Diensten: Website

Maatwerk offerteaanvraag-module

mockup biopla

Over BIOPLA

Wil jij je steentje bijdragen aan een groenere leefwereld? Dan ben je bij BIOPLA aan het juiste adres. Reeds meer dan vijf jaar zet BIOPLA zich dagelijks in om mensen ervan bewust te maken dat ze ook zonder klassiek plastic kunnen.

Met hun aanbod biologisch afbreekbare en recycleerbare producten, tracht het bedrijf om de toenemende plastic afvalberg te verkleinen.

De producten van BIOPLA zijn bedoeld voor grote events, cateringbedrijven, scholen, universiteiten en ziekenhuizen. Heb je een specifiek voorstel? Dan ontwikkelt BIOPLA graag een oplossing op maat van jouw bedrijf.

Hoe wij het project van BIOPLA aanpakten

biopla 1 scaled

Meertalige website (Nederlands, Frans en Engels met SEO-optimalisatie)

Met een meertalige website die beschikbaar is in het Nederlands, Frans en Engels, bereikt BIOPLA een breed internationaal publiekBovendien is de website geoptimaliseerd voor SEO, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines en een groter bereik.

biopla 2 scaled

Maatwerk offerte aanvraagmodule

Via de online catalogus voeg je met een paar klikken producten toe aan je offertelijst. Na het achterlaten van je gegevens, werkt BIOPLA een aangepaste offerte voor je uit. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en krijg je een aanbod dat perfect aansluit op jouw behoeften.

biopla 3 scaled

Filterbare catalogus van hun aanbod

De online catalogus van BIOPLA biedt een breed scala aan biologische en afbreekbare producten. Wil je snel vinden wat je zoekt? Gebruik dan de handige filteropties om op categorie te sorteren of de zoekbalk voor specifieke producten.

biopla 4 scaled

Uitlichting van hun events

Op hun website vind je een helder overzicht van de events waar ze aan deelgenomen hebben, voorzien van boeiende verslagen en levendige foto’s. Deze evenementen tonen niet alleen hun actieve betrokkenheid in de sector, maar laten ook zien hoe hun producten in de praktijk worden toegepast.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden