Diensten: Online marketing, Website

Vlaamse diamantair in Antwerpen

mockup jadiam

Over Ja-Diam

Ja-Diam is een gevestigde diamantexpert, gespecialiseerd in de verkoop, aankoop & taxatie van diamanten en juwelen. Het familiebedrijf is al meer dan drie generaties lang gevestigd in de befaamde diamantwijk van Antwerpen. Zowel bij het verkopen, als bij het aankopen van diamanten komt heel wat onzekerheid kijken. Aan de hand van een eerlijke taxatie door deskundigen, wil Ja-Diam deze onzekere gevoelens wegnemen.

Hoe wij het project van Ja-Diam aanpakten

300+

Leads per jaar

66

Top-posities in Google

jadiam 1 scaled

Luxueuze uitstraling

De website van Ja-Diam straalt pure luxe uit, passend in de diamantsector. Door het combineren van een stijlvol ontwerp met een verfijnde gebruikerservaring, hebben we een online aanwezigheid gecreëerd die het vakmanschap van dit familiebedrijf weerspiegelt.

jadiam 2 scaled

Uitgebreide bron aan informatie

Ja-Diam is meer dan enkel een plek om diamanten te kopen en verkopen. Via hun blog vind je heel wat artikelen, variërend van hoe je juwelen verkoopt tot het ontstaan van diamanten. Het is dé plek voor iedereen die meer wil leren over deze fascinerende sector.

jadiam 3 scaled

Meertalige website in het Nederlands, Frans, Engels en Duits

Met een meertalige website die beschikbaar is in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, bereikt Ja-Diam een breed internationaal publiek.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1