fbpx

Een duurzame, toekomstgerichte investering voor BIOPLA

Biopla 1024x649 1

Over het bedrijf

Wil jij je steentje bijdragen aan een groenere leefwereld? Dan ben je bij BIOPLA aan het juiste adres. Reeds meer dan vijf jaar zet BIOPLA zich dagelijks in om mensen ervan bewust te maken dat het ook zonder klassiek plastic kan.

Met hun aanbod biologisch afbreekbare en recycleerbare producten, tracht het bedrijf om de toenemende plastic afvalberg te verkleinen.

De producten van BIOPLA zijn bedoeld voor grote events, cateringbedrijven, scholen, universiteiten en ziekenhuizen. Heb je een specifiek voorstel? Dan ontwikkelt BIOPLA graag een oplossing op maat van jouw bedrijf.

biopla logo

Klant sinds

2021

Wat we beheren:

Website

Het probleem

In hun missie om afvalvolumes te verminderen, ging BIOPLA in 2020 op zoek naar een partner-in-crime die hun boodschap kon vertalen in de vorm van een website. De oude website van BIOPLA was immers gedateerd en weinig interactief. 

Zowel het design als de online catalogus konden een opfrisbeurt gebruiken. Ook de teksten waren niet meer up-to-date en misten zo hun doel. Concreet had BIOPLA nood aan een transparante website, die ondersteund moest worden door sterke copy.

De oplossing

Bij Kreatix waren we verheugd om onze schouders mee onder dit project te kunnen zetten. Wederom fijn om een lokaal, Liers bedrijf te helpen met de stap naar digitalisering. 

We herbouwden de website van BIOPLA volledig van scratch in ons CMS-systeem. Het design werd door onze developers in een nieuw jasje gestopt en Eline (onze marketeer) ontfermde zich over de copy. 

Uiteraard werd er ook de nodige aandacht geschonken aan conversieoptimalisatie. Het ultieme doel van de website is namelijk om bezoekers aan te sporen een offerte aan te vragen.

biopla mobiel
brandbird 12 2

Het resultaat

Het resultaat is een interactieve, stijlvolle website die volledig past bij de merkidentiteit van BIOPLA. 

De website van BIOPLA moest klaar zijn voor de toekomst. Dat betekent: meertalig. Op die manier kan het bedrijf ook internationale klanten ten dienste staan. Naast een NL-versie, staken we ook een FR en ENG-versie in elkaar. Hiermee is BIOPLA verzekerd van een toekomstgerichte investering.

In de webshop kan je niet afrekenen, maar kan je wél een offerte aanvragen. Een bewuste keuze, aangezien de doelgroep van BIOPLA hoofdzakelijk B2B-klanten zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is producten toevoegen en je contactgegevens achterlaten. BIOPLA doet vervolgens de rest. Heel eenvoudig!

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment