fbpx

Een speels design voor SPORT-IT

sportit tablet 1024x647 1

Over het bedrijf

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kinderen? Dan ben je bij SPORT IT aan het juiste adres. SPORT IT organiseert externe vakantiekampen voor kinderen van drie tot en met 16 jaar.

Hun aanbod bestaat uit kampen waarbij actie, creativiteit of beleving centraal staat. Er zijn voor alle leeftijden verschillende kampen beschikbaar binnen deze categorieën. Hun aanbod van kampen strekt zich uit over regio Lier, Nijlen, Malle, Borsbeek en Duffel.

Daarnaast heeft SPORT IT ook een aanbod aan wekelijkse activiteiten. De allerkleinsten kunnen deelnemen aan Multimove activiteiten en de oudere kinderen aan Multiskillz.

sportit logo

Klant sinds

2020

Wat we beheren:

Website

Het probleem

De lay-out van de voormalige website van SPORT IT was in de eerste plaats voor verbetering vatbaar: verschillende kleurpatronen, lettertypes en designelementen werden door elkaar gebruikt. Hierdoor oogde de website wat rommelig.

Ook op technisch vlak kon de website een upgrade gebruiken. Systemen werkten niet volledig naar behoren en dat leverde een hoop manueel en administratief werk voor het personeel van SPORT IT. Een nieuwe website zou soelaas moeten bieden.

De oplossing

We herbouwden de website van SPORT IT volledig van scratch in ons CMS-systeem. Het design werd door onze developers in een nieuw jasje gestopt en er werd intensief gesleuteld aan de user experience. We voegden tot slot ook enkele belangrijke technische functies toe, waaronder een gebruiksvriendelijk inschrijfsysteem en een ingebouwde wachtlijst.

sportit mobile
brandbird 14 2

Het resultaat

Het resultaat is een technisch huzarenstukje, dat in samenwerking met de klant volledig in-house werd gebouwd door onze development-tandem William en Wim.

Bij het herbouwen van de nieuwe website werd er veel aandacht besteed aan de user experience. Zo werden de kampen van SPORT IT onderverdeeld in drie categorieën: actief, creatief en beleef. Elke categorie heeft zijn eigen kleur en die kleuren hebben we doorgetrokken naar de gehele website. Hierdoor is het voor bezoekers in één oogopslag duidelijk welk soort kamp of activiteit ze voor zich hebben. Daarnaast implementeerden we een filter-systeem, waarbij bezoekers makkelijk kunnen filteren op onder andere leeftijd, periode en locatie.

De website van SPORT IT is voorzien van een handig inschrijfsysteem. Gegevens worden automatisch verzameld en verwerkt in het back-end systeem. Hiermee besparen we SPORT IT van een hoop administratief werk. Is een kamp of activiteit volzet? Dan kan je jezelf op de wachtlijst zetten. Je wordt vervolgens gecontacteerd wanneer er een plaatsje is vrijgekomen.

De website werd in een nieuw ontwerp gestoken, maar wel nog steeds met oog voor de doelgroep. Het resultaat is geen saaie, statische website, maar wel een dynamisch en speels geheel dat aansluit bij de merkidentiteit en filosofie van SPORT IT.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment