Diensten: Online marketing, Website

Opleidingen & online leerplatform

brandbird 77 scaled 1

Over Happy Mondays

Maak kennis met Happy Mondays, dé expert in bedrijfstrainingen, die we als marketingbureau met trots ondersteunen!

Onze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat hun aanbod van inspirerende trainingen – zowel op locatie, bij bedrijven, als via webinars – nog toegankelijker is voor een breed scala aan organisaties.

We hebben een reeks geavanceerde functies geïmplementeerd die niet alleen het gebruiksgemak verhogen, maar ook de zichtbaarheid en efficiëntie van Happy Mondays aanzienlijk verbeteren.

Hoe wij het project van Happy Mondays aanpakten

186%

Stijging maandelijkse bezoekers

39

B2B-leads per maand

happymondays 1

Trainingmodules (met automatische inschrijving en kalender)

Happy Mondays biedt gebruiksvriendelijke trainingmodules die automatische inschrijving en een geïntegreerde kalender bevatten. Hiermee kunnen deelnemers eenvoudig hun gewenste trainingen selecteren en registreren, terwijl bedrijven hun trainingsaanbod efficiënt kunnen beheren en organiseren.

happymondays 2

Meertalige website (Nederlands, Frans en Engels met SEO-optimalisatie)​

De meertalige website van Happy Mondays zorgt ervoor dat een breed publiek toegang heeft tot de aangeboden trainingen. Met naadloze ondersteuning voor Nederlands, Frans en Engels is het platform toegankelijk voor een internationaal publiek. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor SEO, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines en een groter bereik.

happymondays 3

Integratie met Calendly voor snelle meetings te boeken met trainers

Happy Mondays heeft een naadloze integratie met Calendly om snel en gemakkelijk meetings te boeken. Deze handige tool stroomlijnt het proces van het inplannen van afspraken, zodat zowel de trainers als de deelnemers hun tijd optimaal kunnen benutten en zich kunnen concentreren op het verbeteren van hun vaardigheden.

happymondays 4

E-bookmodule om meer inschrijvingen voor de nieuwsbrief te vergaren

De e-bookmodule van Happy Mondays biedt waardevolle content in ruil voor inschrijvingen op de nieuwsbrief. Hiermee kunnen geïnteresseerden meer leren over de aangeboden trainingen en de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, terwijl Happy Mondays een groeiende lijst van potentiële klanten opbouwt.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1