Diensten: Webshop

Productconfigurator op maat

mockup ergo

Over Ergo Comfort

Bij Ergo Comfort kan je terecht voor advies op maat wat betreft ergonomie op de werkvloer.

Het doel van Ergo Comfort? De productiviteit op de werkvloer verhogen, door in te zetten op een maximale werknemerstevredenheid en door te investeren in een gezonde, comfortabele werkplek.

Naast individuele begeleiding en advies op maat, biedt Ergo Comfort een zorgvuldig geselecteerd gamma ergonomische producten en kantoormeubilair aan in de webshop.

Hoe wij het project van Ergo Comfort aanpakten

ergo 1 scaled

Slimme product configuratie

Bij Ergo Comfort kun je producten volledig naar wens aanpassen. Kies onder andere de juiste kleuren, maten en extra opties voor levering. Zo stel je jouw ideale ergonomische oplossing samen, volledig op maat van jouw behoeften.

ergo 2 scaled

Uitgebreide webshop

Met een ruim assortiment aan producten, verdeeld over verschillende categorieën, is het shoppen bij Ergo Comfort een fluitje van een cent. Ontdek de nieuwste items, bekijk de koopjes en vind de aanbevolen producten, allemaal onder één dak.

ergo 3 scaled

Blogsysteem met artikels over ergonomie

Met de blog van Ergo Comfort blijf je altijd op de hoogte van de laatste inzichten in ergonomie. Hier vind je tips over gezond werken, informatie over nieuwe producten en alles wat je moet weten om comfortabel en veilig te kunnen werken.

ergo 4 scaled

Overzichtelijke antwoorden op al je vragen

Op de FAQ-pagina van Ergo Comfort vind je duidelijke antwoorden op al je vragen, van hoe je kunt bestellen tot de details van betaling en levering. Zo wordt het shoppen bij Ergo Comfort nog eenvoudiger!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden