fbpx
Skip links
Online marketing, Website
B2B Bedrijven

Vlaamse diamantair in Antwerpen

mockup jadiam
Ja-Diam

Over het bedrijf

Ja-Diam is een gevestigde diamantexpert, gespecialiseerd in de verkoop, aankoop & taxatie van diamanten en juwelen. Het familiebedrijf is al meer dan drie generaties lang gevestigd in de befaamde diamantwijk van Antwerpen. Zowel bij het verkopen, als bij het aankopen van diamanten komt heel wat onzekerheid kijken. Aan de hand van een eerlijke taxatie door deskundigen, wil Ja-Diam deze onzekere gevoelens wegnemen.

logo jadiam

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Luxueuze uitstraling

De website van Ja-Diam straalt pure luxe uit, passend in de diamantsector. Door het combineren van een stijlvol ontwerp met een verfijnde gebruikerservaring, hebben we een online aanwezigheid gecreëerd die het vakmanschap van dit familiebedrijf weerspiegelt.

Uitgebreide bron aan informatie

Ja-Diam is meer dan enkel een plek om diamanten te kopen en verkopen. Via hun blog vind je heel wat artikelen, variërend van hoe je juwelen verkoopt tot het ontstaan van diamanten. Het is dé plek voor iedereen die meer wil leren over deze fascinerende sector.

Meertalige website in het Nederlands, Frans, Engels en Duits

Met een meertalige website die beschikbaar is in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, bereikt Ja-Diam een breed internationaal publiek.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem