fbpx
Skip links
Webshop
B2B Bedrijven

Productconfigurator op maat

mockup ergo
Ergo Comfort

Over het bedrijf

Bij Ergo Comfort kan je terecht voor advies op maat wat betreft ergonomie op de werkvloer.

Het doel van Ergo Comfort? De productiviteit op de werkvloer verhogen, door in te zetten op een maximale werknemerstevredenheid en door te investeren in een gezonde, comfortabele werkplek.

Naast individuele begeleiding en advies op maat, biedt Ergo Comfort een zorgvuldig geselecteerd gamma ergonomische producten en kantoormeubilair aan in de webshop.

logo ergo

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Webshop

Slimme product configuratie

Bij Ergo Comfort kun je producten volledig naar wens aanpassen. Kies onder andere de juiste kleuren, maten en extra opties voor levering. Zo stel je jouw ideale ergonomische oplossing samen, volledig op maat van jouw behoeften.

Uitgebreide webshop

Met een ruim assortiment aan producten, verdeeld over verschillende categorieën, is het shoppen bij Ergo Comfort een fluitje van een cent. Ontdek de nieuwste items, bekijk de koopjes en vind de aanbevolen producten, allemaal onder één dak.

Blogsysteem met artikels over ergonomie

Met de blog van Ergo Comfort blijf je altijd op de hoogte van de laatste inzichten in ergonomie. Hier vind je tips over gezond werken, informatie over nieuwe producten en alles wat je moet weten om comfortabel en veilig te kunnen werken.

Overzichtelijke antwoorden op al je vragen

Op de FAQ-pagina van Ergo Comfort vind je duidelijke antwoorden op al je vragen, van hoe je kunt bestellen tot de details van betaling en levering. Zo wordt het shoppen bij Ergo Comfort nog eenvoudiger!

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem