fbpx
Skip links
Website
B2B Bedrijven

Een integratie met Zendesk voor Premium Plus

mockup premiumplus 1
Premium Plus

Over het bedrijf

Vlot en via elk kanaal je klanten helpen? Dat kan in een handomdraai met Premium Plus. Als Master Partner van Zendesk, Aircall en BotXO voorziet Premium Plus bedrijven van de juiste processen, tools en set-up om hun klanten de best mogelijke service te leveren. Geen dure woorden of loze beloftes, geen complexe contracten of technische praat. De voorbije 10 jaar zijn al meer dan 500 bedrijven bij Premium Plus komen aankloppen voor een goed gesprek en finaal een verstaanbare oplossing voor een betere klantervaring.

logo premiumplus

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Prachtig maatwerkontwerp

De website van Premium Plus straalt innovatie uit dankzij haar prachtige maatwerkontwerp. Een samenwerking met een externe designer heeft geleid tot een knap kleurenschema, op maat gemaakte illustraties en een out of the box lay-out. Deze aspecten weerspiegelen de creativiteit en toewijding van Premium Plus.

Meertalige website

Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en om klanten wereldwijd te kunnen bedienen, is de website van Premium Plus beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Frans. Dit zorgt voor een toegankelijke en inclusieve gebruikerservaring voor klanten van over de hele wereld.

Koppeling met Zendesk

Door de integratie met Zendesk op de website van Premium Plus, kunnen bezoekers in real-time ondersteuning krijgen via een chatbot. Dit helpt niet alleen bij het oplossen van vragen en problemen, maar biedt ook een praktijkvoorbeeld van hoe Zendesk kan worden geïmplementeerd voor verbeterde klantenservice.

Uitgebreide uitwerking van hun referenties

Op de referentiepagina van Premium Plus krijg je een diepgaand inzicht in de projecten die ze hebben uitgevoerd voor hun klanten. Elk van deze referenties wordt gedetailleerd uitgelicht, met informatie over de unieke uitdagingen die zijn aangegaan, de strategieën die zijn gevolgd en de oplossingen die zijn geïmplementeerd. 

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem