Diensten: Website

Een speels design voor SPORT-IT

mockup sportit

Over SPORT-IT

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kinderen? Dan ben je bij SPORT IT aan het juiste adres. SPORT IT organiseert externe vakantiekampen voor kinderen van 3 tot en met 16 jaar.

Hun aanbod bestaat uit kampen waarbij actie, creativiteit of beleving centraal staat. Er zijn voor alle leeftijden verschillende kampen beschikbaar binnen deze categorieën. Hun aanbod van kampen strekt zich uit over regio Lier, Nijlen, Malle, Borsbeek en Duffel.

Daarnaast heeft SPORT IT ook een aanbod aan wekelijkse activiteiten. De allerkleinsten kunnen deelnemen aan Multimove activiteiten en de oudere kinderen aan Multiskillz.

logo sportit
De aanpak, flexibiliteit en communicatie tijdens het nieuwe project was top! Het Kreatix team staat continu paraat in de ontwikkelingsfase alsook na de lancering van de website. Een frisse, uitnodigende en professionele website is daarvan het resultaat. We besparen immens veel tijd door de ‘Dashboard’ van onze website. Het bestellingssysteem gaat heel vlot en door de handige bijgeleverde handleidingen kunnen al onze mensen er snel mee overweg! We zijn blij dat we deze keuze hebben durven maken. Deze stap had onze organisatie nodig om te kunnen groeien in onze markt.
jonas mertens sportit recensie e1710247941761
Jonas Mertens
Sportit.be

Hoe wij het project van SPORT-IT aanpakten

sportit 1 scaled

Speelse en creatieve website

De website springt onmiddellijk in het oog met een speels en creatief design. De vrolijke en levendige look weerspiegelt de energie en fun die de sportkampen van SPORT IT te bieden hebben.

sportit 2 scaled

Een antwoord op al jouw vragen

Heb je een vraag over de inschrijvingen, je account, attesten of annulaties? Op de FAQ pagina vind je een duidelijk en uitgebreid antwoord op al jouw vragen. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring, zowel voor de kinderen als de ouders.

sportit 4 scaled

Uitgebreide kampfilter

Het vinden van het perfecte kamp voor je kind is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de uitgebreide kampfilter van SPORT IT. Of je nu zoekt op categorie, periode, plaats, geboortejaar of kampnaam, de filter maakt het mogelijk om snel en moeiteloos het ideale kamp te vinden dat aan al jouw criteria voldoet.

sportit 5 scaled

Informatieve kamppagina

De informatieve kamppagina’s van SPORT IT geven ouders en kinderen een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten. Elke pagina bevat essentiële details zoals de datum, locatie en leeftijd van de deelnemers, maar ook sfeerbeelden dankzij een uitgebreide fotogalerij. Daarnaast helpt het kleurenschema – uniek voor elk kampthema – bezoekers om in een oogopslag te zien of het kamp een creatief, actief of beleefkamp is.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1