fbpx

Uitgebreide webshop & converterende campagnes voor Corpedi

Corpedi

Over het bedrijf

Corpedi is het nieuwe bedrijf van Lieve, de zaakvoerster van Birkenshop.

Op deze webshop verkoopt ze samen met haar dochter Heleen trendy ergonomische schoenen. Hiermee bieden ze hun klanten een betere ondersteuning van hun voeten.

Wij kregen het vertrouwen voor het ontwerpen van het logo, het bouwen van de webshop en het verzorgen van de online campagnes. 

Birkenshop is reeds klant sinds 2016, dus dit project is een mooie verderzetting van onze klantrelatie!

Corpedi

Klant sinds

2022

Wat we beheren:

Online Marketing, Webshop

Lieve Swijzen
Lieve Swijzen
Read More
Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service.

Het resultaat

Corpedi is nog maar live sinds de start van 2022, maar de groei is meteen merkbaar. We ondersteunen dit elke maand verder met onze online marketing.

Maatwerk ontwerp

Voor de website van Corpedi kozen we een minimalistische, witte look. Zo verschuift de focus naar de geweldige productfoto's.

Corpedi

Mails vergaren met een actie

10% korting bij je volgende bestelling! Met deze strategie bouwen we de maillijst op, die we daarna kunnen activeren om de omzet te verhogen.

Corpedi

Uitgebreide filters

Elke webshop heeft een sterk filtersysteem nodig. Dit bouwden we voor Corpedi zodat klanten snel hun favoriete schoen kunnen vinden. Dit verhoogt de conversie aanzienlijk!

Corpedi

Bewezen groei

Elke maand zien wij de webshop groeien, waardoor we de kans krijgen om de marketingbudgetten op te schalen. Hierdoor brengen we de totale markt in kaart voor onze klant.

Omzetstijging Corpedi

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap