Diensten: Online marketing, Website

B2B-marketing voor deze beveiligingsfirma

spider security

Over Spider Security

Spider Security is een gespecialiseerde beveiligingsfirma voor bedrijven. Zaakvoerder Jeff kwam naar Kreatix omdat hij één partij zocht voor zowel zijn websites als zijn online marketing.

We vlogen er meteen in en mochten ook de website maken van zijn B2C-firma, Omnium Protecta. Daar onderhouden we ook de online marketing van.

image 7
Nu al onze online activiteiten bij één partner zitten, zijn de communicatielijnen kort en de resultaten beter. Kreatix zorgt voor onze advertenties, artikels, websites & rapporteert duidelijk. Daar houden wij van! Dankjewel voor de goede service.
1580813797977
Jeff Wijns
Spider Security

Hoe wij het project van Spider Security aanpakten

39

Leads per maand

€17,84

Kost per lead

brandbird 2024 07 05T111158.347 scaled

Duidelijk overzicht van de diensten

Bij een beveiligingsbedrijf stopt het niet bij een alarmcentrale. Daarom tonen we op de homepagina meteen alle belangrijke diensten. Zo vinden bezoekers meteen hun weg.

spider security

Gerichte SEO-artikels

Om meer B2B-bedrijven te bereiken, schrijven we gerichte content om hoger in Google te scoren. Hiermee scoren we gratis kliks naar de website, die dan weer kunnen omgezet worden in meer leads voor Spider Security.

spider security

Duidelijk proces

Mensen weten graag wat de volgende stappen zijn. Daarom integreerden we een handig overzicht van hoe Spider Security een project aanpakt.

spider security

Secundaire navigatie

Als een bedrijf veel diensten heeft, implementeren we graag een secundaire navigatie op de dienstenpagina’s. Zo vinden bezoekers snel hun weg doorheen de site.

spider security

Team laten groeien

Leads scoren is belangrijk, maar het juiste team opbouwen is misschien nog belangrijker! Daarom integreerden we ons gekend vacature-systeem in de website.

spider security

Meerdere opties om contact op te nemen

Enkel een formulier gebruiken is een conversie-killer. Daarom plaatsen we ook steeds het e-mailadres & telefoonnummer naast het formulier. Meer kansen om te converteren!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1