fbpx
Skip links
Website
Accountancy & Legal

Leadsgenererende site met newsflashes

mockup sva 1
Sels & Verhoeven Accountancy

Over het bedrijf

Sels & Verhoeven Accountancy (afgekort SVA) is een full-service accountantskantoor dat KMO’s begeleidt door elke fase van hun bedrijfsvoering. Hun ontzorging gaat echter verder dan het hoogstnodige. Bij Sels & Verhoeven Accountancy denken ze na. Hun dienstverlening gaat een stapje verder dan enkel boekhouden. Gedurende een samenwerking denkt Sels & Verhoeven Accountancy verder na over fiscale optimalisatie, pensioenplanning of successieplanning. Je kunt bij SVA steeds rekenen op advies op maat.

logo sva

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Wat de klant zegt

Ik kan zeker een samenwerking met Kreatix aanbevelen, daar ze meteen mijn noden begrepen en een sterke website hebben neergezet.

Seppe Sels

Sva-accountants.be

Overzicht van newsflashes

Bij SVA bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wereld. Op hun website vind je een zorgvuldig geselecteerde verzameling van newsflashes die regelmatig worden bijgewerkt.

Helder overzicht van de diensten

Op de homepagina van SVA krijg je meteen een duidelijk beeld van wat ze te bieden hebben. Elk van hun diensten is er overzichtelijk en helder gepresenteerd, zodat je meteen ziet welke ondersteuning ze kunnen bieden.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem