Diensten: Online marketing, Website

B2B ondersteuning voor deze monday.com platinum partner

tryve

Over Tryve

Tryve is opgericht in 2020 en is op sneltempo gegroeid naar monday.com platinum partner. Om meer B2B-leads te scoren, zochten ze de ondersteuning van Kreatix.

Eerst ontwikkelden we een nieuwe, performante website. Daarna zijn we aan de slag gegaan met hun online marketing.

Een combinatie van SEO, Performance Max-campagnes & retargeting via Meta zorgt voor een constante stroom aan B2B-leads.

TRYVE LOGO RGB scaled 2
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Kreatix. De afgelopen 3 maanden hebben ze voor ons een nieuwe website gebouwd, online content gecreëerd en ad campaigns opgezet. Ondanks dat ze al best veel klanten hebben, slagen ze erin om zeer snel vragen te beantwoorden. Oliver en zijn team zijn professioneel, challengen waar nodig en waken over de ROI.
8
Lorentz Verstraete
Tryve

Hoe wij het project van Tryve aanpakten

63

B2B-leads per maand

2,6%

Conversie percentage

tryve

Modern ontwerp

Tryve is vooral bezig met het CRM monday.com. Zij hanteren een fris, modern ontwerp. We trokken dit door naar de nieuwe site van Tryve. Zo verhogen we de herkenbaarheid!

tryve

Authenticiteit & humor

Het team van Tryve zijn stuk voor stuk plezante en grappige mensen. Die lijn wilden we doortrekken in de site, met woordmopjes als ‘we’ll make you Tryve’.

We pakken ook uit met foto’s van het team. Dat is altijd een meerwaarde voor je website!

tryve

Inzetten op SEO met artikels en handleidingen

Om meer B2B-profielen te lokken naar de site, zetten we zwaar in op content en SEO.

Door deze informatieve artikels te schrijven, scoort de site hoger in Google. Zeker als je weet dat de website voorheen écht geen posities had in Google. Samen met het team van Tryve schrijven we deze SEO-geoptimaliseerde artikels.

tryve

Vacature-systeem

Tryve is altijd op zoek naar interessante profielen. Daarom ontwikkelden we een uitgebreid vacature-systeem dat ze ook zelf kunnen beheren.

tryve

Salespages voor hun eigen apps

Tryve bouwt ook maatwerk monday.com oplossingen die dan in de marketplace komen. Wij ontwikkelden samen met hen gerichte salespages met prijstabellen. 

tryve

Social proof

Tryve is monday.com platinum partner. Dat kunnen we niet laten liggen. We integreerden deze badge op meerdere plekken op de website om de conversie te verhogen.

tryve

Gerichte advertenties

Op basis van retargeting en lookalike audiences zorgen we dat de advertenties van Tryve bij de juiste profielen terecht komen. 

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1