Diensten: Website

Leadsgenererende site met newsflashes

mockup sva 1

Over Sels & Verhoeven Accountancy

Sels & Verhoeven Accountancy (afgekort SVA) is een full-service accountantskantoor dat KMO’s begeleidt door elke fase van hun bedrijfsvoering. Hun ontzorging gaat echter verder dan het hoogstnodige. Bij Sels & Verhoeven Accountancy denken ze na. Hun dienstverlening gaat een stapje verder dan enkel boekhouden. Gedurende een samenwerking denkt Sels & Verhoeven Accountancy verder na over fiscale optimalisatie, pensioenplanning of successieplanning. Je kunt bij SVA steeds rekenen op advies op maat.

logo sva
Ik kan zeker een samenwerking met Kreatix aanbevelen, daar ze meteen mijn noden begrepen en een sterke website hebben neergezet.
seppe sels sva accountancy recensie e1710249729922
Seppe Sels
Sva-accountants.be

Hoe wij het project van Sels & Verhoeven Accountancy aanpakten

sva 1 scaled

Overzicht van newsflashes

Bij SVA bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wereld. Op hun website vind je een zorgvuldig geselecteerde verzameling van newsflashes die regelmatig worden bijgewerkt.

sva 2 scaled

Helder overzicht van de diensten

Op de homepagina van SVA krijg je meteen een duidelijk beeld van wat ze te bieden hebben. Elk van hun diensten is er overzichtelijk en helder gepresenteerd, zodat je meteen ziet welke ondersteuning ze kunnen bieden.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden