Diensten: Website

Conversiegerichte website voor boekingen

mockup thebookiing

Over The Booking Company

The Booking Company is de kortste weg naar jouw feest! Het bedrijf, onder leiding van Kim Schillebeeckx, verzorgt tal van boekingen van verschillende soorten nationale en internationale artiesten binnen heel België en Nederland. Wil je graag een artiest boeken, of wil je als artiest graag op een feest optreden, dan is Kim Schillebeeckx jouw aanspreekpunt. Van populaire bands tot bekende tv-figuren. Hoe dan ook; bij The Booking Company vind je gegarandeerd de ideale act voor jouw event.

Hoe wij het project van The Booking Company aanpakten

thebooking 1 scaled

Interactieve homepagina

De homepagina van The Booking Company trekt meteen de aandacht met een boeiende video en een voorproefje van hun brede aanbod aan artiesten. Je krijgt onmiddellijk een gevoel van wat het bedrijf te bieden heeft!

thebooking 2 scaled

Filterbaar overzicht van artiesten

The Booking Company biedt een uitgebreid aanbod aan artiesten aan. Op de artiestenpagina kan je eenvoudig filteren op categorieën zoals DJ’s, zangers of animatie, om zo snel jouw perfecte match te vinden voor je evenement.

thebooking 3 scaled

Boek jouw artiest

Voor elke artiest kun je via een eenvoudig formulier een boekingsaanvraag indienen. Op de artiestenpagina krijg je een duidelijk beeld van de artiest via video’s, beschrijvingen en prijzen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Hét nieuwsplatform voor bestuurders met abonnementen

mockup bestuurder

Over De Bestuurder

Ontdek De Bestuurder: hét essentiële informatieplatform voor elke bestuurder in België! Dit briljante platform is opgericht door Philip Peeters, die vastberaden was om het naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom zocht hij een partner die dezelfde visie deelde en samen met hem aan de toekomst van zijn bedrijf wilde bouwen.

logo bestuurder 1024x252 1
Wie vandaag een sterk mediamerk wil uitbouwen, moet verschillende touchpoints met de aangesloten community beheren. Om onze digitale strategie hierop af te stemmen, koos ik om samen te werken met de toppers van Kreatix. Ze zijn onze digitale marketingpartner en ik kijk alvast uit naar een duurzame samenwerking.
philip peeters de bestuurder testimonial e1710234845789
Philip Peeters
Zaakvoerder De Bestuurder

Hoe wij het project van De Bestuurder aanpakten

bestuurder 1

Zakelijk ontwerp

Bij het creëren van De Bestuurder hebben we een professioneel en uitnodigend ontwerp gerealiseerd dat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Ons strakke, gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door de site navigeren en de informatie vinden die ze zoeken.

bestuurder 2

Abonnementenmodule

Onze geavanceerde abonnementenmodule stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel lid te worden van De Bestuurder. We hebben een naadloos en veilig proces geïmplementeerd, waardoor abonnees zorgeloos kunnen genieten van exclusieve content.

bestuurder 3

Makkelijk events organiseren

Onze geïntegreerde event-module maakt het plannen en beheren van evenementen een fluitje van een cent. Van aanmeldingen tot het bijhouden van bezoekersaantallen, wij bieden alle tools die je nodig hebt om succesvolle evenementen te organiseren.

bestuurder 4

Merkbare marketingresultaten

Onze samenwerking met De Bestuurder heeft geleid tot indrukwekkende marketingresultaten. We hebben een solide online aanwezigheid opgebouwd, waardoor het platform nu hoog scoort in Google-zoekresultaten en een groeiend aantal bezoekers trekt.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Dynamisch contentplatform voor #ZigZagHR

mockup zigzag

Over #ZigZagHR

#ZigZagHR is dé HR-community voor progressieve HR professionals in België. Het bedrijf, onder leiding van Lesley Arens & Sven Hubin, organiseert maandelijkse HR events en inspireert professionals via haar maandelijks vaktijdschrift. De maandelijkse events bieden een opportuniteit voor professionals om gericht te connecteren met en te leren van HR peers. In hun podcasts zoomen ze in op actuele HR-topics, samen met professionals uit het werkveld.

Hoe wij het project van #ZigZagHR aanpakten

zigzag 1 scaled

Dynamische homepagina met de nieuwste artikels

Op de homepagina van #ZigZagHR worden de nieuwste artikels dynamisch ingeladen, aangevuld met een overzicht van de trending en meest gelezen artikels. Zo zorgen ze ervoor dat HR professionals altijd op de hoogte zijn van de meest actuele thema’s.

zigzag 2 scaled

Abonnementenmodule voor individuen en bedrijven

#ZigZagHR biedt een handige abonnementenmodule voor zowel individuele HR-professionals als bedrijven. Met een abonnement krijgen ze toegang tot plus-artikels en extra content. Voor het gebruiksgemak kunnen bedrijven in één keer meerdere werknemers inschrijven.

zigzag 3 scaled

Vacatureportaal voor professionals

Het vacatureportaal van #ZigZagHR is een waardevolle bron voor professionals in HR. De vacaturepagina bevat een breed aanbod aan vacatures van externe partners. Daardoor krijg je altijd een duidelijk overzicht van de nieuwste carrièremogelijkheden.

zigzag 4 scaled

Chronologische kalender voor evenementen

De evenementenpagina van #ZigZagHR is ontworpen met een chronologische kalender die alle komende evenementen per maand toont. Daarnaast worden afgelopen evenementen ook uitgelicht met een samenvatting, verschillende foto’s en vaak een bijhorend artikel.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden