fbpx
Skip links
Website
Platform

Maatwerk platform met uitgebreide functies

mockup singles
Singles

Over het bedrijf

Zin om je sociaal netwerk uit te breiden? Of vul jij graag je weekends in met toffe activiteiten? Dan ben je bij Singles aan het juiste adres. Het concept is simpel: zonder dat er verwachtingen bij komen kijken, leer je een heleboel andere vrijgezellen kennen. Nieuwe vrienden maken gebeurt namelijk spontaner dan een nieuwe partner zoeken. Op dit principe is het concept van Singles gebaseerd. Je spreekt af met een toffe bende en doet dingen samen. Net zoals in het echte leven. Spontaan, natuurlijk en zonder druk.

logo singles

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Afgesloten ledenportaal

Voor de leden van Singles is er een exclusief ledenportaal beschikbaar. Na het inloggen toont de website een rijke wereld aan informatie en activiteiten. Leden krijgen toegang tot een uitgebreide kalender met georganiseerde evenementen, nieuws en updates, evenals hun persoonlijke dashboard.

Gepersonaliseerd aanbod aan activiteiten

Op de activiteitenpagina van Singles is er een breed scala aan evenementen en activiteiten te vinden, zorgvuldig afgestemd op je leeftijdsgroep. Of je nu een jongvolwassene of een senior bent, er is voor elk wat wils. Dit zorgt ervoor dat je altijd gelijkgestemde singles kunt ontmoeten en dat de activiteiten bij je interesses aansluiten.

Uitgebreid account dashboard

Als lid van Singles word je begroet met je eigen persoonlijk dashboard. Dit dashboard biedt een breed overzicht van alles wat relevant is voor jou als lid. Je vindt er niet alleen je geplande activiteiten, maar ook een lijst van je favoriete evenementen. Het toont daarnaast ook alle informatie over je huidige lidmaatschapsstatus.

Plan gemakkelijk je kennismaking in

Dankzij een geïntegreerd kalendersysteem, kun je, na het selecteren van je provincie, gemakkelijk de datum en tijd van je kennismaking kiezen. Dit betekent dat je je nieuwe avontuur kunt beginnen op een moment dat voor jou het beste past.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem