Diensten: Online marketing, Website

Online marketing voor deze SaaS uit België

go getter software

Over Go Getter Software

Go Getter Software is een Belgische SaaS. Vanuit hun kantoor in Antwerpen ondersteunen ze ondernemers met hun administratie.

Hun slimme tool versimpelt de boekhouding & het klantenbeheer van KMO’s in België. 

Na mislukte trajecten bij grote marketingbureaus, kwam het team van Go Getter terecht bij Kreatix. Sinds september 2023 ondersteunen wij hen met de online marketing en bouwden we een performante, nieuwe website. Een fijne samenwerking die we elke dag uitbreiden!

go getter logo
Over de jaren heen hebben we met verschillende marketing agencies en inhouse marketeers samengewerkt. Daar kwamen veel ideeën uit met weinig resultaat. Sinds 6 maanden werken wij samen met Kreatix voor web development, SEO, Meta/Google ads, online content... Voor ons een wereld van verschil: Oliver is iemand die oprecht meedenkt met je bedrijf, steeds in termen van oplossingen, efficiënt en to-the-point. Heel ons team is razend positief over de samenwerking 🙂
Dyo_Dekelver
Dyo Dekelver
Go Getter Software

Hoe wij het project van Go Getter Software aanpakten

go getter software

Duidelijk overzicht van alle features

Bij een SaaS moet het meteen duidelijk zijn wat potentiële klanten kunnen verwachten. Door een grid lay-out toe te passen, zien websitebezoekers meteen de belangrijkste features van Go Getter. Handig!

go getter software

Samenwerken, niet tegenwerken

We laten duidelijk zien dat Go Getter samenwerkt met je boekhouder & bestaande tools. Zo moet een nieuwe klant niet heel hun workflow omsmijten.

go getter software

Koppeling met Hubspot

De volledige site van Go Getter is 1-op-1 gekoppeld met de Hubspot marketing software. Zo kan het bedrijf de hele weg van een klant goed opvolgen.

go getter software

De persoonlijke touch

Websites voor SaaS-bedrijven zijn vaak heel droog en technisch. Wij wilden zeker een persoonlijke touch geven aan de website. Zo pakken we uit met hun sterke support & een leuke teamfoto.

go getter software

Inspelen op de actualiteit

Momenteel is de software van Go Getter 120% aftrekbaar omwille van e-facturatie. Dat nemen we duidelijk mee op alle sales-pagina’s. Zo spelen we in op de actualiteit.

go getter software

Maandelijks nieuwe content

Wij schrijven elke maand nieuwe artikels voor Go Getter. Zo blijft de site up-to-date en dynamisch. Verder zorgt dit ook voor een betere indexatie in de zoekmachines dankzij SEO.

go getter software

Helder vacature-systeem

Een SaaS is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Als groeibedrijf heeft Go Getter een heleboel vacatures. Die geven we weer in een handige tabel volgens elke afdeling. Zo vinden sollicitanten sneller hun weg op de website!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Professionele website voor deze Great Place To Work winnaar

geo solutions

Over Geo Solutions

Geo Solutions is opgericht in 2007 door Rombout Verwimp. Ze zijn specialist in GIS, geodata & gespecialiseerde software met betrekking tot locatie. 

Omdat hun vorige site vol bugs zat, namen ze contact op met Kreatix om een nieuwe, professionele website te laten bouwen.

Ondertussen is dit ons derde project voor deze groep, met Localyse en Tryve als voorgangers.

Dat vertrouwen krijgen is heel fijn voor ons team!

Geo Solutions.logo 1
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website gebouwd door Kreatix. Snelle oplevering, duidelijke communicatie en prima na-zorg. Dankjewel!
rombout verwimp
Rombout Verwimp
Geo Solutions

Hoe wij het project van Geo Solutions aanpakten

geo solutions

Zakelijk ontwerp

Geo Solutions is geen hippe start-up meer. Het bedrijf bestaat bijna 20 jaar en moest een zakelijke uitstraling krijgen. We integreren natuurlijk moderne toetsen, maar het mocht allemaal iets minder ‘flashy’ zijn. 

U vraagt, wij draaien. 😉

geo solutions

Uitpakken met straffe cases

Om je als leider in de markt te zetten, moet je ook straffe cases hebben. Wij zien nog te vaak dat bedrijven niet durven uitpakken met hun werk. Bij Geo Solutions integreerden we een cases-systeem zodat ze hun projecten ook op de website kunnen plaatsen. Dat trekt de aandacht en zorgt voor meer leads.

geo solutions

Office locator

Als bedrijf met een specialisatie in geo data, konden we natuurlijk geen simpele adresjes op de website zetten.

We integreerden een office locator met een dynamische kaart. Zo trekken we mooi de lijn door van de filosofie van Geo Solutions.

geo solutions

Vacature-systeem

Als Great Place To Work is het belangrijk om een performant vacature-systeem te hebben. We geven alle info netjes weer en geïnteresseerden kunnen meteen via de website solliciteren.

geo solutions

Verhoogde conversie met formulieren

Door simpele contactformulieren te integreren op de website, kunnen websitebezoekers sneller contact opnemen met Geo Solutions. Dit zorgt voor een hoger aantal conversies.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

B2B ondersteuning voor deze monday.com platinum partner

tryve

Over Tryve

Tryve is opgericht in 2020 en is op sneltempo gegroeid naar monday.com platinum partner. Om meer B2B-leads te scoren, zochten ze de ondersteuning van Kreatix.

Eerst ontwikkelden we een nieuwe, performante website. Daarna zijn we aan de slag gegaan met hun online marketing.

Een combinatie van SEO, Performance Max-campagnes & retargeting via Meta zorgt voor een constante stroom aan B2B-leads.

TRYVE LOGO RGB scaled 2
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Kreatix. De afgelopen 3 maanden hebben ze voor ons een nieuwe website gebouwd, online content gecreëerd en ad campaigns opgezet. Ondanks dat ze al best veel klanten hebben, slagen ze erin om zeer snel vragen te beantwoorden. Oliver en zijn team zijn professioneel, challengen waar nodig en waken over de ROI.
8
Lorentz Verstraete
Tryve

Hoe wij het project van Tryve aanpakten

tryve

Modern ontwerp

Tryve is vooral bezig met het CRM monday.com. Zij hanteren een fris, modern ontwerp. We trokken dit door naar de nieuwe site van Tryve. Zo verhogen we de herkenbaarheid!

tryve

Authenticiteit & humor

Het team van Tryve zijn stuk voor stuk plezante en grappige mensen. Die lijn wilden we doortrekken in de site, met woordmopjes als ‘we’ll make you Tryve’.

We pakken ook uit met foto’s van het team. Dat is altijd een meerwaarde voor je website!

tryve

Inzetten op SEO met artikels en handleidingen

Om meer B2B-profielen te lokken naar de site, zetten we zwaar in op content en SEO.

Door deze informatieve artikels te schrijven, scoort de site hoger in Google. Zeker als je weet dat de website voorheen écht geen posities had in Google. Samen met het team van Tryve schrijven we deze SEO-geoptimaliseerde artikels.

tryve

Vacature-systeem

Tryve is altijd op zoek naar interessante profielen. Daarom ontwikkelden we een uitgebreid vacature-systeem dat ze ook zelf kunnen beheren.

tryve

Salespages voor hun eigen apps

Tryve bouwt ook maatwerk monday.com oplossingen die dan in de marketplace komen. Wij ontwikkelden samen met hen gerichte salespages met prijstabellen. 

tryve

Social proof

Tryve is monday.com platinum partner. Dat kunnen we niet laten liggen. We integreerden deze badge op meerdere plekken op de website om de conversie te verhogen.

tryve

Gerichte advertenties

Op basis van retargeting en lookalike audiences zorgen we dat de advertenties van Tryve bij de juiste profielen terecht komen. 

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Een integratie met Zendesk voor Premium Plus

mockup premiumplus 1

Over Premium Plus

Vlot en via elk kanaal je klanten helpen? Dat kan in een handomdraai met Premium Plus. Als Master Partner van Zendesk, Aircall en BotXO voorziet Premium Plus bedrijven van de juiste processen, tools en set-up om hun klanten de best mogelijke service te leveren. Geen dure woorden of loze beloftes, geen complexe contracten of technische praat. De voorbije 10 jaar zijn al meer dan 500 bedrijven bij Premium Plus komen aankloppen voor een goed gesprek en finaal een verstaanbare oplossing voor een betere klantervaring.

Hoe wij het project van Premium Plus aanpakten

premiumplus 1 scaled

Prachtig maatwerkontwerp

De website van Premium Plus straalt innovatie uit dankzij haar prachtige maatwerkontwerp. Een samenwerking met een externe designer heeft geleid tot een knap kleurenschema, op maat gemaakte illustraties en een out of the box lay-out. Deze aspecten weerspiegelen de creativiteit en toewijding van Premium Plus.

premiumplus 2 scaled

Meertalige website

Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en om klanten wereldwijd te kunnen bedienen, is de website van Premium Plus beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Frans. Dit zorgt voor een toegankelijke en inclusieve gebruikerservaring voor klanten van over de hele wereld.

premiumplus 3 scaled

Koppeling met Zendesk

Door de integratie met Zendesk op de website van Premium Plus, kunnen bezoekers in real-time ondersteuning krijgen via een chatbot. Dit helpt niet alleen bij het oplossen van vragen en problemen, maar biedt ook een praktijkvoorbeeld van hoe Zendesk kan worden geïmplementeerd voor verbeterde klantenservice.

premiumplus 4 scaled

Uitgebreide uitwerking van hun referenties

Op de referentiepagina van Premium Plus krijg je een diepgaand inzicht in de projecten die ze hebben uitgevoerd voor hun klanten. Elk van deze referenties wordt gedetailleerd uitgelicht, met informatie over de unieke uitdagingen die zijn aangegaan, de strategieën die zijn gevolgd en de oplossingen die zijn geïmplementeerd. 

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Een meertalige, informatieve website

mockup interlabel

Over Interlabel

Interlabel is een gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen, en is hofleverancier van onder andere Duvel, Spa, La Chouffe & Albert Heijn. Het team van Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding, vanaf ontwerp tot en met etikettering.

Hoe wij het project van Interlabel aanpakten

interlabel 1 scaled

Meertalige website

Interlabel biedt een meertalige website aan om hun internationale klanten beter te kunnen bedienen. Bezoekers kunnen de taal van de website eenvoudig veranderen naar Nederlands, Frans of Engels, afhankelijk van hun voorkeur.

interlabel 2 scaled

Compleet overzicht van producten en diensten

Interlabel voorziet een gedetailleerde verzameling van hun producten en diensten op hun website. Deze bevatten informatie over de gebruikte papiersoorten, hun specialisaties en de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de producten. De pagina is gestructureerd en informatief, waardoor klanten duidelijk begrijpen wat Interlabel te bieden heeft.

interlabel 3 scaled

Teampagina met contact gegevens

De contactpagina van Interlabel bevat een uitgebreid overzicht van het team. Elke medewerker wordt hier voorgesteld met hun naam, telefoonnummer en e-mailadres. Klanten hebben zo de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een specifieke medewerker voor hun vragen of opmerkingen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Een praktische website voor Groep Waaslandia

mockup waaslandia

Over Groep Waaslandia

Groep Waaslandia is actief in het geregeld openbaar vervoer, bijzondere vormen van geregeld vervoer (leerlingenvervoer) en de touringcarsector. De expert in vervoer werkt hoofdzakelijk in opdracht van De Lijn, verspreid over 5 vestigingen in de provincie Antwerpen en het Waasland.

Hoe wij het project van Groep Waaslandia aanpakten

waaslandia 3 scaled

Ingebouwd vacaturesysteem

Op de Waaslandia website is een gebruiksvriendelijk vacaturesysteem geïntegreerd. Potentiële sollicitanten kunnen de beschikbare functies van buschauffeur of technicus bekijken en direct solliciteren via een eenvoudig in te vullen formulier.

waaslandia 1 scaled

Interactieve map van hun vestigingen

De website van Waaslandia bevat een interactieve kaart waarop hun verschillende vestigingen zichtbaar zijn. Bezoekers kunnen de specifieke locaties bekijken en de bijbehorende contactinformatie raadplegen.

waaslandia 2 scaled

Heldere weergave van de geschiedenis

De website van Waaslandia bevat een gedetailleerde geschiedenispagina waarin het verleden van het bedrijf levendig wordt beschreven. Dit geeft bezoekers een goed inzicht in de evolutie van het bedrijf en de waarden die het koestert.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Scoren in Google met de officiële BOMAblog

mockup bomablog

Over BOMAblog

BOMA is dé expert in schoonmaakoplossingen en ontwikkelt al meer dan 46 jaar professionele schoonmaakmaterialen voor bedrijven en instellingen. Bij BOMA draait alles om een volledige ontzorging: van een tijdige levering tot advies en ondersteuning op de werkvloer. Ook duurzaamheid staat bij BOMA voorop. Als specialist in duurzame oplossingen voor schoonmaak en hygiëne, gelooft BOMA in een circulaire economie. De grondstoffen van hun producten worden natuurlijk afgebroken, of worden hergebruikt.

Weetje: Oliver is zijn carrière gestart bij BOMA in het magazijn op 16-jarige leeftijd. Leuk dat we na al die jaren nog steeds samenwerken.

Hoe wij het project van BOMAblog aanpakten

bomablog 1 scaled

Meertalige website

BOMAblog levert waardevolle en praktische content in zowel het Nederlands als het Frans. Met een eenvoudig te navigeren interface kunnen bezoekers gemakkelijk schakelen tussen beide talen, waardoor een breed aanbod aan informatieve artikelen over schoonmaken en hygiëne toegankelijk wordt voor een divers publiek.

bomablog 2 scaled

Handig overzicht van blogs

BOMAblog beschikt over een uitgebreid en goed gestructureerd blog aanbod, netjes georganiseerd in relevante categorieën. Met deze gebruiksvriendelijke navigatie bovenaan, kunnen lezers gemakkelijk en snel de specifieke content vinden die ze zoeken, variërend van reinigingstips tot diepgaande artikelen over hygiënepraktijken.

bomablog 3 scaled

Verzamelen van leads door gratis downloads

BOMAblog biedt waardevolle, gratis whitepapers aan over verschillende schoonmaak- en hygiënethema’s. Bezoekers kunnen deze eenvoudig downloaden door hun contactgegevens in te vullen, waardoor BOMAblog de mogelijkheid krijgt om een relatie op te bouwen en waardevolle content te leveren aan potentiële leads.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Heldere hotelwebsite

mockup hva

Over Hof Van Aragon

Hof van Aragon is een echt familiebedrijf en maakt deel uit van de Rastelli Groep, die met meer dan een eeuw ervaring in Herentals, Diest, Heist-op-den-Berg en Tervuren, borg staat voor een gastvrij en verzorgd verblijf. 

Hof van Aragon is bovendien het oudste én meest authentieke hotel in Lier. Wil je graag heerlijk overnachten in een smaakvol decor? Dan ben je bij Hof van Aragon aan het juiste adres.

Hoe wij het project van Hof Van Aragon aanpakten

hva 1 scaled

Meertalige website

Om zowel lokale als internationale gasten te bedienen, heeft Hof van Aragon hun website toegankelijk gemaakt in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Op deze manier kunnen ze een breder publiek aanspreken en zorgen ze ervoor dat informatie over hun diensten voor iedereen duidelijk en begrijpelijk is.

hva 2 scaled

Duidelijk overzicht van de verschillende kamers

Hof van Aragon biedt haar gasten een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de beschikbare kamers op hun website. Elk type kamer is uitgerust met een uitgebreide fotogalerij en beschrijvende tekst, waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. 

hva 3 scaled

Inschrijvingen beheren voor hun Zondag restaurant

Hof van Aragon maakt gebruik van een gestroomlijnd systeem op hun website voor de inschrijvingen van hun populaire Zondag restaurant. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen eenvoudig en snel hun plaatsen reserveren voor het wekelijkse uitgebreide en seizoensgebonden menu.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Marketing ondersteuning & website

mockup ft

Over FT Parketvloeren

F&T Parketvloeren is een gereputeerde parketspecialist, en zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom met behulp van hoogwaardige materialen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring, en speelt volledig in op alle verlangens en voorkeuren van de klant. Samen met de klant gaat F&T Parketvloeren op zoek naar een parketoplossing die past bij de levensstijl en het interieur van de klant. In een notendop: F&T Parketvloeren is een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt.

Hoe wij het project van FT Parketvloeren aanpakten

ft 1 scaled

Stijlvol design

De harmonieuze combinatie van parketkleuren en zwarte accenten zorgt voor een elegant en stijlvol ontwerp, dat het prestige van een erkende parketverkoper weerspiegelt.

ft 2 scaled

Visuele tentoonstelling van hun realisaties

Op de website van F&T Parketvloeren vind je een rijkelijk gevulde fotogalerij met prachtige realisaties. Het is als een virtuele tentoonstelling die je kunt bewonderen, waardoor je in één oogopslag ziet wat F&T Parketvloeren allemaal kan realiseren.

ft 3 scaled

Duidelijk stappenplan om jouw vloer te kiezen

De website van F&T Parketvloeren maakt de keuze van een nieuwe vloer een fluitje van een cent. Via een eenvoudig en duidelijk stappenplan, begeleid door relevante foto’s en tekst, wordt het proces van het kiezen van de perfecte parketvloer tot een fijne en efficiënte ervaring gemaakt.

ft 4 scaled

Gratis downloads om leads te genereren

F&T Parketvloeren biedt een gratis te downloaden moodbook aan om bezoekers te inspireren bij hun keuze voor een parketvloer. Door hun contactgegevens achter te laten, krijgen ze toegang tot een rijke bron van ideeën, wat tegelijkertijd een effectieve manier is voor F&T om potentiële leads te genereren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Conversiegerichte website voor boekingen

mockup thebookiing

Over The Booking Company

The Booking Company is de kortste weg naar jouw feest! Het bedrijf, onder leiding van Kim Schillebeeckx, verzorgt tal van boekingen van verschillende soorten nationale en internationale artiesten binnen heel België en Nederland. Wil je graag een artiest boeken, of wil je als artiest graag op een feest optreden, dan is Kim Schillebeeckx jouw aanspreekpunt. Van populaire bands tot bekende tv-figuren. Hoe dan ook; bij The Booking Company vind je gegarandeerd de ideale act voor jouw event.

Hoe wij het project van The Booking Company aanpakten

thebooking 1 scaled

Interactieve homepagina

De homepagina van The Booking Company trekt meteen de aandacht met een boeiende video en een voorproefje van hun brede aanbod aan artiesten. Je krijgt onmiddellijk een gevoel van wat het bedrijf te bieden heeft!

thebooking 2 scaled

Filterbaar overzicht van artiesten

The Booking Company biedt een uitgebreid aanbod aan artiesten aan. Op de artiestenpagina kan je eenvoudig filteren op categorieën zoals DJ’s, zangers of animatie, om zo snel jouw perfecte match te vinden voor je evenement.

thebooking 3 scaled

Boek jouw artiest

Voor elke artiest kun je via een eenvoudig formulier een boekingsaanvraag indienen. Op de artiestenpagina krijg je een duidelijk beeld van de artiest via video’s, beschrijvingen en prijzen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden