren van hun vaardigheden.

happy mondays

E-bookmodule om meer inschrijvingen voor de nieuwsbrief te vergaren

De e-bookmodule van Happy Mondays biedt waardevolle content in ruil voor inschrijvingen op de nieuwsbrief. Hiermee kunnen geïnteresseerden meer leren over de aangeboden trainingen en de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, terwijl Happy Mondays een groeiende lijst van potentiële klanten opbouwt.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment