fbpx

Een geïntegreerd geheel voor Ergo Comfort

ergo comfort ipad

Over het bedrijf

Bij Ergo Comfort kan je terecht voor advies op maat wat betreft ergonomie op de werkvloer.

Het doel van Ergo Comfort? De productiviteit op de werkvloer verhogen, door in te zetten op een maximale werknemerstevredenheid en door te investeren in een gezonde, comfortabele werkplek.

Naast individuele begeleiding en advies op maat, biedt Ergo Comfort een zorgvuldig geselecteerd gamma ergonomische producten en kantoormeubilair aan in de webshop.

Ergo Comfort Logo

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Webshop, Website

Het probleem

Zaakvoerster Linda Deijnckens klopte bij Kreatix aan voor een nieuwe website. De voormalige website was gedateerd en kon in de eerste plaats een visuele update gebruiken. Bovendien beheerde Linda twee websites: ergoshop.be en ergocomfort.be. 

Bij de site ergocomfort.be lag de focus op het informatieve deel, terwijl ergoshop.be louter diende om producten te verkopen. Beide sites werkten echter niet goed met elkaar samen. Het was noodzakelijk om ze samen te integreren.

De oplossing

Zo gezegd, zo gedaan. We herbouwden de website van Ergo Comfort volledig van scratch in ons CMS-systeem.

We centraliseerden het informatieve luik en het shop-gedeelte onder één dak.

Er werd tot slot intensief gesleuteld aan de look & feel van de website. Eline (onze marketeer) stortte zich op het opfrissen van de teksten.

ergo comfort mobile
brandbird 8

Tijdens het herbouwen van het webshop gedeelte, werd er door ons technisch team intensief gesleuteld aan de user experience. Zo integreerden we bijvoorbeeld een webshop configurator. Hiermee worden verschillende productvariaties meteen visueel getoond. Had je jouw bureaufiets toch liever in een andere afwerking gezien? Dan geeft de configurator je een concreet beeld van hoe dit eruit zou zien.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment