fbpx

Een integratie met Zendesk voor Premium Plus

CleanShot 2020 09 25 at 14.34.44@2x 1024x662 1

Over het bedrijf

Vlot en via elk kanaal je klanten helpen? Dat kan in een handomdraai met Premium Plus. Als Master Partner van Zendesk, Aircall en BotXO voorziet Premium Plus bedrijven van de juiste processen, tools en set-up om hun klanten de best mogelijke service te leveren. Geen dure woorden of loze beloftes, geen complexe contracten of technische praat. De voorbije 10 jaar zijn al meer dan 500 bedrijven bij Premium Plus komen aankloppen voor een goed gesprek en finaal een verstaanbare oplossing voor een betere klantervaring.

logo 2 1

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Website

Het probleem

Premium Plus staat voor innovatie, en bij innovatie hoort groei. Zaakvoerder Kurt was zich ervan bewust dat de website van Premium Plus naar een hoger niveau getild moest worden, en klopte bij Kreatix aan voor een website audit. 

Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat? Een allesomvattende doorlichting, versterkt met concrete actiepunten. Kurt en zijn team waren tevreden van onze analyse, en dus kregen we het vertrouwen om een nieuwe website te bouwen.

De oplossing

Goed begonnen, is half gewonnen! Mits we de website in het verleden alreeds volledig onder de loep hadden genomen, had ons development-team een solide basis om van te vertrekken. 

De vorige website van Premium Plus liet bezoekers over het algemeen in het ongewisse. Het was niet meteen duidelijk waar de website over ging, en welke diensten Premium Plus aanbood. 

Niet onlogisch, gezien het aanbod van Premium Plus bestaat uit complexe en technische oplossingen. Desondanks is het belangrijk om een helder verhaal te vertellen. Met deze ambitie gingen we vervolgens aan de slag.

iphone mockup 3
brandbird 13

Het resultaat

In samenwerking met Premium Plus hebben we een knap resultaat kunnen afleveren. We konden rekenen op snelle feedback van het team en creëerden op die manier een leuke wisselwerking! 

Aan de hand van custom queries is de gehele site dynamisch opgebouwd. Een nieuwe dienst toevoegen? Dan komt die automatisch op de juiste pagina’s te staan.

We maakten via onze website een koppeling met het Zendesk-platform van Premium Plus. Op die manier komt alles netjes samen. Het zou jammer zijn om alles naast elkaar te moeten gebruiken, toch? Zo worden leads beantwoord via een handige chat.
In tegenstelling tot de vorige website, spreekt de nieuwe website van Premium Plus een verstaanbare taal. Wat ze doen is nu helder. Geen complexe buzzwords, wel een verstaanbare oplossing.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment