👋

Nieuwste artikels

Facebook Pixel Installeren

Een groot voordeel van social advertising is dat je zeer specifiek kan targeten op een voor jou relevante doelgroep. Dit doe je …

Carrouseladvertenties

Sinds kort kan je via Facebook Ads prijzen toevoegen aan je carrousels. Benieuwd hoe? In dit artikel leggen we uit hoe je deze leuke extra kan toepassen!

WP Rocket

WordPress kan enorm traag zijn. En dat heeft Google niet graag. Om hoog te scoren in de zoekresultaten, kan je maar beter …

Podcast met onze zaakvoerder

In 2019 ging zaakvoerder Oliver in gesprek met Magali De Reu voor haar podcast ‘Techmag’. Een boeiende uiteenzetting van onze visie en enkele tips om je online te profileren.
Veel luisterplezier!

Cirkels
Roze bolletjes
Oranje bol

Onze e-books

Website Checklist

Een site is meer dan de mooie voorkant​, vaak komt er heel wat meer bij kijken. In deze checklist kan je aantal handige aandachtspunten terugvinden.

E-mailcursus

Je website als lead- en verkoop instrument? Dat doe je door van je website een geoliede machine te maken. Hoe dat in elkaar zit, leer je in onze e-mailcursus!

Al onze artikels

Wordpress squarespace

Ben je van plan om een website te bouwen, maar ben je er nog niet helemaal uit welk CMS te gebruiken? Ontdek hier welk systeem het best bij je past.

Shopify producten op facebook

Je hebt net je Shopify webwinkel opgebouwd & je wilt je bereik vergroten. De oplossing? Een koppeling tussen Shopify & Facebook. Hoe je dat doet, lees je hier!

online marketing handleiding

De wereld van online marketing staat niet stil. Elke dag ontdekken marketeers nieuwe technieken en strategieën. Dit gaat op zijn beurt gepaard …

SEO handleiding

Wil je graag hoger scoren in Google (SEO), maar heb je geen idee hoe? Dat treft. In deze allesomvattende startersgids geven we jou de kneepjes van het vak mee!

Facebook Ads

Wil je graag adverteren via Google Ads, maar heb je geen idee hoe? Dat treft. In deze allesomvattende startersgids geven we jou de kneepjes van het vak mee!

Facebook Ads

Wil jij weten wat Facebook Ads is én wil jij meer resultaat halen met je advertenties? Lees dan onze gratis handleiding over FB Ads!

coronavirus Telewerken

De coronacrisis dwingt ons noodgedwongen tot telewerk. In dit blogartikel geven we je enkele tips om ook vanop afstand productief te blijven werken!

Conversieoptimalisatie

Een goede landingspagina vormt de ruggengraat van elke marketingcampagne. In dit artikel geven we enkele van onze beste tips mee voor een hoger conversieratio!

SEO

In één week tijd rankten we op de eerste pagina van Google met onze Wix-blog. Benieuwd hoe we dit deden? Je leest er alles over in onze SEO case study.

Wix

Wil je van jouw website een marketing- en verkoopinstrument maken? Dan laat je Wix best achterwege. In dit blog artikel vertellen we je waarom!

Nieuwsbrief maken

Spoor jij websitebezoekers nog niet aan om zich in te schrijven op je nieuwsbrief? Of doe je gewoonweg niet aan e-mailmarketing? Dan …

Google discovery ads

Ontdek de voordelen van de nieuwe Discovery Ads en hoe je er mee aan de slag kan gaan a.d.h.v. deze blog! Optimaliseer je Google Ads met onze tips.

Google my business

Ontdek hoe je Google My Business opzet en hoe je dit optimaliseert voor meer zichtbaarheid. Denk aan Google Posts, optimalisaties en insights van uw profiel

Instagram shop

Lees hoe je Instagram Shopping opzet voor jouw Instagram pagina en hoe je hierdoor meer verkoopt. Volg de Praktische tips en een stappenplan naar succes.

Facebook shop

Wil jij leren hoe je een Facebook shop opzet? In deze blog leggen we het stap voor stap uit met praktische voorbeelden. Begin met geld te verdienen op Facebook!

Boeken voor ondernemers

Uit lezen halen we inspiratie en nieuwe ideeën. Dit zijn mijn 5 favoriete boeken voor zaakvoerders en ondernemers. Enkele must-reads voor 2021!

Alle vrienden uitnodigen op facebook

Wij leren jou hoe je snel al je vrienden kan uitnodigen voor jouw Facebook-evenement in 2021. Volledig geautomatiseerd, 5 minuten werk!

Wat is een google partner

Wat is een Google Partner? Veel bedrijven hebben de badge op hun website staan, maar wat is dat nu eigenlijk? De volledige uitleg.

Website maken

Wil je een website maken maar weet je niet waar te starten? Lees de handige startersgids met tips over UX, SEO, Conversie, Snelheid en Technische Optimalisatie.

Logo ontwerpen

Wil jij een nieuw logo? Wij leggen uit waarop je moet letten bij het ontwerpen. Ontdek tools, tips en handleidingen zodat jij een knap logo kan ontwerpen.

Google search console

Verhoog jouw positie in Google met de Search Console. Wij leggen uit hoe je die kan gebruiken en activeren. Overzichtelijk stappenplan!

vrienden uitnodigen om facebook pagina te liken

Nodig al jouw vrienden in één keer uit om jouw pagina te liken. Bespaar tijd en kopzorgen met deze simpele techniek. Werkt in 2021!

Website aanmelden bij google

Wil je jouw website aanmelden bij Google om sneller indexatie te krijgen? Dat kan, wij leggen uit hoe.

Favicon

Ontdek wat een favicon nu juist is. Als je dit niet hebt, ziet jouw site er onprofessioneel uit. Je kan dit dus best meteen in orde brengen!

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2022 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden