Diensten: Website

Prachtige vastgoedsite

mockup parkhove

Over Parkhove

Residentie Parkhove omvat 28 luxeappartementen met een ondergrondse parking, in het centrum van Hove. De wooneenheden zijn afgewerkt tot in de kleinste details, met veel aandacht voor kwaliteit.

Hoe wij het project van Parkhove aanpakten

parkhove 1 scaled

Ontwerp van het logo en de huisstijl

Voor het logo gebruikten we de negatieve ruimte van het icoon om de H van Hove te combineren met een huiselijk gevoel. Dezelfde stijl trokken we vervolgens door naar de website.

parkhove 2 scaled

Visuele voorstelling van de residentie

De homepagina van Parkhove toont een visueel aantrekkelijke inkijk in de residentie. Mooie, hoogwaardige foto’s geven een realistisch beeld van de appartementen, terwijl de teksten bezoekers meer inzicht geven in het karakter en de kwaliteit van de residentie.

parkhove 3 scaled

Heldere info over de beschikbare appartementen

Elk appartement wordt duidelijk weergegeven met foto’s, een gedetailleerd grondplan en specifieke info over de oppervlakte en het aantal kamers. Met het bijgevoegde contactformulier kun je direct je interesse tonen. Zo biedt Parkhove je een volledig beeld en alle nodige info om je keuze te vereenvoudigen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Website

Een groen ontwerp voor Jacobs Tuindesign

mockup jacobs

Over Jacobs Tuindesign

Jacobs Tuindesign werd in 2018 opgericht door zelfstandig tuinaannemer Toon Jacobs. Sindsdien zet het bedrijf zich elke dag opnieuw in om tuindromen te realiseren, want dat is hun passie. Het doel waar Jacobs Tuindesign naar streeft? De wensen van klanten vertalen naar een tuin waarin zij zich volledig thuis voelen. Van een groene speelruimte voor de kinderen tot een oase van rust voor de levensgenieters.

Hoe wij het project van Jacobs Tuindesign aanpakten

jacobs 1 scaled

Modern design

Jacobs Tuindesign straalt professionaliteit uit met een modern, strak websiteontwerp dat perfect aansluit bij de tuindiensten die ze aanbieden. Gebruik makend van verschillende tinten groen om een gevoel van rust en connectie met de natuur op te wekken. Daarnaast zorgen prachtige, hoogwaardige foto’s van hun projecten voor een visueel aantrekkelijke lay-out.

jacobs 2 scaled

Social proof met gerealiseerde projecten

Jacobs Tuindesign toont zijn succesvolle projecten in een fotogalerij op de homepage en dienstenpagina. Dit biedt bezoekers een duidelijk beeld van hun deskundigheid en kwaliteit van het werk.

jacobs 3 scaled

Helder overzicht van specialisaties

Jacobs Tuindesign geeft een duidelijk overzicht van hun specialisaties op hun website. Ze gebruiken visueel aantrekkelijke iconen samen met een bondige uitleg om elk van hun diensten te beschrijven.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Webshop

Product-configurator op maat

mockup buskruid

Over Buskruid

Buskruid is de snelgroeiende webshop van Lieve Raes.

Ze bedacht het concept ‘brievenbusbloemen’ en zochten ondersteuning om dit te vermarkten.

Na een eerste Google Ads-traject, beslisten we om de site te herbouwen.

Voorheen werd er gebruikt gemaakt van Shopify, nu kan ze doorgroeien dankzij een maatwerk WooCommerce-oplosssing. Zo bespaart ze enorm veel tijd met de dagelijkse verwerking van bestellingen.

logo buskruid
Ik krijg complimenten over de mooie site, en we zien ook weinig afgebroken check-outs. Voor ons een teken dat alles vlot loopt en gebruiksvriendelijk is.
Lieve Raes
buskruid.net

Hoe wij het project van Buskruid aanpakten

buskruid 1 scaled

Product-configurator op maat

Bij Buskruid kan je zelf je pakketje samenstellen. Dit hebben we volledig op maat gebouwd, zodat mensen snel accessoires kunnen toevoegen aan hun bestelling. Dat verhoogt dan weer de ‘average order value’.

buskruid 2 scaled

Helder overzicht van producten per categorie

Het brede aanbod van Buskruid verdeelden we onder in verschillende categorieën. Zo kan de klant snel en efficiënt het juiste product terugvinden. Naast bloemen verkoopt Buskruid namelijk ook schaaltjes, vaasjes en seizoen specials!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden